Poradna duly
Jana Čurdová
Marti díky za údaje do seznámku, už jsem je tam doplnila, tak si ho pak Lenulko předáme.
nemas zac..konecne je dneska patecek a zitra nemusime vstavat do prace vid?me to posledni dobou tak rozciluje to vstavani,ale zatim to musime vydrzet.. ![]()
To máš pravdu…dneska se mi fakt zoufale nechtělo. Ale snad to tu dneska nějak překlepu a bude víkend. Jenže ten taky pokaždý tak rychle uteče.
Ahoj holky,
přeji krásné páteční ráno ![]()
Chtěla jsem se Vás zeptat, objevily se u mě nárazově bolesti břicha jako při MS, bylo to chvilkové, ale bolesti docela silné, pak nic a od té doby se bříško neozvalo, tak nevím co si myslet?
Máte některá bolesti bříška podobné jako při MS?
Děkuji Petra
Ahoj, většinou večer jsem měla bolesti v podbřišku, jak u nadcházející MS, celkem dost silné, asi tak 14dní zpátky, v 6tt jsem to měla každý den, teď už je to lepší.
Ahoj taky jsem to měla, teď už jen málokdy a spíš slabší..je to od toho, jak se roztahuje děloha a povolují vazy. Klid.
Já jsem to měla jednom jeden večer a trvalo to chvíli,ale hrozně sem se lekla, protože jsem si myslela, že fakt dorazí. Takže to snad vypadá, že je snad všechno v pořádku, sem si oddychla ![]()
děkuju
Petra
Ja to same Petri kdyz jsem zjistila ze jsem tehotna,tak asi tyden me pobolivalo v podbrisku,ale pak to preslo a ted je mi uplne ok.Jako bych ani nevedela,ze cekam mimco..To bude urcite dobry.. ![]()
ted se na Vas zase obracim ja holky,jestli mi poradite?Mam alergii na psa ale v Praze ho nemam ale doma u nasich ano.Mame pudla nadhernou fenku..Tak vzdycky kdyz jedu domu,tak si vezmu preventivne uz ve vlaku lek na alergii Zodac,jestli ho znate a chtela bych se zeptat,jestli to nejak neohrozi mimco,nebo jestli ho vubec nemam brat?Vcera jsem na to uplne zapomela u doktorky se zeptat,jak jsem byla na nervy..
ahojinky,
tak jsem si zabalila do špitálu…že pojedem do prahy. mezitim zavolali tady z loun, že test je pozitivní, ale divně. mám prý přijít. hned jsem šla. sestra řekla, že si nemám ani odkládat, že do mě dr nebude koukat a prý mě pošle hnedle do nemocnice. šla jsem dovnitř. vzájemně jsme si vylíčili, jak jsme to všichni /vč. dr/ řešili atd. nakonec řekl, že mi stejnak ten UTZ udělá. holky, byl tam flek jak hrom a v něm se něco hejbalo (srdíčko). a je to. byl za rohem. dr. jsem vynadala, vrátila jsem mu to i se sulcem (samořejmě spíš z legrace), on si zas dělal legraci, že jsem jasná učitelka a vim všechno nejlíp. a mám jít ve středu pro průkazku. hurá. už se na něj nezlobim.
helča 6+2
Marti já nevím…podívej se do příbalového letáku. Nebo si k dr. zavolej.
Helčo no to je paráda. Teda já bych tomu doktorovi asi nafackovala. Jééé tys mi udělala takovou radost.
Martinečko, tak tam zavolej a radši se zeptej?
Helenko gratuluji ![]()
P.
děkuju holky! když já se tam začala na tom ultrazvuku tak chechtat, že jsem už na facky neměla sílu! moc děkuju, že jste na mě myslely. jste fakt hodný ![]()
jsem tak ráda, že jsem mezi váma a můžu si s váma povídat o těch oblečcích a všem
teď pojedeme koupit asi nějaký vitamínky. myslím, že pan dr z toho byl taky pěkně vykulenej, že mi ani nic neřek jinýho.
co papáte za vitamínky?