Poradna duly
Jana Čurdová
My máme doma pc, protože manžel je pogramátor a občas pracuje z domu. Ale hlavně je to taky pařánek, takže o víkendu se moc nedostanu kvůli němu. No a taky u toho nechci sedět pořád.
V neděli jsme si taky zašli na obídek - no utekli jsme před deštěm a stejně nám to bylo k ničemu, ale alespoň jsem se dobře napapala.
Včera byl od nevolností docela klid, až jsem byla nervozní, ale dneska ráno jsem se málem poblinkala cestou do práce. Zatím to teda zvládám.
Taky na June myslím a mrzí mě, že to tak dopadlo. Ale určitě to bude příště v pohodě. Jednu princeznu už má doma, tak si myslím, že to byla jen hloupá náhoda, člověk si tu svoji smůlu asi musí někdy vybrat do dna.Určitě bude v pořádku.
Ivule
Přesně tak…já se tím hrozně uklidňuju před tou zítřejší kontrolou.
Popelko, teď si z předchozích debat nevybavuju úplně všechno. Podle metříku jdeš zítra na úplně první kontrolu?
Ivule
Ivulko přesně tak. Jdu zítra na první kontrolu. A moc se bojím, protože letos nám už jedno těhu nevyšlo…měla jsem přesně to co June…anembryolu.
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6.2007 / KO 15.11. / Tomík 3roky
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 2.6.2007 / KO 2.11.
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6.2007 / KO 8.11.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6.2007 / KO 31.10.
Hermi / 1978 / ??? / TP 16.6.2007 / KO 15.11.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6.2007 / KO 14.11.
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6.2007 / KO 31.10., 15.11
Marcela/Kladno/TP asi 20.6.2007 /KO 10.11.
Lenii / 1976 / Praha / TP 28.6.2007 / KO 9.11.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 28.6. 2007 / KO 9.11.
Ifca / 1977 / Opava / TP ??? / KO ??? / Johanka 1rok
Euryanta / 1978 / Louny / TP ??? / KO ???
Roxa / 1978 / Praha / TP ??? /KO ???
Kaculka / 1978 / Praha / TP ??? /KO ???
Petra ???
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Popelko,musíš myslet pozitivně. Já jsem byla na poslouchat srdíčko minulý týden, a měla jsem velký strach, aby tam srdíčko bylo. Po tom, co jsem tady četla za osudy, tak jsem se ani radovat nemohla, dokud mi tam doktor srdíčko neukázal, terpve pak jsem se uklidnila a uvěřila, že budeme v pořádku. Teda než dojde k dalším možným testům, které mě zase budou v noci i přes den strašit.
Zrovna přede mnou na kontrolu šla holčina, co bude mít asi to co June. Vypadala tak pozitivně nabitá, ale sestřička říkala, že má pozitivní testy a váček v děloze, ale nějak neroste, tak pořád chodí na odběry a kontroly. No a pak jdi ty jako další na kontrolu. Málem jsem zešílela do té doby než udělal UTZ a zjistil, že jsme O.K.
Nesmíš si to připustit, prostě sis svoji smůlu už vybrala a teď to bude v pořádku, uvidíš!
Ivule
P.S. Teď musím na poštu, pak zase napíšu.
To já se snažím být v pohodě, ale červík prostě hlodá.
Já když jsem šla minule na tu poslední kontrolu a sestřička tam se mnou vyřizovala věci na druhý den k nástupu, tak jsem slyšela, jak je tam jedna paní a jde dobrovolně na potrat…tak to jsem vydejchávala hodně dlouho.
No ale chmury pryč, všechno bude dobré.
Musím se teď hlídat v jídle. Ani ne za měsíc máme ples a musím se vejít do šatů jinak jsem nahraná. Jenže doma máme 2 bombošky a tomu se tak těžko odolává. Ještě že na ně chodí hodně manžel. Taky máš chutě? Ještě jdu hodně po mase a po kyselým.
Ahojky krasne dobre ranko..jakpak jste si uzily vikend?My jsme meli oznamovaci povinnost s pritelem a prozradili jsme ze cekam e miminko..tak byla sranda.. ![]()
Ahojte holky!
Moc mě mrzí, co se stalo JUNE!
Ale co člověk nadělá, když mu to osud nadělí… Brzy bude dobře!
EURY, moc a moc gratuluju! A ten dr. je teda hrozný, myslela jsem si to už před tím, ale teď je to jasné. Takto Tě vystrašit!
Ale gratuluju k srdíčku!!! ![]()
Tak my jsme byli na obědě v pátek a dala jsem si masové lasagne. Mňam!!!
O víkendu jsem byla u našich, mamka slavila 50. Co já jsem toho snědla…
Představte si, že mě začínají být malé rifle přes břicho!
Jako zapnu je, ale jsem v nich napresovaná, lepší je to s rozepnutým knoflíkem… Taky to tak máte?
Měla bych se asi i hýbat, nic teď nedělám.
Jinak jsem hrozná cíťa. Pořád se mi chce brečet a dneska je mi nějak špatně. Taky mě ještě pořád bolí bříško, jen vždycky chviličku. Kulíšek se pěkně roztahuje!!! Těším se na zítřejší KO a doufám, že půjde vidět srdíčko, ať jsem klidnější. ![]()
Lenulko mám to přesně stejně. Ani bych neřekla, že jsou mi kalhoty těsný, ale když sedím, tak mi to nedělá dobře na bříško, jak ho to zmáčkne. Takže nosím teď jedny volnější a i tak se tady kroutím.
Bříško mě občas pobolívá - dneska teda od rána. To si asi Mikulka rozkopává základy na pěknou rezidenci
NO jen tak dál.
A právě přemýšlím, že je mi pěkně nedobře. V neděli jsem smutnila, že celý den nic, tak si to dneska vynahrazuju
![]()
Zítra jdeme spolu na ko? v kolik jí máš? Já jdu v 10..takže spíš tak v 11
POPELKO, já jdu už na 7:30, protože jdu na lačno - na krev. Blééé to mi bude špatně, když se nemůžu najíst.
Napíšu pak Pavliskovi, jak jsem dopadla, mám na ni číslo, tak to pak, prosím, napiš i sem.
Mám totiž pak ještě spoustu vyřizování ve městě… S tím bříškem teda budu muset něco dělat, nebo se za chvilku neunesu!
Jo a myslím, že čekám kluka, toto těhu je hrozně podobné tomu minulému… ![]()
Ahojte holky,
tak s těma kalhotama jsem na tom stejně. Připadají mi těsnější a když sedím, tak rozepínám knoflík, aby mě tak netlačil. Nejraději nosím legíny od Litexu, jsou do zvonu a nemají pevnou gumu v pase, ale jen širší pruh látky. Jsou fakt pohodlné.
Jinak chutě začínám mít hlavně na maso (steaky apod.) a kyselo, z toho cokoliv. Jak mě nikdy nenapadlo pít lák z domácích okurek nebo cibulek, tak teď ho piju jako džus. Manžel mě pořád sleduje a už má pocit, že se trošilinku zvětšilo bříško, ale myslím, že jde o jeho sugesci. V rámci svých nevolností jsem ještě nestihla přibrat, ale spíš shodit.
Hlavně po zítřejších kontrolách napište přísrůstky a podrobnosti. Budu na Vás myslet. Zatím páčko Ivule + piškot