Poradna duly
Jana Čurdová
No unavená jsem jak kdy…spíš na únavu nemám čas. A spíš trpím na nadýmání…poslední 4 dny jsem vzducholoď.
Ty jsi psala, že je to tvoje druhé mimi?
Ty jsi psala, že už jsi těhu jednou byla? Tak to máš už jedno dítko doma a nebo to nevyšlo
U mě se to zlomilo asi před 2 lety, do té doby jsem na děti vůbec nepomyslela. Je ale fakt, že jsem už trochu vyzrálejší než některé moje vrstevnice a mám taky staršího manžela. Ale je to moje první a někdy příliš řeším věci, které vůbec řešit nemusím a moc přemýšlím ![]()
No my jsme s lenulkou původně z TPP a pak ze Života po potratu, víš? Poprvé jsem byla těhu letos na jaře, ale v 10tt jsem měla jen prázdné vejce a musela jsem na revizi. Teď se nám to povedlo po 3 měsících zkoušení a moc doufám, že už to vyjde.
Ale jak říkám, cítím se docela netěhotně a hlavně nekrvácím, tak snad je vše Ok. Dokonce mrňousek snáší i tancování 3× týdně,t ak mám radost.
Pooh s tím, že jsi vyzrálejší jsi mě pobavila. Je mi 27 a pocit vyzrálosti teda rozodně nemám. Ale pravda je, že jsme s manželem už někde jinde než naši přátelé.
Ha od rána se o mě pokouší nějaké blinkací stavy. Že by konečně nevolnosti?
Tak to je moc fajn, moc přeju ať je vše v pořádku. S tím sportem - myslíš že v prvním trimestru se může i běhat? Já dělám aerobik a ráda běhám, ale běhám po silnici a tak se bojím, jestli ty nárazy nemůžou mimi nějak ovlivnit. Jsem na spotrování závislá ![]()
Pooh s běháním nevím…jsou to dost otřesy. Mně teda dr. v prvním těhu řekl, že můžu, že mimi nevyklepu (taky jsem běhala a dělala aerobik), ale po jednom běhání jsem začala špinit, tak byl konec sportu. Pak už jsem se šetřila.
No a teď intenzivně tančím (dělám břišní) a je pohodička. Tak si vyber. Pravda ale je, že i při tom tanci se šetřím.
Vyzrálejší, já to myslela spíš tak, že je mi „teprve 23“ a některé holky v tomto věku o dětech ani nepřemýšlí, chtějí studovat, cestovat, stavět dům, kupovat různé krámy a v tom já prostě smysl nevydím. Tak asi tak. A ony to právě někdy nechápou a hloupě se ptají proč a jak a co…
Jo tak to je pravda. Když jsem se sešla se spolužačkama ze střední, tak jsem lehce nechápala. Řešily jen hadry a boty a tak. Jsem jinde, to je pravda. Ale taky je pravda, že jsme do tohohle stavu dospívali s manželem postupně. Nejdřív dlouhý chození, pak bydlení, svatba, teď přestavujeme a čekáme mimi.
Jo, jo, já to měla taky tak. Jsme spolu už šest let, ale známe se dýl, jenže to jsem byla ještě moc mladá na chození
Letos jsme to konečně zpečetili, protože jsem dokončila VŠ. Manžel má 35 a já nechci aby měl mimi už jako dědek
Ale hlavně to záleželo na mě.
Fíha to máš teda o dost staršího manžela…jak jste s seznámili?
No, on ale vypadá mladší, není to takový ten usedlý prďola jako spousta jeho spolužáků
Seznámili jsme se v trolejbuse, prostě mě oslovil, protože jsem byla zrovna ostříhaná na 2 cm a on se mě na to zeptal. To bylo když jsme se seznámili poprvé, pak jsem ale zjistila, že je o dost starší a nějak to vyšumělo. A pak po 4 letech jsme se potkali podruhé. Já po dlouhodobém neúspěšném vztahu a on také zrovna nikoho neměl. A tak strašně mě pořád otravoval, volal, psal sms
Ale je fakt, že si strašně rozumíme.
Jéé to je hezký. A ještě máš krátký vlasy nebo ne?
Já mám pocit, že jsme si s manželem na sebe dlouho počkali, ale stálo to za to.
Už ne, už je mám dlouhý. hrozně ráda experimentuju, ale protože mi vlasy v pubertě docela zkudrnatěly, tak je mám dlouhé. A jak jste se seznámili vy?
Nos náma to bylo maličko složitější. Oba jsem se seznámili ve skupině hist. šermu. Ale ani jeden jsme se tomu druhému nelíbili. A pak za pár měsíců jsme jeli na 14 dní šermovt na Frýdštejn, já tam tenkrát měla nějaký bolavý srdíčko z první lásky a on mi pomáhal. No a mě pak bylo blbý po návratu domů děla jako že nic a tak jsme spolu zůstali. A jsme spolu už osmým rokem. ![]()
Jé tak to je taky skoro jak z románu. Tak vy děláte historický šerm? Já mám zkušenost takovou, že když si člověk najde partnera jen podle fyzické přitažlivosti, tak to většinou moc nefunguje. Zvlášť moc hezcí muži jsou nebezpeční. Já s jedním takovým byla a někdy si myslel že mu svět leží u nohou. Já nejsem taky škaredka, ale nikdy jsem si na ničem takovém nezákladala ani nebudu. To je pomíjivé ![]()