Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Azyl? Z jakeho duvodu? Muzey prece kamkoliv odcestovat a zit tam
A jaké důvody pro politický azyl bys uvedla
A kde bys ho chtěla???
Treba je to nekdo jako rathova manzelka
pak bych doporucovala kubu ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, je tu někdo kdo uvažuje o azyl v jiné zemi nebo jestli to někdo někdy udělal.
Přemýšlela jsem o tom, ale nevím jestli to má cenu.
Politický??
To ne.
@Lenka002 píše:
Politický??To ne.
Ale jo, jsou státy, kde by ho zakladatelka dostala, určitě některé africké, Severní Korea, možná někde ve střední Asii, třeba Bělorusko…
@Anonymní píše:
A můžu se zaptat na důvod?
M.
protože ČR je brána jako bezpečná země.. co chceš? není tu válka, hladomor, ani nic podobného, není tu politický teror, za názory tu nezabíjej a pod.. prostě proto, jsme bezpečnou zemí. I cikány odmítali v anglii i kanadě, když tam žádali o azyl… Pokud se Ti v čr nelíbí, doporučuju se sebrat a odejít do Tebou vybrané země, tam si zařídit povolení k pobytu a práci a máš vystaráno..pak tam můžeš po určité době požádat o občanství…
Příspěvek upraven 05.01.13 v 11:58
@martina.se píše:
protože ČR je brána jako bezpečná země.. co chceš? není tu válka, hladomor, ani nic podobného, není tu politický teror, za názory tu nezabíjej a pod.. prostě proto, jsme bezpečnou zemí. I cikány odmítali v anglii i kanadě, když tam žádali o azyl…
já se ale ptala, jaký má důvod žádat jinde
M
@Anonymní píše:špatná citace, pardon
já se ale ptala, jaký má důvod žádat jinde
M
Předpokládám, že důvod azylu bude amnestie, která proběhla? ![]()
jako taky se mi nelíbí jaký bordel jeden člověk udělal, ale asi to nebude důvod k žádosti o azyl
![]()
Dobrý den, je tu někdo kdo uvažuje o azyl v jiné zemi nebo jestli to někdo někdy udělal.
Přemýšlela jsem o tom, ale nevím jestli to má cenu.