Černý čaj pro dvouleťáka?

Rose-k
11.2.11 13:03

Černý čaj pro dvouleťáka?

Ahojky,
Dáváte už někdo černý čaj dvouleťákům??Malá marodí tak bych jí chtěla dát slabší černý čaj s medem a citronem.Ale ještě i nejsem jistá tím černým čajem :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
11.2.11 13:10

Uz davam
zacala jsem nedavno, kdyz mel prujem, je to ve vsech doporucenich a nejaka uzivatelka emimina dokonce psala, ze je to pro deti lepsi, nez kdovijake bylinky. samozrejme udelam slabouckej. Pije ho nesladkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
11.2.11 13:15

dávala jsem při průjmu pár měsíců zpět a vpohodě, ale pravidelně ho nepije. :nevim:

já takhle řeším vůbec obyč čaje. Malá pije nejraději vodu, ale když je venku mráz tak vařím dětský ovocný čaj. TAk by mě zajímalo jestli už jí můžu dát normální dospělácký :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
11.2.11 13:23

Ahoj,
dáváme při průjmu nebo zvracení (holkám je 13 m.). Doporučil nám to právě i pediatr. Děláme ho jen slaboučkej, při zvracení můžeme i osladit kvůli zklidnění žaludku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.2.11 13:26

Jak píšou holky, černý dávám při průjmu. Jinak pije ovocný dětský, někdy doslazený medem.
Rozdíl v tom dětském a dospěláckém je v tom, že ten dětský neobsahuje kofein, což mi vyhovuje, jelikož moje dítě má energie ažaž i bez kofeinu, natož s ním :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10178
11.2.11 13:27

Nám mudra doporučila slabý černý čaj při problémech už ve 3 měsících 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
11.2.11 13:28

Naše pije Roibos s různými příchutěmi a fakt jí chutná víc než ovocné a bylinkové..Vlastně je také tmavý, ale bez kofeinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
11.2.11 13:29

Ja delavala taky bud slaboucky z normalniho cerneho caje. A nebo jsem malemu kupovala detsky cerny caj od MEGAFYTU. Je specialne pro deti, takze neobsahuje kofein…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
11.2.11 13:29

Jéje, ve dvou letech řeším akorát to, aby ten čaj nebyl moc horký a aby mi ho malej nepřeléval z jednoho hrnku do druhýho. :wink:

POkud chceš, dělají se i černé čaje speciálně pro děti, třeba http://www.megafyt.cz/content.php?….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
11.2.11 13:36

Holky dííky :wink: A dětský černý čaj mi teda unikl,kupuju jen od Megafytu a všude vidím jen bylinkový nebo ovocný :nevim: tak na ten Dětský mrknu taky :-)

• Citovat
  • Upravit
3818
13.2.11 13:31

Ahoj,
chci se zeptat, jestli nemate poneti, odkdy se muze davat zeleny caj?
 Dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
13.2.11 19:41

U první dcerky mi doporučily dávat černý čaj protože měla atopický ekzém,tak jsem jí slabej dávala už nevím od kdy,ale rok jí ještě nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.2.11 21:39

černý čaj

Ahoj maminky jsem tady poprvé ale taky jsem řešila jestli černý čaj ano nebo ne. Ale klidně ano. moje dcera měla zažívací potíže okolo osmého měsíce věku a naše paní doktorka řekla černý čaj oslazeny glukopurem a bylo. Malá to přežila a pomohlo jí to. Pak jsem jí ho dávala zase kolem roka a půl a taky pohoda. Takže bych se toho nebála jen s tim citronem opatrně ale pokud nemáte atop ekzém nebo tak něco tak bych i trošku citronu dala. Jsem zdravotní sestra a když se maličkejm opravdu maličkejm dětem dává Cola tak dvouletému prckovi černý čaj určitě neublíží nebojte se :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí