Čerstvě propíchlé uši

marsi99
5.1.13 12:03

cerstve propichle usi

Zdravim uz treti den mam cerstve propichle usi, zarudle, bolave a natekle jsem je mela jen prvni den ted vubec, nausnice jsou stribrne visaci na srobovani, doktorka rekla mazat a protacet ale jak mam mazat aby se mast dostala i do dirky? nechci je kazde rano a vecer vytahovat a promazavat tu nausnici tak prosim o radu jak mazat bez vytahovani nausnic kort kdyz jsou cerstve propichle a po jake dobe si muzu nausnice menit? Prosim o kterekoliv rady predem dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2099
5.1.13 12:15

Namažeš ouško i s naušnicí a protočíš, mělo by se to tak dostat do dírky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
5.1.13 12:16

@marsi99 Ahojky ja pouzivala ocni kapky co me napsal doktor..A protacela jsem to porad 3× denne i vice jak kdy.. :pankac: A nausnici jsem nevytahovala vubec, nakapala jsem to na tu nausnici…A nausnici jsem si mela nejak po mesici, driv by se menit nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
5.1.13 13:29

Nechavala jsem dceri nausnicky nastrelit, tam se nic takovyho nedela. Ale vymenit jsem je smela po 6 tydnech, to uz je pry dirka poradne zahojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
5.1.13 13:44

My jsme taky mazali tu naušničku (nastřelovací) a trošku s ní točili. Ještě mi zdravotní sestra poradila potírat silným černým čajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.13 13:58

Podle mě to moc řešíš já mam 9 dírek v uších plus jeden piers nad rtem ale ten už jsem vyndala :) všechny jsem si píchala sama čistila jsem si to vodkou :D no a taky jsem měla v jazyku to my píchala kámoška na to jsem si pak druhý den v pátek dala vodku a rána se krásně stáhla i když to dost bolelo ale zato se to dřív zahojilo :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová