Pálení u vchodu do pochvy

Anonymní
2.12.21 21:52

Pálení u vchodu do pochvy

Dobrý den teď večer mě začal pálit vchod do pochvy. Nesvědí jen pálí. Nosím dost často tanga. Mám bílý výtok, ale ten už mám dost dlouho a dr. mi řekla že nic nevidí. Ani neudělala výtěr. Pálit mě to začalo až dneska večer. Namazala jsem si to dětským tekutým pudrem jestli by to byla jen opruzenina. Může to být infekce? K dr.se teď bohužel nedostnu až si půjdu pro antikoncepci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
3.12.21 00:11

Dost pravděpodobně máš nějakou infekci. Často to bývají kvasinky, může to být i bakteriální infekce. Tanga jsou pro tohle nevhodná a infekcím ještě víc nahrávají. Kup si v lékárně tablety Clotrimazol (6tbl), jsou širokospektrální a za mě z volně prodejných léků nejlepší v poměru cena/výkon. Určitě teď vynechej pohlavní styk a tanga aspoň po čas léčby nahraď bavlněnými kalhotkami. Kdyby to pálení ani po přeléčení nepomohlo, tak to bude chtít tu gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.21 06:34

@Petule030 dneska ráno už mě to nepálí jak jsem to večer namazala tím dětským pudrem.. Asi to byla opruzenina. Třeba jsem měla tanga více utržené a dřelo se to o sebe. Pokud to začne znovu tak skočím k dr.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.21 06:36

@Petule030 taky to můžu mít z toaletního papíru tím tvrdým. Jinak já ještě asi infekci neměla takže to tak nepoznám

• Citovat
  • Upravit
184
3.12.21 20:30

Infekce to muže být měla jsem výtok a paleni doktorka napsala atb do pochvy a za 2 dny byl klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová