Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat jestli můžu otěhotnět když jsem se otřela o místo kde byl před pár minutami čerství ejakulát. Nedošlo mi to. Prosím o radu
Achjo, to bude zase ta osoba, co ji je 14 nebo se za 14 letou vydává. Včera zas sáhla na trenky s ejakulatem a taky je z toho v tom 😅. No zakladatelce doporučuji, aby si dřív než začne mit sexuální život nastudoval, jak vznikají děti a jak se před nechtěným početí chránit
.
Hele mas štěstí!! Jsi tento týden druhá a tak vím, ze musíš skákat 5 minut ráno 5 minut večer aspoň týden. Ideálně ještě se dvěma kamarádkami pro zvýšení účinnosti. Když to dodrzis, nemůže se mimisek udržet ![]()
@Umík píše:
Achjo, to bude zase ta osoba, co ji je 14 nebo se za 14 letou vydává. Včera zas sáhla na trenky s ejakulatem a taky je z toho v tom 😅. No zakladatelce doporučuji, aby si dřív než začne mit sexuální život nastudoval, jak vznikají děti a jak se před nechtěným početí chránit.
Hned me to napadlo… Myslis, ze by to slo odtajnit?
Nevim, jake jsou podminky, nechci hned oznacovat admina
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat jestli můžu otěhotnět když jsem se otřela o místo kde byl před pár minutami čerství ejakulát. Nedošlo mi to. Prosím o radu
Jasně, že můžeš. Za devět měsíců budeš mít mimíska. 😂
![]()
@Capricorn61 píše:
Hned me to napadlo… Myslis, ze by to slo odtajnit?Nevim, jake jsou podminky, nechci hned oznacovat admina
Tyjo, tak to vůbec nevím. Ale záleží, jestli to má vůbec cenu. Pokud to je způsob trolleni, tak může neustále zakládat jiné profily. Ale jestli to je pravda, tak slečna má fakt velké nedostatky v sexuální výchově a můžeme jen doufat, že než začne sexuálně žít, tak bude v této problematice chytřejší. Aby nám tu za chvíli nepsala zabouchnutá patnacka
.
@Umík no to teda. Ale podle toho stylu psani by to mohla byt ona
Viz ted jak tu napsala.
Uvidime, jestli taky to bude psat za kamaradku a jestli to bude nakonec cele vymyslene ![]()
@Anonymní píše:
@janickaIII no jakoby byl utřený ale hned jsem se otřela.
Vždyť jsem ti to napsala. Za devět měsíců se ti narodí mimísek.
![]()
@Capricorn61 píše:
@Umík no to teda. Ale podle toho stylu psani by to mohla byt onaViz ted jak tu napsala.Uvidime, jestli taky to bude psat za kamaradku a jestli to bude nakonec cele vymyslene
Podle toho, jak se vyjadřuje, tak to asi bude zase ona
.
@Anonymní píše:
@janickaIII no jakoby byl utřený ale hned jsem se otřela.
Zajdi si v pondělí na gyndu. Pro nějakou pilulku.
@janickaIII píše:
Zajdi si v pondělí na gyndu. Pro nějakou pilulku.
Spíš na psyndu.