Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosimtě, neotravuj lékaře kvůli takové blbosti, má normální stolici
Naše mladší taky na syneu, v tomhle věku měla taky (někdy)až černofialovou, i po boruvkach, malinách, banánu, hovězím… starší bez synea taky. Chápu, že to někdy vyděsí, ale ty barvy jsou někdy
![]()
Určitě klidně po telefonu konzultuj s doktorkou, myslím, že od toho, aby jsi se poradila, tu lékařka je.
Ráda bych obnovila diskuzi a zeptala se zkušenějších.
7 měsíční place při vyprazdňování (jinak se jeví naprosto v pořádku) a má černofialovy celkem tuhý bobek.
Kojím a máme příkrmy před 5 dny řepa teď byla brokolice + špenát, dávám denně nějaké ovoce svestka, jablko, hruška může to být prostě typem jídla a nedostatečným příjmem tekutin? Je hrozné vidět jak se trápí ![]()
@Thrisha 57494033
Jestli kojis, tak málo tekutin mít asi nebude. Vynech ale jídla, která staví - špenát, banán, rýže apod.
@Thrisha dcera byla tehdy zabetonovana z červené řepy takto. Za mě sledovat, po čem se potíže objeví a aspoň chvíli vynechat…
@janulak1990 no vypadá to skutečně na řepu. Zkusím nedávat a uvidíme jak to půjde. Dneska klepu už lepší.
Moc děkuji za informaci, ta řepa by mě fakt nenapadla. Už jsme měli podrobný problém po mrkví ![]()
Ahoj, chci se zeptat. Začali jsme s ovocem k dopolední svačině a od ty doby má malý černý hovinka, vím že to může být po banánu ale ten měl jen jednou ze začátku a pak klasika jablko, hruška, meruňka to je zatím vše co měl takže nic tmavého. K obědu taky nic tmavého jako je třeba špenát nebo brokolice. Bolesti bříška nemá jen občas prdy, teplotu občas zvýšenou ale to vypadá na zoubky, jinak je veselý, hraje si a jí hezky. Od začátku je na UM Nutrilon alergy Care syneo. Zítra budu volat doktorce jestli je to normální protože mě to docela vyděsilo ale dneska tam už není tak píšu sem, jestli máte zkušenost děkuji za odpovědi.