Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, tak se mi konečně podařilo přihlásit. Já jsem ta bezpříznakový vyděšený anonym. Nějak ten server blbnul a nemohla jsem se přihlásit. Docela jste mě uklidnily, že jste taky nic extra v této době necítily. Taky si říkám, že dokud nešpiním a nekrvácím, tak snad by mělo být vše v pořádku. Jsem momentálně 5tt+3, kontrola mě čeká v pátek. Asi se mi pomalu před ní zvedá nervozita.
Roxa:
Já jsem si volala doktorovi hned první den po vynechání ms, měla jsem pozitivní test, ale objednal mě až za 3 týdny, že by dřív nebylo nic vidět a zbytečně bych se strachovala. Tak jsem byla na prvním ULZ 7+2tt podle MS, podle mě tak přesně o týden míň a srdíčko vidět bylo, ale je pravda, že dřív by asi vidět nebylo a já bych asi stresovala, tak jsem byla nakonec ráda, že jsem vydržela, ale stálo to asi 6 těhu testů ![]()
Ahojky to ja jsem si delala taky asi sest tehot.testu a vsechny samo 2 carky..na prvni kontrolu jdu zitra tak ziju tyden ve stresu,aby to dopadlo dobre…
![]()
To já jsem na všech dvě čárky neměla. Ten první den byla ta jedna tak strašně slabounká, že jsem ji skoro přehlídla. A pak jsem v prvním momentě chtěla na to hned zapomenout, jakoby nic. Za 3 dny jsem zkoušela daší 3, 2 pozitivní a jeden negativní. Pak za další 2 dny 2 a ty už měly regulérní 2 čárky.
Vetsinou jsou na 98 procent ty testy presny v tom pripade kdyz ukazujou pozitivni vysledek..Jsem zvedava na zitrek na gynde..a hodne nervozni..
![]()
Zitra určitě napiš, budu držet pěsti, stejně jak ostatní holky, které ti psaly včera.
Je pravda, že tu druhou čárku vytáhne jen těhotenský hormon a ten nijak neošidíš, prostě už jsi mamina.
Urcite napisu..jsme zlaticka ze budete myslet..Moc mi to pomaha…Ale stres je stres..Mej se zatim hezky uz pomalu jdu z prace.A zitra ahoj
![]()
Ahoj holky, dnes jsem byla na kontrole u dr, jsem podle utz v 6+6tt a termín teda vychází na 14. 6. 2007. Už bylo vidět i srdíčko. Dostala jsem Utrogestan prý na dobrý vývoj placenty. Dostala to i některá z vás? Mě připadá takové divné rvát do sebe v těhotenství ještě další hormony a taky jsem tak trochu proti nim.
Také jsem dostala nabídku na screeningové vyšetření (triple testy), prý se to nedělá standartně a mě to bude stát 1400 Kč. Někde jsem četla, že triple testy nejsou moc spolehlivé a zbytečně stresují matku svými falešně pozitivními výsledky. No ale určitě to podstoupím, jde jen o odběr krve a utz. pooh
Holky, stejnak je to těhotenství zázrak. No vy, co už jste maminy, vy těch zázraků musíte vidět milionkrát víc než my začátečnice
Ale už jen ty počáteční příznaky. Jak to máme každá úplně jinak..... Mně, jak už jsem několikrát psala, pořád jen bolí břicho. Jinak vůbec nic. Dnes mě teda nebolí ani to břicho. A před čtrnácti dny, když mi tak jako začalo všechno teprve docházet…jsem se rozbrečela kvůli každý blbosti. Teď nic.
Evuška:
s tim bříškem… to se nestyď. to je zajímavý, jak se vždycky stydí, co ti, co nemají
vidíš, já mám bříško i normálně (a nejen bříško) a nenapadlo mě se nezeptat
každopádně někde jsem četla, že právě u hubeňourů je to normální klidně už takhle brzo. proto je mi divný, že když jsem tlustá, bylo by to hnedle taky takhle vidět. je fakt, že mi jednou jedna gynekoložka řekla, že jsem nějak strašně „prostorná“. nevim co tim tenkrát myslela, ale docela mě to vylekalo. ale myslela to prý jako dobře. tak mám asi super velkou dělohu, tak se mi hold asi ještě vytahuje. uf. hlavvě aby zase splaskla.
Víte, co si holky říkám? Je děsně fajn, že to tady můžem spolu všechno prožívat. Ale neni lepší o všech těch nástrahách někdy nevědět? Normální holky, zvlášť takový ty co neřešej vůbec nic, neřešej ani nějaký těhotenský problémky, a jsou ok. Tak nevim.
Kdy se dává tedy ta průkazka? Když je vidět to srdíčko? Kdy se odebírá ta krev? Když teď půjdu v tom cca 7 týdnu, tak koukne asi jen na UTZ, že?
Je tu nějaká paní učitelka?
Krásné dobré ráno.
Martinecko držím ti na dnešní kontrolu palce, pak se ozvi.
Dobrá ránko,
u nás v Ostravě se pomalu klube sluníčko na svět. Ale z kanceláře to není moc nevidět.
Martinečko, neboj KO dobře dopadne, držíme oba pěsti. Pak pisni!!!
Ahoj Euryanto,
průkazku dostanu v cca 10+0tt, srdíčko jsme viděli včera poprvé v 8+0tt a na krev jdu taky v 10+0tt. UTZ mi doktor dělal na první kontrole, kdy mi potvrdil těhu, byla jsem v 5+5tt, mimísek měl 0,89cm. Včera mi dělal taky UTZ a mimísek měl cca 1,07cm. Podle chytré knížky, by měl mít cca 2,5 cm, tak nevím, ale myslím si, že u každé je to indivindy (individuální).
Holky, včera mě trochu znervóznila kamarádka (2 děti), říkala, že doktor jakmile zjistil, že je těhotná dělal jen venkovní UTZ. Můj doktor mi dělá vnitřní UTZ. Jak jste na tom vy?
Zatím ahoj Ivule+piškot
Dobré ránko,
tak dnes mě čeká poslední den před kontrolou, už aby to bylo. To čekání je hrozný…
Martinečko, držim palce, aby dopadlo všechno dobře, napiš nový zprávy…
Ivuš, s tím vnitřním UTZ nevim přesně, ale myslím, že jsem někde četla, že naopak odhalí těhotenství dřív, že přes ten vnější to není zpočátku tak vidět…ale jistá si nejsem.