Krvácení v 6+2tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37134
8.3.20 20:58

To vycisteni zatim odmitni, je to velky zasah do tela a ve vetsine pripadu si s tim telo poradi samo. Lepsi si to odkrvacet v klidu doma i kdyz na to muzes chvíli cekat, nez jit hned na vyskrab, potom musis i dyl cekat nez to zacnete zkouset znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 21:01

@Kriss Tina Pokusím se v úterý s doktorem domluvit že bych počkala ještě aspoň týden

• Citovat
  • Upravit
260
8.3.20 21:02

Tak to odmitni, že chceš ještě počkat. Na to máš právo. Nenech se odbýt nebo do něčeho nutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.20 09:32

Je už vše ztraceno? Nebo je ještě nějaká naděje?

Ahoj kočky, omlouvám se za anonymitu, ale chápejte..
Loni v říjnu jsem si porodila prvního syna. Bohužel se v bříšku zamotal do pupeční šňůry a narodil se ve 22. tt mrtvý. Byla to pro mě šílená zkušenost (první těhotenství) a celkově jsem se z toho asi ani ještě nevzpamatovala.. Ale o co jde teď - s manželem jsme se začali snažit znovu. Poslední menstruaci jsem měla 22.01.20 tudíž to vypadá, že bych měla být někde v 7 tt. V sobotu jsem začala trochu špinit, v neděli to pokračovalo a tak jsem volala na pohotovost, jestli s tím mám přijet nebo počkat do pondělí a pak hned běžet k doktorce. Na pohotovosti mě vzali, udělali mi stěry, vzali moč a na ultrazvuku jsme viděli tlouct srdíčko :srdce: díky bohu.. V pondělí jsem volala svojí doktorce, co a jak a ta mi řekla, že mne chce taky vidět. Včera jsem tam byla, dělala mi opět ultrazvuk (opět se srdeční akcí), prý těhotenství úplně v pohodě, jen podle ultrazvuku jsem 5+3 tt. Asi je to možné, protože po porodu ještě nebyla MS úplně pravidelná.. Řekla mi, že krvácení je „normální“. Je možné, že jsem se v sobotu přetáhla, hodně chodila atd. a sliznice je z toho podrážděná. Prý ještě budu krvácet, nemám si dělat starosti a zůstat do konce týdne doma. Další termín mám 24.3. prý jako první těhotenskou kontrolu… Jenže! :roll: Od dnešního rána krvácím jako při normální MS - čerstvá, čirá krev a já prostě mám bobky, že je něco špatně :,( Bolesti břicha mám takové normální, někdy víc, někdy míň. Je tu někdo, kdo by mi dodal trochu naději? Prošla jste si někdy některá krvácením v začátku a pak měla stejně zdravé mimčo? O tom, že jsem těhotná ví jen manžel, šéf a nejlepší kamarádka. Ani mamce jsem to neřekla, protože by určitě měla (možná zbytečný) strach.
Omlouvám se za román. Děkuju! :*

• Citovat
  • Upravit
37134
10.3.20 09:43

Jestli krvácíš tak jdi k dr, treba se to bude dat zachránit. Ja mam bohužel zkusenost jen spatnou, jak prislo silne krvaceni v prvnim trimestru, tak byl konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
10.3.20 09:53
@Anonymní píše:
Ahoj kočky, omlouvám se za anonymitu, ale chápejte..
Loni v říjnu jsem si porodila prvního syna. Bohužel se v bříšku zamotal do pupeční šňůry a narodil se ve 22. tt mrtvý. Byla to pro mě šílená zkušenost (první těhotenství) a celkově jsem se z toho asi ani ještě nevzpamatovala.. Ale o co jde teď - s manželem jsme se začali snažit znovu. Poslední menstruaci jsem měla 22.01.20 tudíž to vypadá, že bych měla být někde v 7 tt. V sobotu jsem začala trochu špinit, v neděli to pokračovalo a tak jsem volala na pohotovost, jestli s tím mám přijet nebo počkat do pondělí a pak hned běžet k doktorce. Na pohotovosti mě vzali, udělali mi stěry, vzali moč a na ultrazvuku jsme viděli tlouct srdíčko :srdce: díky bohu.. V pondělí jsem volala svojí doktorce, co a jak a ta mi řekla, že mne chce taky vidět. Včera jsem tam byla, dělala mi opět ultrazvuk (opět se srdeční akcí), prý těhotenství úplně v pohodě, jen podle ultrazvuku jsem 5+3 tt. Asi je to možné, protože po porodu ještě nebyla MS úplně pravidelná.. Řekla mi, že krvácení je „normální“. Je možné, že jsem se v sobotu přetáhla, hodně chodila atd. a sliznice je z toho podrážděná. Prý ještě budu krvácet, nemám si dělat starosti a zůstat do konce týdne doma. Další termín mám 24.3. prý jako první těhotenskou kontrolu… Jenže! :roll: Od dnešního rána krvácím jako při normální MS - čerstvá, čirá krev a já prostě mám bobky, že je něco špatně :,( Bolesti břicha mám takové normální, někdy víc, někdy míň. Je tu někdo, kdo by mi dodal trochu naději? Prošla jste si někdy některá krvácením v začátku a pak měla stejně zdravé mimčo? O tom, že jsem těhotná ví jen manžel, šéf a nejlepší kamarádka. Ani mamce jsem to neřekla, protože by určitě měla (možná zbytečný) strach.
Omlouvám se za román. Děkuju! :*

Tak je to těžko říct já krvácela hodně a miminko čekám každým dnem takže u mě to dobře dopadlo teda ještě ne ale snad dopadne nevím uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.20 11:59

Děkuji za reakce holky. Dopadlo to, tak jak to asi dopadnout mělo. Dnes jsem byla na kontrole a děloha je čistá. Jsem ráda, že nemusím na žádnou operaci. Prý jednu menstruaci počkat a pak můžeme znovu zkoušet. Doufám tedy, že na potřetí už nám to výjde :andel:

• Citovat
  • Upravit
370
11.3.20 14:33
@Anonymní píše:
Ahoj, měla bych dotaz jsem v 6+3tt včera a jsem začala krvácet jeli jsme ihned do nemocnice lékař mě vyšetřil a řekl že to není dobré těhotenství protože ve vacku ještě není srdíčko nic. Chtěla jsem se optat ma s tím někdo z vás zkušenost? Dostala jsem utrogestan a v úterý jdu na kontrolu. Dr. Mi to už chtěl vzít včera ale pak jsem se rozhodli že počkáme do úterý.

Ahoj, můžu se zeptat jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky