ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
23.10.06 14:57

Lenulo, tak to je fakt síla. Nevím co bych dělala, kdyby se to stalo mě a to si říkám, že mladým matkám taková rizika nehrozí, ale vidím, že to tak není :( No ale snad už bude vše v pořádku a všechny porodíme zdravá miminka. Já myslím, že důležité je především pozitivní myšlení, já si zatím žádné problémy nepřipouštím, jen občas me přepadne hrozný strach z porodu. Docela blbě snáším bolest a když mě něco bolí, hned bych umírala :? Jinak já jsem z Letné! To plávání bych moc ráda, ale já jsem jaksi neplavací typ :lol: Jo a kontrola je 25. 10. to bych měla být 6+3 tt, minule doktorka na utz nic neviděla, tak snad tentokrát to bude lepší. Holky dávají se i fotky z utz nebo až později až když je mimi větší?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.10.06 14:58

zapomněla jsem se podepsat. Pooh :D

• Citovat
  • Upravit
1434
23.10.06 15:12

Ahoj, hlásím se k vám diskuze, vezmete mě mezi sebe? Jsem cca v 7-8 tt, na kontrole jsem byla a srdíčko už bylo vidět, nicméně průkazku dostanu až při další kontrole, tj. 15.11. Termín porodu vidím tak na začátek června. Jsme z Prahy, ročník 1974 a doma už mám jednoho tříletého raubíře Tomáška, který v září začal chodit do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
23.10.06 15:49

JANI, šup za námi! :wink: Kdy máš termín porodu?

POOH, já jsem si taky myslela, že když jsem mladá - nekuřačka, tak se nám nic takového nemůže stát a „vyberou“ si to jiní… Celé těhu jsem prožila moc a moc pozitivně… Nestalo se. Ale teď už to MUSÍ vyjít. Nebojím se, že by se to opakovalo, to je jako vyhrát ve Sportce hlavní výhru, jak řekl můj přítel. :D Trošku se bojím teď toho začátku, aby bylo vše OK…
Taky nejsem plavací typ, ale to těhu plavání je spíš takové blbnutí! Fakt! :D Půl hodiny cvičení u bazénu, aby jsme se zahřáli, protáhli a půl hodiny blbnutí ve vodě. Je to moc prima. Tak od půlky listopadu bych chtěla začít chodit…

Fotky: Dává jak který doktor… Některý Ti ji nabídne, jinému musíš o ni říct. Někdo ji dává zadarmo, jinému za ni zaplatíš. Já platím 70Kč. Teď jsem si ji ještě nebrala, až bude vidět i kulíšek… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
23.10.06 15:53

Červňátka 2007:

Janina1974 / Praha / TP??? / KO 15.11.
Evuška74 / 1975 / ??? / TP 2.6.2007 / KO ???
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6.2007 / KO 31.10.
Hermi / 1978 / ??? / TP 16.6.2007 / KO 15.11.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6.2007 / KO 25.10.
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6.2007 / KO 31.10., 15.11
Lenii / 1976 / Praha / TP 28.6.2007 / KO 9.11.
Ifca / 1977 / Opava / ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
23.10.06 16:09

ahoj tak se hlásím po náročném dnu.

Lenulko tak jsem se objednala ke starému dr, ale znovu mě v telefonu sestřička přesvědčíla, že změna nutná. Jdu tedy na kontrolu příští úterý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
23.10.06 16:12

ahoj, to je právě to co ještě nevím - termín porodu - ale podle poslední MS to vidím přelom května, ale spíš začátek června, to se dozvím, až na příští kontrole. Ve středu jdu na krev a pak toho 15.11. na prohlídku. Při prvním těhotenství mi vůbec špatně nebylo, zato teď to stojí za to. Ne že bych zvracela, to zas ne, ale odpoledne a večer mi je špatně od žaludku, když se najím je mi špatně, když se nenajím, je to ještě horší. Ale rána jsou v pohodě. Na plavání jsem nechodila, protože mě zlobily kvasinkové infekce (teď musím zaklepat je to zatím ok), chodila jsem ke konci těhotenství na cvičení pro těhotné a nebo jsem jezdila doma na rotopedu. Ptala jsem se dr. a prý jízda na kole nebo rotopedu nevadí, spíš jde o změnu těžiště a hrozící pády, tak zůstanu u toho rotopedu. Jestli se k tomu dokopu. Večer jsem úplně mrtvá a usínám u uspávání Tomíka. Ale včera jsem se na kole projet byla, jen pomalu a kousek - 20 km. (pro vysvětlení - před těhotenstvím a vlastně ještě v září - to už jsem těhotná byla - jsem jezdila na kole hodně - manžel jezdí závodně, tak 20 km je opravdu jen kousek :-) Ale jinak jsem asi normální :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
23.10.06 16:14

Jani mám to s tím jídlem stejně…když se nenajím, tak je to katastrofa, když se najím, tak je mi divně.
Jsi teda dost velká sportovkyně koukám. Já na kole nejezdím, protože ho nemám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
23.10.06 16:20

To říkají všichni, že jsme blázni s tím kolem, u nás vlastně jezdí všichni, kromě mé mamky. I sestra s manželem. Takže my jsme jezdili na závody a moje mamka hlídala Tomíka. No od příštího roku to bude asi jinak, se dvouma dětma se na kolo moc nedostanu. Sportovkyně - hm, ale vidět to na mě teda není. Jestli přiberu zase 17 kg jako při prvním těhotenství, tak asi neprojdu dveřma (doufám, že porodní stoly mají vyšší nosnost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
23.10.06 16:25

Ale nepovídej…já už jsem oplácaná teď, takže to bude taky zajímavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
23.10.06 16:45

POPELKO, takže KO jako já v úterý 31.10.? Tak to si budeme držet palečky zároveň! :D

JANI, teda Ty jsi sportovkyně!!! 8O Tak to Tě nemůže ohrozit ani 17kg! :wink:

Mně by teda 17kg silně ohrozilo, protože pak už bych měla metrák. :( Hrozná představa - vážit 100kg. Musím se hlídat, abych nepřibrala moc! Max. 10kg! Pro ženskou s nadváhou je to ideální… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
23.10.06 16:58

Lenulko přesně tak…kontrola 31.10., ale vůbec se mi tam po tom telefonátu nechce.

S těma 100kg to mám stejně…musím se hodně hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
23.10.06 17:36

Holky, nechci vám brát iluze o mě, ale když jsem šla rodit poprvé tak jsem měla 105 :oops: a zdaleka jsem všechno nezhubla..... ach jo (hlavně se mi po ukončení kojení nezmenšila prsa…). No ještě že u nás v poradně stačí váhu nahlásit a nemusím se tam přede všemi vážit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
23.10.06 17:40

Holky, já jsem tak ráda, že nejsem sama! :D Nemyslím to zle, víte, jak to myslím… Vždycky je to všude samý hubeňour… :wink:

POPELKO, musíš se přes to přenést, vím, že to je těžké, ale když chceš na tu KO jít, tak Ti nic jiného nezbývá. :( Snad se dr. bude chovat líp, ne? Co myslíš? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
23.10.06 18:03

Leni snad bude v pohodě…on je taky jak kdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie