Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pro začátek si přečti od Josefa Kariky thrillery Strach, Smšť, Trhlina a další jeho opusy, ať víš, o čem je vůbec řeč. Zabývám se okultními tématy obou stezek, ale hraješ si s ohněm. Tyhle lidi, jak si jednou přitáhneš do života, tak končíš.
@Labužník mirabelka02 Co má společné Trhlina s černou magii nebo magií vubec?
Jsi cikánka? Jestli ne, tak zkus jakoukoliv cikánku oslovit. Jaj more, potřebuju někoho začarovat…
@Kiki8877 píše:
Já hledám někoho kdo děla černou magii, zaplatím za to je to pro mě moc důležitý hledám opravdu někoho kdo to děla
Doufám že nikoho nenajdeš. Vykašli se na to.
Pošli 20 tis udělám abraka dabra a bude… jo a víš že reklamace v tomhle ohledu nefungují?
![]()
@Kiki8877 píše:
Já hledám někoho kdo děla černou magii, zaplatím za to je to pro mě moc důležitý hledám opravdu někoho kdo to děla
důležitý je uvědomit si, že tyhle blbosti a pohádky jsou jen blbosti a pohádky a ten, kdo tvrdí, že to dělá je podvodník a kdo mu uvěří hlupák
@annlady píše:
důležitý je uvědomit si, že tyhle blbosti a pohádky jsou jen blbosti a pohádky a ten, kdo tvrdí, že to dělá je podvodník a kdo mu uvěří hlupák
Tak jsem asi hlupak ![]()
Nejsi ta, která chce zpátky svyho ex za každou cenu? Včera tu o tom byla diskuse.
@liggy píše:
Nejsi ta, která chce zpátky svyho ex za každou cenu? Včera tu o tom byla diskuse.
Ta sebevědomá, co se k ní každý ex vrátil?
Kdyby to byla ona, tak chudák chlap. Když je někdo ex, tak to má vždy důvod ![]()
@Mango_Lassi píše: Žádej nudes a pak bude černá magie
Jakože mi hodí pytel přes hlavu a okrade mě? ![]()
@Lorre píše:
Jakože mi hodí pytel přes hlavu a okrade mě?
Seš fakt hloupý. Máš žádat nahotinky a jí přislíbit zakouzlení partnera nebo co to chce ![]()