Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
600
12.11.18 09:21

@Gaforia Ahoj, zatim tuk tuk, vcera nic a rano taky v poradku. Jsem moc rada. @Elath Vitej :kytka: Jestli se Ti chce, muzes nam popovidat, hlavne gratuluji, je to parada najit II na testu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
12.11.18 21:18

@Gaforia @Sibarita
Ahoj, no abych to vysvětlila: museli jsem na umělé, když už jsme byli konečně v caru a po spermiogramu, gynekolog mi těsně před isneminací, při běžné kontrole, našel předrakovinové změny na čípku a tak se muselo odkládat, nejdřív o skoro dva měsíce a pak o tři. První inseminace se nezadařila a rovnou nám vzhledem k celkovému problému doporučili IVF.
Stimulace proběhla celkem dobře, hodně jsem přibrala, otekla a měla hromadu (27) folikulů, ze kterých bylo 14 vajíček a hyperstimulační syndrom ještě před vložením embrya, kdy jsem skončila i v nemocnici. A tak se nakonec celkem 6 oplodněných vajíček rovnou mrazlílo a já čekala další 2 měsíce na splasknutí :-)
A teď jsem konečně byla na vložení „mrazáčka“ Na poprvé jednoho a i když mám jít na krev až toho 16.11. tak jsem to nevydržela a v neděli si udělala test. A dvě pěkné čárky, sice ta testovací nebyla úplně jako kontrolní ale rozhodně se nejednalo o ducha. :-)
Obrovská radost.

A hned na to obrovskej strach, aby se udrželo.
Abych o to nepřišla. Aby bylo v pořádku.
A ve zdejších vodach člověk čte o tolika zamlklých těhotenstvích a potratech.

A já teď musím chodit na směny, denní noční 12h směny. Není to teda namáhavá práce je to kancelařina. Sezení za pc a nohy na hoře. A taky ani nechci bejt doma, bych ho tím jak bych se pozorovala snad sama vypudila. Ale i tak. člověku to vrtá a vrtá.

Místo toho abych se prostě radovala tak mám starosti jak to bude dál a jestli bude prťous v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.18 21:59

Ahoj. :mavam: Tak včera jsem si dělala tento test a dnes jsem byla na gynde a nic vidět nebylo. Mam přijít příští týden ve středu. Snad už uvidim fazolku. :srdce: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
12.11.18 22:48

@Elath Ahoj, tak ty jsi si toho opravdu „zobla“ řádně :( ..Trpělivost růže přináší a v tomto případě to bude to vysněné miminko :kytka: ..Uvidíš jak se v práci budeš cítit, pokud by to nebylo ono, tak vždy se snad dá domluvit na zkrácení úvazku. To uvidíš sama, já taky nevím co teď bude a budu to muset vymyslet s ohledem na budoucnost. 16. je v pátek, viď? No to uteče a pak bude radost pojištěná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
12.11.18 22:49

@Markétka244 Zdravím a moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
12.11.18 22:49

@Markétka244 Tak ono to je dost brzo, normálně se prý chodí až v 7/8 týdnu, aby bylo vidět srdíčko. Takže další čekání :-)

Dělali ti aspoň krevní testy? Myslím potvrzení těhotenství z krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
12.11.18 22:58

@Sibarita To jo mám pocit, že si musím vychutnat prostě všechno. Ale laborantka na Kryu říkala, že je to jako se svatbou, čím horší přípravy tím lepší manželství. Takže budu doufat, že teď už s budu jen užívat těhotenství.

Jen teda vů§bec nevím jak počítat ty týdny a dny těhotenství. Podle aplikace by to mělo být 4+2 (prý?).

Jinak si příjdu úplně bez příznaková, jenom takové ty jakoby menstruační křeče v podbřišku, ale to dělá i utrogestan, to už mám ozkoušený. Tak uvidíme jak dál. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.18 23:23

@Sibarita Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.18 23:24

@Elath Ne to nedělali. Ale podle sliznice jsem prý opravdu těhotna. Takže ted zas čekat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
13.11.18 14:35
@Markétka244 píše:
Ahoj. :mavam: Tak včera jsem si dělala tento test a dnes jsem byla na gynde a nic vidět nebylo. Mam přijít příští týden ve středu. Snad už uvidim fazolku. :srdce: :lol: :lol:

Moc gratuluji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
13.11.18 17:03

@Elath tak Ty sis prošla teda zkušeností.. ..obavy jsou všude, nejen u Tebe, nemysli.. 8) musíme věřit s těšit se jen na dobré zprávy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
13.11.18 17:05
@Markétka244 píše:
Ahoj. :mavam: Tak včera jsem si dělala tento test a dnes jsem byla na gynde a nic vidět nebylo. Mam přijít příští týden ve středu. Snad už uvidim fazolku. :srdce: :lol: :lol:

Tak se budeme těšit na dobré zprávy :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
13.11.18 17:06

A co ostatní děvčata? Jak se Vám daří? Je Vám zle? Mně vůbec :nevim:
Kromě té únavy a večerní zimy nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
13.11.18 18:48

@Gaforia Mně je naopak pořád horko :-). Všude stahuju topení a pak ten podbřišek a teda dneska i píchání v tříslech, takový divný. Ale tak mám spíš pocit, že se spíš hodně pozoruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
13.11.18 18:55

@Elath mně taky píchalo, to může být uhnizďováníčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie