Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky nevíte nekdo co znamena to černé u hlavičky?? Doktorka říkala ze vše v pořádku ale nějak nad tím přemýšlím je to foto z 8+5 tt.
Neměly jste nekdo podobný ultrazvuk?
Byla jsi na utz u lekare???
..pokud by tam bylo neco spatne..urcite by ti to rekla..neresila bych to..
![]()
@Veronikas3006 myslíš to podlouhlý, co lemuje zprava mimčo? To je „pokračování“ dutinky, vlevo je to taky, jen velké. Teda jestli myslíš tohle, já tam nic jiného černého nevidím ![]()
Edit: jo už asi vím, co myslíš… Buď to takhle zabral UTZ nebo… To je asi volná tekutina, šíjové projasnění, co se pak měří na prvním screeningu. Kontroluje se potom, jestli se zmenšuje. ![]()
@Kamkam takže se to teď má zmenšovat.. takže doufám ze to nebude pak Downův syndrom
![]()
@Veronikas3006 jojo, já to pak pochopila
neboooj, to má každý mimčo, pak se to zmenší
není důvod se stresovat ![]()
Nebo to může být prostě něco. Mně vždycky doktorka ukazuje kde je nožička, zadeček, hlavička, a já vidím jen změť čar. Pokud by bylo něco špatně, asi bys to už věděla.
Proc to proboha studujes. Kdyby bylo neco blbe, rekla by to. Jeste to neni miminko, takze tento utvar zrejme bude naprosto normalni.
@Veronikas3006 Já sice ultrazvukům nějak moc nerozumím, ale pokud ti doktor neřekl, že je něco špatně, nechápu proč se stresuješ. A hned takhle na začátku. V těhotenství půjdeš ještě na x ultrazvuků, takže bys nic jiného než se stresovala, nedělala. Hoď se do klidu a užívej miminka v bříšku ![]()
Ja ultrazvuku nikdy poradne nerozumnela a nevidela tam ty veci, co popisoval doktor
byla jsem jen na prvnim pri potvrzení tehotenstvi a pak na trech povinnych v nemocnici, nevidim duvod extremniho zkoumani snimku a stresovani se. Kdykoli.se doktorum neco nezda, hned to rikaji a resi
@Veronikas3006 píše:
@Kamkam takže se to teď má zmenšovat.. takže doufám ze to nebude pak Downův syndrom![]()
Jeste jednou…Byla jsi u doktora na utz…neres to…nic spatneho tam.neni,proboha
..myelim ze dr ma vetsi oraci nez studovani na netu, matky v 8tt…nezlob se ake stresujes se zbytecne e uplne zbytecne