Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je vtip?
Čaj vadí, asi jako maso, těstoviny a ovoce. Hlavně ten sáčkový ![]()
@Anonymní píše:
Holky taky mali dotaz, planujeme 8 mesicu už druhe dite pořad nam to nejde, beru vitaminy, kyselinu litovou a uživam ovoce ale chci se zeptat, nemuže tomu že se nedaři taky přispivat cerny caj ktery mam velmi rada s citronem piju tak3* denne??Dekuju moc za rady
Ne nemůže ![]()
@Anonymní píše:
Holky taky mali dotaz, planujeme 8 mesicu už druhe dite pořad nam to nejde, beru vitaminy, kyselinu litovou a uživam ovoce ale chci se zeptat, nemuže tomu že se nedaři taky přispivat cerny caj ktery mam velmi rada s citronem piju tak3* denne??Dekuju moc za rady
ne, nemůže
@Anonymní píše:
Dekuju holky bo nekdo mi řikal že v cernem caji je kofein a to vadi, ale ja si to myslela dekuju moc zA Rady
někomu se při těhotenství např doporučuje pít kafe, bo má nízký tlak - já ho musela chlemtat po litrech a to ho fakt nemám ráda..
@Anonymní píše:
@martina.se
ja si myslela že to je jen naka blbst moc dekuju za mou blbu otazku, ja spis při prvnim mela vysoky tlak
A já zas slyšela že se černý čaj nemá pít v těhotenství.. a doktorka mě seřvala že piju ovocný, že ty jsou hrozný a že mám pít černý…
..
Já bych hlavně řekla, že se to děsně přehání s tím co se smí a nesmí
kam se poděl zdravý rozum…
@j.a.n.i1 to mi povídej…:D.. nedávno jsem dostala seřváno od doktorky, že jsem si k obědu dala brambory s opečeným lunchmeatem a k tomu tatarku:D:D…fakt nechápu:D
Ja v prvnim tehotenstvi zpocatku nedokazala pozrit nic jinyho nez rohlik s tavenakem a rajcetem. Pak prijela na kafe kamaradka, co se stavi do role odbornice na jidlo, a zacala mi vyjmenovavat, proc to vsechno nemam jist. Tak je asi lepsi drzet v tehotenstvi hladovku
ted u druhyho na to kaslu a vcera jsem si nechala pritelem donest z hospody nakladanej hermelin <3
Tak černý čaj s citronem těhotenství určitě bránit nebude, spíš bych si dala pozor na Alzheimera…
@Terulisekk tak tatarku domaci mi gynekolog kvuli syrovym vajickym nedoporucil. Jinak jsem se cpala vsim musela jsem kvuli tlaku pit colu jinak bych omdlela. Kafe nesnasim