Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Terens Ahoj
Drzim palce, bude to dobre, zkus nemyslet na spatnou zkusenost ![]()
@Terens ahojky ![]()
Gratuluji a snad už bude vše v pořádku hlavně nemyslet na to špatné. Já jsem kousek od Ostravy a ty? ![]()
Holky teda…dnes ráno jsem do sebe naprala rohlík se šunkou a asi to buď bylo rychle nebo to máslo mi nesedlo, ale bylo mi celkem dost mdlo. Tohle teda neznám
..Zrovna budu dnes dělat na oběd květák, tak snad to zmáknu. Začínám trpět nechutenstvím, hned zrána jsem dělala buchtu se zakysanou smetanou - kterou běžně miluju, ale teď teda chuť nemám.. Co vy, do dnes vaříte? ![]()
@Sibarita Mně je dnes taky jak kdybych včerejší noc byla na velký párty
A ještě včera mi nebylo vůbec nic. Zatím polehávám, jinak se mi motá hlava
Co mi ale doslova zasmrdělo, tak když jsem otevřela skříňku s kávou a čajem
. Jinak budu vařit vývar a kuřecí prsa na smetaně s brokolicí a rýží ![]()
Děkuji holky
ja jsem z Olomouce ![]()
Moje chute jsou teda hruza. Vcera jsem snedla zeli (neuvarene!!)
a v noci jsem se probudila a sla si ohrat parky a k tomu birel. Pritom pivo mi nornalne nechutna ![]()
K doktorovi jsem objednana na 23.11. ![]()
Jo a vcera jsem v 6 rano snedla banan a hned na to zavarene okurky
ale zas jsem prestala mit chut na sladke ![]()
@Sibarita @Terens @Terka758 tak holky, Vy teda jedete ![]()
Já zatím nic, co se týká chutí.. mně je akorát zima a motá se mi hlava, jinak akorát šílena chuť na pivo
včera jsem vypila 2 birely k veceri ![]()
A dnes bude na obídek restauračka, bereme psy a jdeme na prochajdu delší, tak se někde stavíme cestou-mám to dnes bez práce ![]()
A už jste o těhotenství někomu řekli? U mě je to těžké, každý den přijdu s rodinou do styku, ale zatím úspěšně tajíme. Dokud nebudu zvracet
Chci počkat, dokud neuvidíme srdíčko
Zatím jsem si udělala vzpomínkové fotky pro sebe
Pak je možná ve vhodnou dobu rozešlu kamarádkám. Jak plánujete oznamovat vy?
Ja to v sobe nikdy nedokazu ututlat.
Takze to vi zenske z rodiny krom maminky od pritele a muj tatka to dostanou na Vanoce. Ovsem pokud do te doby neco nepoznaji ![]()
Kegyne to poznala podle toho, ze jsem furt jedla a kvuli tomu mel podezreni i pritel. Na obed stejna porce a ja po nem dojidala ![]()
@Terka758 jeee, to je skvělá fotka ![]()
U mě to ví samozřejmě nanžel a moji rodiče. Kamarádkám to budu muset říct asi brzy, páč neutajím, že najednou nepoju a nekouřím
scházíme se na vínečko, tak jim to bude hned jasný ![]()
@Terens píše:
Jo a vcera jsem v 6 rano snedla banan a hned na to zavarene okurkyale zas jsem prestala mit chut na sladke
S tím sladkým to mám stejně a jsem ráda, protože jsem byla vždy sladkožrout ![]()
@Terka758 Tak u mě to ví manžel, dvě nejlepší kamarádky (jsou taky těhotné), vedoucí v práci (jsme kamarádky). Ještě to asi povím kolegům na pobočce, aby se nedivili, proč zvracím
. Jinak rodině to plánujeme dát jako dárek k vánocům (teď si myslí, že mám angínu
). Ještě přemýšlíme, jak to vtipně udělat.
@Mumiolka
Na youtube je hoodne inspiraci jak to oznamit ![]()
Holky nevite kdy od doktorky dostanu prvni fotku ultrazvuku? Na prvni kontrolu jdu v 6+3tt