Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Uz davam
zacala jsem nedavno, kdyz mel prujem, je to ve vsech doporucenich a nejaka uzivatelka emimina dokonce psala, ze je to pro deti lepsi, nez kdovijake bylinky. samozrejme udelam slabouckej. Pije ho nesladkej.
dávala jsem při průjmu pár měsíců zpět a vpohodě, ale pravidelně ho nepije. ![]()
já takhle řeším vůbec obyč čaje. Malá pije nejraději vodu, ale když je venku mráz tak vařím dětský ovocný čaj. TAk by mě zajímalo jestli už jí můžu dát normální dospělácký ![]()
Ahoj,
dáváme při průjmu nebo zvracení (holkám je 13 m.). Doporučil nám to právě i pediatr. Děláme ho jen slaboučkej, při zvracení můžeme i osladit kvůli zklidnění žaludku.
Jak píšou holky, černý dávám při průjmu. Jinak pije ovocný dětský, někdy doslazený medem.
Rozdíl v tom dětském a dospěláckém je v tom, že ten dětský neobsahuje kofein, což mi vyhovuje, jelikož moje dítě má energie ažaž i bez kofeinu, natož s ním ![]()
Nám mudra doporučila slabý černý čaj při problémech už ve 3 měsících ![]()
Naše pije Roibos s různými příchutěmi a fakt jí chutná víc než ovocné a bylinkové..Vlastně je také tmavý, ale bez kofeinu.
Ja delavala taky bud slaboucky z normalniho cerneho caje. A nebo jsem malemu kupovala detsky cerny caj od MEGAFYTU. Je specialne pro deti, takze neobsahuje kofein…
Jéje, ve dvou letech řeším akorát to, aby ten čaj nebyl moc horký a aby mi ho malej nepřeléval z jednoho hrnku do druhýho. ![]()
POkud chceš, dělají se i černé čaje speciálně pro děti, třeba http://www.megafyt.cz/content.php?….
Holky dííky
A dětský černý čaj mi teda unikl,kupuju jen od Megafytu a všude vidím jen bylinkový nebo ovocný
tak na ten Dětský mrknu taky ![]()
Ahoj,
chci se zeptat, jestli nemate poneti, odkdy se muze davat zeleny caj?
Dik.
U první dcerky mi doporučily dávat černý čaj protože měla atopický ekzém,tak jsem jí slabej dávala už nevím od kdy,ale rok jí ještě nebyl
Ahoj maminky jsem tady poprvé ale taky jsem řešila jestli černý čaj ano nebo ne. Ale klidně ano. moje dcera měla zažívací potíže okolo osmého měsíce věku a naše paní doktorka řekla černý čaj oslazeny glukopurem a bylo. Malá to přežila a pomohlo jí to. Pak jsem jí ho dávala zase kolem roka a půl a taky pohoda. Takže bych se toho nebála jen s tim citronem opatrně ale pokud nemáte atop ekzém nebo tak něco tak bych i trošku citronu dala. Jsem zdravotní sestra a když se maličkejm opravdu maličkejm dětem dává Cola tak dvouletému prckovi černý čaj určitě neublíží nebojte se
![]()
Ahojky,
Dáváte už někdo černý čaj dvouleťákům??Malá marodí tak bych jí chtěla dát slabší černý čaj s medem a citronem.Ale ještě i nejsem jistá tím černým čajem