Poradna duly
Jana Čurdová
jo…no laparoskpií jsem si prošla od včera už dvacetkrát. mám strašnou fobii z nemocnic. uff. nevim, co bude dá. čekám na to zavolání, taky by mě právě zajímalo, co řeknou. proto mě překvapilo, že june je už v sedmém týdnu. možná to doktůrek riskne a řekne, ať přijdu v pondělí. ale víte, jak je lehký si vsugerovat úplně všechno. už vidim, jak se budu celý víkend pozorovat a budu cejtim úplně všechny příznaky.
ještě včera jsem byla přesvědčena, že jedeme hned po telefonu do prahy. možná asi po jedeme. uvidím, co mi řeknou do toho telefonu. možná mě nechaj rovnou v podolí, když tam pojedu. bojim se jít do žatce. ale tohle je snad rutinní záležitost, myslim, laparoskopie.
každopádně vejcovod se odstarňuje snad pouze pokud je v něm už nějaký zánět. taky to můžu mít jinde než ve vejcovodu. třeba v děloze ![]()
Ahoj Eury,
neboj se určitě to dopadne dobře. Však jak koukám na hodiny(cca 8.05hod), tak v tom už máš asi jasno. Myslím si, že nemusí jít o mimoděložní těhu. Držím palečky!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak ranní nevolností trpím už před 2 týdny, a opravdu si to užívám. Posnídám-WC, posvačím-WC, no a oběd už většinou zůstane v žaludku, ale jak kdy. Jinak večer už jsem s jídlem v pohodě.
Eury, myslím na Tebe.Ivule
Eury myslím, že to je dobrý nápad, zajet do tý Prahy.
S tím vejcovodem nevím…nezkoumala jsem to, ale mám dojem, že při mimoděložku ve vejcovodu se odstraňuej vždy.
Ale bylo by krásný, kdbyby bylo mimi, tam kde má. To bych toho dr. pak šla asi osobně nakopat.
Ivuš moc na Eury myslím…tolik bych si přála, aby to bylo dobré.
Včera mi bylo od oběda až do spaní tak zle, že už jsem myslela, že taky půjdu vrhnout. Ale naštěstí jsem to ustála a pak zaspala.
děkuju holky.
tak v tom mám pořád stejně jasno. he. volala jsem a ještě nemají výsledky. mě snad omejou. říkala, že to bude asi v podnělí. tak jsem jí říkala, že mi to vyšlo zase pozitivní, a co když se něco stane. vzala si telefon, že to sežene a kolem poledne (když to ovšem dokáže sehnat) mi zavolá, co bude dál.
holky, vy, co jste z prahy, nedělají ten test v praze na počkání, myslím, že mi ho jednou dělali, ale to bylo z moči…
Ahojky holky zdravim Vas vsechny…Tak vcera to dopadlo skvele.Jsem v 5.tydnu.Vse je v poradku a mimi je velky 11mm.Jeste nebylo videt srdicko,tak jdu za ctrnact dni na kontrolu.Dr. mi predepsala jod a nejake vitaminy kys.listovou.Tak mam radost..Dekuju ze jste na me myslely.
![]()
Marti takto je moc prima…gratuluju.
Eury…já bych buď zašla do laborky a nechala si udělat test z krve…stojí to snad do 100,– a nebo bych se opravdu rovnou vydala do tý Prahy a na nic nečekala. Takhle budeš celý víkend v nejistotě.
Lenulka dneska asi nebude, tak sem zdovolením místo ní dávám seznámek.
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6.2007 / KO 15.11. / Tomík 3roky
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 2.6.2007 / KO 2.11.
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6.2007 / KO 8.11.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6.2007 / KO 31.10.
Hermi / 1978 / ??? / TP 16.6.2007 / KO 15.11.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6.2007 / KO 14.11.
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6.2007 / KO 31.10., 15.11
Lenii / 1976 / Praha / TP 28.6.2007 / KO 9.11.
Ifca / 1977 / Opava / TP ??? / KO ??? / Johanka 1rok
Martinecka / ??? / Praha / TP ??? / KO ???
Euryanta / 1978 / Louny / TP ??? / KO ???
Roxa / 1978 / Praha / TP ??? / KO dnes
Kaculka / 1978 / Praha / TP ??? / KO dnes
Petra ???
Musela jsem si opravit metrik o tyden mín..
Jinak doplnuji udaje o sobe,jsem rocnik 1983 a na dalsi kontrolu se chystam 9.11.Uz,aby to bylo..Dnes to jedeme oznamit mym rodicum s pritelem.Oni to tedy uz vedi,ale osobne..
Mam trochu obavy jak to prijme tchyne s tchanem,ale snad dobre..a kdyz ne tak maj smulu…
![]()
A termin porodu mi vychazi 28.6.2007.takze se o tyden posunul… ![]()
Ahoj holky,
Martinecko gratuluju, a zároveň strašně závidím, že máš už první kontrolu za sebou.
Mě to čeká přibližně za hodinu, od rána nejsem schopná nic dělat, snad bude všechno v pořádku, bojim bojim.
Roxinko moc ti drzim palecky..ja byla moc vydesena,ale ted uz jsem v klidu..Budu drzet pesti stesti…
![]()
Zdravím, holky,
Eury, ta laborka, jak ti doporučovala Popelka je dobrý nápad, jeďte do té Prahy, určitě. To se nedá vydržet ignoranství celé té tvojí ordinace!
Marti, gratuluji.
Roxa : budu držet pěsti.
Díky moc, snad to vyjde.Teda jestli budu takhle nervit před každým vyšetřením, tak chudák dítě…