Černá hora, dovolená, rady atd.

361
17.7.17 10:54

Černá hora, dovolená, rady atd.

Dobrý den, chceme jet na dovolenou do Černé hory. Kde sháníte ubytování? Jaké tam jsou ceny jídla v restauracích, výletů atd? Byli jste spokojeni? Co počasí a moře? Klidně srovnejte i s Chorvatskem. Chceme jet určitě bez cestovky do nějakého apartmánu..zajímá mě všechno.. předem moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.7.17 11:00

Tak třeba v Ulcinj - cena za večeře 5 EUR (a je v tom salát, polévka, hlavní chod, dezert). Jídlo je hodně levné.
Ubytko sháním na last minute na různých webech. Ale krásné je i Sutomore.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.7.17 11:03
@Monali píše:
Dobrý den, chceme jet na dovolenou do Černé hory. Kde sháníte ubytování? Jaké tam jsou ceny jídla v restauracích, výletů atd? Byli jste spokojeni? Co počasí a moře? Klidně srovnejte i s Chorvatskem. Chceme jet určitě bez cestovky do nějakého apartmánu..zajímá mě všechno.. předem moc děkuji za odpovědi.

Já byla s cestovkou koncem září v Sutomore a počasí stále na koupání. Ochutnej určitě jejich pršut a sýr. Slané, ale dobré. Pleskavica z mletého masa taky výborná. Ubytování bylo v apartmánech v zahradě vedle hotelu. Na pláž nám chodili psi, což se někomu nelíbilo, ale byli od zaměstnanců krmeni. Byli jsme se podívat na Kotor a pak v Albánii na Skadarské jezero. Tam už je naplno muslimský svět, v ČH mi to přišlo ještě dost evropské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.7.17 11:05
@hudečice píše:
Tak třeba v Ulcinj - cena za večeře 5 EUR (a je v tom salát, polévka, hlavní chod, dezert). Jídlo je hodně levné.
Ubytko sháním na last minute na různých webech. Ale krásné je i Sutomore.

Jj, v Sutomore měli dokonce jeden den české pivo, než jim ho jeden zájezd vysosal. Ale krevety tam byly výborné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
17.7.17 11:48

Je to sice uz pet let, co jsme tam byli naposledy, tak nevim, jestli ti podam presne info, ale kamarad tam jezdi do ted a tvrdi, ze je to porad stejne.. Byli jsme v Budve, Baru, Sutomore, Ulcinju.. Nam se tam moc libilo, v Ulcinju asi nejvic. Nikdy jsme si nezajistovali ubytko predem, vzdy, kdyz jsme dojeli do nejakeho vetsiho mesta, hned nas „odchytavali“ mistni lide a nabizeli ubytovani. Dva roky za sebou jsme bydleli „na hrade“(viz foto), tam to bylo nadherne. Noc stala 10 Euro pro jednoho, meli jsme apartman pro ctyri. Cisty, prostorny, s balkonem a vyhledem na more, ale je to na skale, takze s malymi detmi to neni idealni, k mori se chodilo asi 200m z kopce. Za tech 10 E na noc se tenkrat dalo ubytovat uplne v pohode, nekde i levneji. Bazeny u hotelu / apartmanu nejsou moc bezne. Jidlo skvele, levne. V obchodech o neco levnejsi nez v CR a v restauracich se pohybovalo menu kolem 8 euro, samotne hlavni jidlo kolem 3-5 euro. Zmrzlina 50 centu, rychle obcerstveni vetsinou za euro. Benzin byl o kousek levnejsi nez v CR. Ja bych jela hned znovu :) Jen cesta je dlouha :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
17.7.17 12:36

A potřebujeme pas nebo stačí občanky? A když jste jeli autem, kudy jste jeli? přes Bosnu nebo radši přes Chorvatsko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
17.7.17 12:36

@hudečice mi se třeba v Ulcinj nelíbilo. Je tam krásná pláž, ale hrozný bordel všude a špína.

Jalá bych spíš víc nahoru, jak je Svety Stefan. Výlet doporučuji Kotor určitě, to je krása a plavbu tam. To je nádhera. Černá Hora má krásnou přírodu, ceny celkem slušně, ale mají dost všude bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
17.7.17 12:38

@Mallorka přesně ten Svatý Stefan, ta oblast mě zaujala, podle fotek nádhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
17.7.17 12:39

Je na internetu nějaký web, kde se dá sehnat ubytko přímo u majitelů bez cestovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
17.7.17 12:42

@Monali jo, my tudy projížděli a takova krasa a bylo mi hrozně lito, ze jsme až v Ulcinj. Ten fakt nedoporučuji. Takový bordel jsem v životě neviděla čistíli jen pláž a zbytek? Radši nevzpomínat a všude zebracky s malými dětmi. Už je to u Albánie a to už bylo špatný. Manžel už teď do Černý Hory kvůli tomu nechce. Ale opravdu jeďte ten Kotor na výlet. Nebudete litovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.7.17 13:25
@Monali píše:
@Mallorka přesně ten Svatý Stefan, ta oblast mě zaujala, podle fotek nádhera.

Stefan je soukromý a myslím, že se tam obyčejný smrtelník nedostane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
17.7.17 13:59

@Russet ano, to je pravda, ale my myslíme to letovisko kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.8.17 11:27

Ahoj, my tam byli je to 5 let zpátky v ulcijnu. Doporučuju, 2 pláže, jedna malá u centra, druha od centra dal, ale veliká písečná pláž, lehátka. Jedeme za týden znovu i se synem. Kvůli ty plazi, jedeme tam. Vstup do moře pozvolný. Ideální pro děti. Ubytování pres booking.com pokud nepotřebujete luxus, ubytování levné. Jídlo taky. My byli spokojeni. Pro nás lepší než Bulharsko a Chorvatsko. Jaký jsou tam ceny ted nevim. Ale určitě to bude levnější než Chorvatsko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
5.6.18 06:48

@Deni88 to je dobře, ze se vám tam libilo. My byli v ulcinj na velké pláži a nelíbil se nam všude přítomny bordel, odpadky, vše zborcene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
16.12.18 09:34

Ahojky, líbí se mi jedno ubytování v Baru, ale museli bychom na pláž chodit přes železniční trať. Nevíte někdo, jak to tam vypadá? Jestli je to bezpečné, nebo se jde přes nějaký přejezd.. Jinak uvítám cokoliv o pláži, okolí, atd ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí