Černá smítka v jemné krupičce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
byron
26.10.11 13:56

černá smítka v jemné krupičce

Ahoj, zdravím všechny!
Možná vám můj dotaz bude připadat hloupý, ale dnes jsem v nově zakoupené krupičce našla taková černá a hnědá smítka…Před tím jsem to nikdy neviděla. Máte s tím zkušenosti? Jedná se o trus nebo o larvy či co?
Díky za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
133
26.10.11 14:35

já bych to vyhodila. Může se opravdu jednat o nějaké larvy nebo o trus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
26.10.11 14:38
ladida.l píše:
já bych to vyhodila. Může se opravdu jednat o nějaké larvy nebo o trus.
Jo, vyhodila jsem to hned- ptákům na trávník, těm by to snad vadit nemuselo?
  • Citovat
  • Upravit
budulinek2011
26.10.11 14:51

My jsme doma mola potravinovýho.. neboli zaviječ… po celem bytě nám doma lítaly motylci.. pak jsme přišli na to že je to v celkem domě.. Prostě jeden nakladade vajička pak se vylihnou a litaji všude a kladou. Nemohli jsme se toho zbavit..Odstěhovali jsme se a všechny potraviny vyhazeli. jsou nejradeji v moucnych … Kladou uplně kamkoliv. Taky si ti někdo muže přinest z kramu.. Ja už jsem to viděla několikrat lítat v obchodě. Jsou to takovy maly motylci.. Tak na to pozor.. Je dost možne že jsi koupila krupičku a byly v tom vajička..

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
26.10.11 14:53

http://cs.wikipedia.org/…C4%8Dn%C3%BD tady jsem vám to poslala.. Existuje jich cela řada. Třeba kukuřičny, čoíkoládový atd.. ale je jich hodně.

• Citovat
  • Upravit
byron
26.10.11 14:54
sikinka16 píše:
My jsme doma mola potravinovýho.. neboli zaviječ… po celem bytě nám doma lítaly motylci.. pak jsme přišli na to že je to v celkem domě.. Prostě jeden nakladade vajička pak se vylihnou a litaji všude a kladou. Nemohli jsme se toho zbavit..Odstěhovali jsme se a všechny potraviny vyhazeli. jsou nejradeji v moucnych … Kladou uplně kamkoliv. Taky si ti někdo muže přinest z kramu.. Ja už jsem to viděla několikrat lítat v obchodě. Jsou to takovy maly motylci.. Tak na to pozor.. Je dost možne že jsi koupila krupičku a byly v tom vajička..

Asi jo, koupila jsem včera a dnes jsem otevřela, že udělám kaši.....Já dávám všechno do skleněných doz s uzávěrem…Mám z toho právě strach

• Citovat
  • Upravit
byron
26.10.11 14:55
sikinka16 píše:
http://cs.wikipedia.org/…C4%8Dn%C3%BD tady jsem vám to poslala.. Existuje jich cela řada. Třeba kukuřičny, čoíkoládový atd.. ale je jich hodně.

Děkuju…Me zajímalo, jestli se taky nemohlo jednat o ,,jen smítka,,, ale jistota je hned to vyhodit…

• Citovat
  • Upravit
Drnka
26.10.11 15:00
byron píše:
sikinka16 píše:
http://cs.wikipedia.org/…C4%8Dn%C3%BD tady jsem vám to poslala.. Existuje jich cela řada. Třeba kukuřičny, čoíkoládový atd.. ale je jich hodně.
Děkuju…Me zajímalo, jestli se taky nemohlo jednat o ,,jen smítka,,, ale jistota je hned to vyhodit…

A není to jenom větší množství zbytků slupek z mletí? Když namočíš krupici do studeného mléka, plavou vždycky na povrchu… A nejedná se o žádné smetí :)

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
26.10.11 15:03

Vždy je lepší to radši vyhodit než ryskovat za par korun že se mi to doma bude hemžit hmyzem.. Dřive jsem tomu taky nejak nevěnovala pozornost, ale po te zkusenosti co s tím mam tak si dávám opravdu velkej pozor.

• Citovat
  • Upravit
byron
26.10.11 16:17
Drnka píše:
byron píše:
sikinka16 píše:
A není to jenom větší množství zbytků slupek z mletí? Když namočíš krupici do studeného mléka, plavou vždycky na povrchu… A nejedná se o žádné smetí :)

nO TOHLE MĚ PRÁVĚ ZAJÍMALO…Nikdy před tím jsem si toho nevšimla…
Jinak ale myslím, že je opravdu lepší to vyhodit než si zamořit byt

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí