Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
467
13.11.18 19:08

@Gaforia nebo prý i natahování/uvolňování dělOžních svalů, jak roste. A nebo prostě jen píchnutí v třísle… Jak říkám asi se spíš hodně pozoruju, normálně by tomu člověk třeba ani nevěnoval pozornost :-D
Jinak jen pro pobavení a odlehčení. Vůbec nic nepozoruju na prsou. Je tedy fakt, že mi o číslo narostli při tom OHSS, takže je otázka jestli ještě mají kam biologický růst (nejsem zrovna obdařená, i když jsem díky hormonům dost nabobtnala-všude), žádný žilkování, a dneska jsem právě přemejšlela nad barvou dvorců, takže můj vyhledávač teď vyhazuje dost zajímavý návrhy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
13.11.18 19:15

@Elath :lol: :lol: :lol: tak teď jsi mě pobavila..
U nás je taky sranda.. sedím nahá na posteli a manžel mi říka: “lásko, Ty jsi nějak pohubla, ne?” A já:”to ne, ale co prsa, nemám větší?”
A manžel kouká, přemýšlí a říká: “no.. spíš menší” :D :D :D :D :D tak nevím :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
13.11.18 19:31

@Gaforia me netikaji ale mam starsiho pritele a ma nejvyšší čas na to mit deti. Snazily jsme se vcelku dlouho a neslo to pak to jednou vyslo na dovce ale to samo odeslo a ted po dvouch mesicich znovu. Hlavne aby to bylo v pořádku.. Tesim se az pujdu příští tyden k doktorce. Ale je hrozny kdyz clovek někam jde a vokecavat proc nepijes :mrgreen: :mrgreen:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
13.11.18 19:36

@sliiimkaa mýmu manželovi je 40, taky už není nejmladší :D
Taky nám první odešlo a taky to po dvou měsících vyšlo znovu :srdce:
A s tím okecáváním mi povídej.. pití se ještě dá, ale já jsem ještě kouřila, takže každý si u mě dá 1+1 dohromady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.18 21:29

@adelka-adela Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.18 21:30

@Gaforia Dam vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.18 21:31

Mě je teda blbe.. zvracím, boli me podbrisek a prsa.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
13.11.18 21:32

@Markétka244 mě prsa taky už bolí hrozně.. a to zvracení Ti snad i zavidím :think: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.18 21:47

@Gaforia proc? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
14.11.18 13:07

Ahoj holky :mavam: pridavam se jestli muzu :oops: , ja dneska 4+4, letos po jednom zamlklem v kvetnu :roll: jinak je mi 31 a zatim bezdetna.
Dneska jsem uz byla na UTZ, ale jeste nebylo nic videt, tak snad to bude v poradku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
14.11.18 15:47

@Markétka244 aspon to mas se vsim vsudy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
14.11.18 15:49

@puntikova ahoj puntikova :kytka: tak potichu gratuluju :srdce: i s Tebou jsem na tom podobne..
A k lekari ses objednala sama na tekhle brzy? Kdy jdes na dalsi kontrolu? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
14.11.18 19:55

@Gaforia sam me objednaval doktor, ze mozna neco uvidime a jen me to vystresovalo :roll:

Zase za tyden a zitra budu vedet vysledky HCG v krvi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
14.11.18 19:58

@puntikova ale tak zase se na Tebe chtěl asi podívat.. je fajn, že Tě objednal zase za týden :palec:
To už by mohla být bublinka :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
14.11.18 20:07

@Gaforia ja se strasne bojim tedka :roll:

Nejhorsi je ze jsem se koukala, ze i HCG 18 v mem pripade muze byt OK, ale je mi jasne ze pokud nebude ve stovkach tak budu uplne v haji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí