Poradna duly
Jana Čurdová
Rekni mi prosimte jak si davas do profilu ty srdicka a odpocitavani doby tehu?
No jo Přelouč je opravdu kousíček. To ježdění ale musí být docela pakárna. Já jsem s manželem jeden čas pracovala v Praze a jezdili jsme neděle tam, pátek domů a bylo to někdy dost hrozný.
Když půjdeš na www.tickerfactory.com nebo www.lilypie.com tak tam si vybereš metřík jaký chceš a nastavíš si tam datum porodu a ono ti to udělá metřík. Ten pak zkopíruje v nastavení do podpisu.
Ahoj Martinečko,
tady Ti posílám odkaz na návod pro ten metřík. Pomohl i mě. Tak přeju hodně štěstí při instalaci.
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Popelko, taky vím, že mimi bude v pořádku, ale prostě mám strach, aby bylo srdíčko vidět. Pořád tu čtu články o tom, jak to může skončit špatně a pak se děsím, někdy možná zbytečně.
Po kontrole se určitě ozvu.
Ahoj Ivule
Ivulko to si tak nesmíš brát. Nám to letos jednou nevyšlo a tak se pozoruju o to víc, ale snažím se si to nepřipouště. Prostě se to podruhé opakovat nebude a basta.
Nejak mi to jeste nejde poradne ulozit,ale zkousim to..Popelko..Ted mi psal milacek takovou nadhernou zpravicku,strasne to tesi vid?Kdyz slysime jak se drahy polovicky tesi s nami na vsechno.. ![]()
Marti můj manžel je bohužel dost opatrný. Ale ani se mu nedivím. No snad se to po té úterní kontrole změní. Ale je to moc dobře, že se tak starají a těší.
Kdybys potřebovala poradit s tí metříkem, tak řekni.
Tak uz jsem to zkopirovala tak uvidim,jestli to tam je..a to musim zkopirovat ten odkaz nebo kliknout na ten metrik?
Musíš zkopírovat ten odkaz, kde je v závorkách img
třeba já to mám takhle
http://www.snugglepie.com/ezb/659887.png[/img
MArtinecko
zkopirujes si bbcode
pak jdi na diskuze na emimi, dej nastaveni, zkopiruj to do podpisu,
a pak uprav tak aby to zacinalo
Moc dekuju kocky uz se mi to povedlo jsem takovej antitalent…
![]()
Ahoj holčiny,
tak se hlásím z kontroly. Uffff, srdíčko bylo vidět nádherně. Dokonce i na slzičky došlo. Je to fakt nádherný pocit. Ale na průkazku si budu muset ještě počkat. Jdu na odběry až 8.11. a pak už mi ji prý vystaví, tak budu zase čekat.
Martinečko, gratuluju k metříku. Jsi šikulka.
Zatím ahoj Ivule