Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hezký den, hledám dovolenou v Chorvatsku. Máme dvouleťáka. Autem. Ne moc daleko, např. Makarská je daleko. Slušný hotel. All inclusive. Bazén. Pláž ideálně i písčitá. Nemáte někdo konkrétní typ? Nebo aspoň cestovku, se kterou jste spokojeni?
Díky
Na Makarské nejsou písčité pláže, kritérium Hotely, all inclusive mám v nabídce dostatek.
V Chorvatsku převažují kamínkové pláže, písčitá je na Hvaru Jelsa - to je daleko, Omiš - to je taky dost daleku u Splitu, takže jedině ostrov Rab - Rajska plaža, tam je to pro děti, písek a mělká voda, hotelů je tam hodně, tak snad vybereš
Hotel Adria Biograd na moru, z Prahy cca 1000km, za par Kc, Ale ta pláž asi nevyjde. Ale je to tam super. bazen, vyžití na pláži.
Ahoj, poradite hotel v Chorvatsku? Chystáme se s manželem letos opět do Chorvatska. Nechceme žádný velký komplex, polopenzy. Minulý rok jsme byli tady https://www.valamar.com/…llegro-hotel?…
a bylo to naprosto super. Ale chceme vyzkoušet i jiné destinace.
Diky ![]()
@divine woman děkuji. Na to jsem koukala, ale to není nic pro nás. Pojedeme bez děti, abychom si odpocinuli, tak ať nepřijedeme víc unavení jak před odjezdem
. Právě že v tom Rabacu to bylo naprosto super. A pořád hledám něco podobného. Ale vloni jsme nastavili tak vysokou laťku, že se jsem tím tak rozmlsana, že nemůžu najít nic ani zdaleka tak pěkného