ČERVEN 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
26.10.06 13:36

lenulo, já chodím k dr Huspeninové, zatím celkem fajn, ale když se na něco ptám, připadá mi, že se těm doktorům nedá moc věřit protože předepisují a říkají to, za co mají nějaké finanční odměny. Ale jsem ráda, že chodím k ženě, od dětství jsem obvoďáka měla chlapa a mám z toho trauma doteď, byl to úchyl. No ale teď mám zase chlapa, ale je to lepší, tento je fajn.
Jinak co se týče toho zvracení, i já jsem četla, že to, že je vám špatně je známka, že se mimi daří dobře. Já teda nezvracím, ale včera jsem málem omdlela u doktorky, což se mi ovšem stávalo i když jsem nebyla těhotná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
26.10.06 13:36

ahoj kacule,
vítej mezi nás (?). odkud jsi z prahy? a je to tvoje první těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.10.06 13:39

Jo holky, ještě by mě zajímalo, jestli už máte nějakou nakupovací mánii nebo tak něco :D A co si pořípadě pořídit jako první… :?: Mimísové budou v létě, tak toho bude míň.
termín kontroly je 14. 11. 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
26.10.06 13:39

Ahoj Kaculko…vítám tě. Napiš nám o sobě něco víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
26.10.06 13:40

Pooh nakupovat začnu rozhodně až o ukončení 1 trimestru a koupím si nejspíš nějaký botičky nebo hadříček pro radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
26.10.06 13:42

kaculko vítej mezi nás :D
já bych nakupovací mánii měla, ale - nejsou peníze (na jaře jsme kupovali byt a předělávali koupelnu - ještě že jsme to stihli před otěhotněním) a taky už mám spoustu věcí po Tomíkovi. I když pokud by to měla být holčička, tak se asi neudržím…
já spíš pošilhávám po novém kočárku, ale jestli to doma projde, to nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
26.10.06 13:44

Jééé Jani my kupovali byl vloni na velikoce a koupelnu a vlastně skoro celý byt předěláváme teď. Už od léta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
26.10.06 13:50

KACULKO, vítej a napiš něco o sobě… :wink:

POOH, já nevím, jak je to s tím předepisováním léků… :?

Já žádnou nakupovací mánii nechytám, jen se přiznám, že jsem objednala z Oriflamu olejíček na baby masáž. Taky nejsou teď moc penízky, vyřizujeme hypotéku, tak pořád padají stovky na kolky a budou teď potřeba důležitější věci - třeba kuchyň… Takže Tě, JANI, zcela chápu… :wink: Naštěstí mám hodné kamarádky, které mi nabídly své věci po miminkách, včetně kočárku a tak. Něco od nich určitě využiju, nechce se mi kupovat např. kyblík na koupání, vanička, když se dají hravě půjčit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
26.10.06 13:53

Lenulko teď jak jsi to napsala, tak jsemsi vzpomněla, že moje teta (teda už vlastně mýho nic - bývalá manželka mamčinýho bráchy :) ) má teď měsíčního chlapečka, tak se bavila s babičkou, že by mi pak věcičky nechala, že ona už je určitě nebude potřebovat. Tak možná taky dost ušetříme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
26.10.06 13:53

Děkuju, že jste mě tak hezky přivítaly.

Drobečka čekám prvního, takže si všechno prožívám od A až do Z poprvé :-)

Poprvé jsem k doktorovi naklusala před třemi týdny, kdy jsem si udělala jen tak náhodou těhulkovský test a vyšel mi pozitivní. Nejprve jsem se nechtěla moc radovat, protože jsem týden před tím dostala injekci na vyvolání MS a tudíž jsem nemohla věřit, že // jsou způsobené vážně těhotenstvím a ne hormony obsaženými v injekci. Doktor řekl, že to vypadá dobře, ale na stoprocentní potvrzení jsem si musela počkat ještě týden. Před 14 dny mi udělal UZ a potvrdil, že jsem v 6tt no a zítra mě čeká další kontrola. Strašně se těším a zároveň hrozně bojím, aby všechno bylo v pořádku. Ten přístup k informacím (internet, časopisy apod.) je hrozně fajn na druhou stranu se ale člověk dozví, co kdo všechno prožil a tak se bojí a bojí.

Holčičky, držte mi prosím palce, ať všechno je tak jak má být. Na mimčo se s manžou oba hrozně moc těšíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
26.10.06 13:56

Kaculko to víš, že držíme. V kolik jdeš?

My taky čekáme „první“ mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.10.06 13:56

Já si taky říkám že si nakoupím věci hlavně v sekáči, teda hlavně oblečení a něco nového k doktorovi nebo na návštěvy. A kočárek asi nový, sejde se třeba i na druhé mimi. Akorát těch kočárků je tolik a nadiskuzích říká každá něco jiného, takže nevím, ale asi to bude Jané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
26.10.06 13:57

Jo a tomu, že když je špatně, tak je vše OK a když není špatně, tak se miminku nedaří dobře, tomu nevěřím ani za nic. Podle mě to je velký mýtus. Mně třeba minulé těhu vůbec nebylo špatně a malý rostl normálně, neměla jsem žádné problémy (až na to srdíčko, ale to je prostě VV). Teď mi taky nebývá špatně… Je to jak u koho. To je jako se všemi příznaky… Každá jsme jiná a každé tělo reaguje na změnu hormonů způsobenou těhu úplně jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
26.10.06 13:59

Lenulko tak tak…mně bylo ke konci minulého těhu špatně a pravděpodobně hormony dojížděly setrvačností nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
26.10.06 14:03

Popelko: jdu hned po ránu mezi 8-9 h.

Jinak k těm nevolnostem. Do minulého týdne jsem prakticky nevěděla, že se s mým tělem něco děje. Jen prsa trošku natekly a pobolívaly. No a od začátku tohoto týdne si to vyloženě užívám :-)

V pondělí jsem to vzdala úplně a vzala si dovolenou no a od úterka cestuji s balíčkem poslední záchrany, který dělá: něco k jídlu (kdyby hlad), něco k pití (kdyby žízeň) a igelitka (kdybych nestihla z metra dostatečně rychle vyběhnout) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí