Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno,
tak já jen hlásím, že Lenulka už je asi na kontrole, já jdu na 10h. Takže až se vrátím, tak dám raport za obě…Lenulka se mi mi má ozvat, prý má pak ještě nějaké běhání, tak bude později
Ahoj June, jsem ráda, že jsi v pořádku a všechno dopadlo dobře.Uvidíš, že Ti ty 4 měsíce utečou jako voda a bude další snaženíčko a pak krásné mimi. Pevně tomu věřím a držím palce.
Dobré ránko Popelko,
taky teď myslím na Lenulu, pak pisni co a jak její KO. Tobě taky budu držet všechny palečky ať je vše O.K. Zatím ahoj Ivule
Ahojky jsem moc rada,ze to mas uz June za sebou..a jsi v poradku..
Popelko drzim pesti at kontrola dobre dopadne..a Ivusce taky!!!
Muzu Vam rict,ze si vubec nepripadam jako tehotna,vubec me nic neboli ani mi neni spatne neni to naky divny??
![]()
Tak horká zpráva od Lenulky - brouček má 3,5mm a srdíčko už bouchá
Mám radost.
No tak to je krasny…Lenusce gratuluju mam taky moc radost..Uz se tesim taky az bude malymu byt srdicko…
Je to asi nejkrasnejsi zazitek nez se to narodi…
To jo…moc se za to modlím, abych ho taky viděla, nebo budu nervačit.
Včera jsem si koupila 2 blůzičky…už jsou trošku těhu. ![]()
Ahoj Martinečko,
můžeš být v klidu. Prostě máš pohodové bezpříznakové těhu, i když to možná teprve příjde. Ale neboj se o nic nepřicházíš. Ty ranní nevolnosti opravdu nejsou nic k závidění. Jinak se mi pořád zvětšujou prsa, teda aspoň mám ten pocit, a pobolívají mě celé i bradavky, jakoby těžknou. Nevím co budu za chvíli nosit za podprsenky, už teď mám problém koupit nějakou dobře sedící s D košíčky. Doufám, že jste na tom podobně? Nebo jsem světlá vyjímka?
Lenulo, gratuluju k úspěšné kontrole. Že je fajn pocit vidět tam to srdíčko!
Zatím páčko Ivule
Popelko, neboj všechno bude v pořádku. Ale tvoje nervičky chápu, taky jsem je měla. Ale jakmile tam toho človíčka uvidíš s tím jeho malilinkatým srdíčkem, tak jsi neskutečně šťastná a brečíš radostí, teda aspoň já brečela. Taky jsem už uvažovala o nějaké volnější halence, momentálně se mi líbí tuniky, ale už teď mám problém na sebe něco pěkného koupit, natož jestli ještě povyrostu do stran. No to bude legrace.
Už teď kupuju oblečení vel. 44 a spíš 46, protože mám všechno menší úplé přes prsa. No uvidíme, těhu móda pokročila mílovými kroky vpřed, tak na sebe určitě něco seženu.
zatím ahoj Ivule
Ivulko já si je koupila u ťamanů…normální volnější blůzky…jedna je taková ta polotunika z takovýho mačkavýho materiálu, ale moc příjemná.
A normálně si kupuju 75 E, sice umění, ale sehnat se dá.
Ahoj holky
..
June - jsem rada, ze jsi v poradku, opatruj se - ono by to preci jenom chtelo nejaky ten den zustat v posteli - co takhle predstirat chripku
- at si zbytecne neublizis. Moc na tebe myslim a drzim palce pri dalsim pokusu!
Lenulce - gratuluji!!!
, to musi byt radosti, huraaa..
Popelko - za dve minuty je 10, takze ti moc drzim palecky, at vse dobre dopadne a ty nam napises - krasnou zpravu!!! ![]()
Martinecko, neboj - bezpriznakove tehotenstvi je zavidenihodne!!!
.. Ver mi, ja ted docela trpim, nebot Johance rostou zuby, takze v noci toho moc nenaspi a ja se rano budim hodne unavena a jeste mi je spatne
.. Tak vzdycky myslim na moji svagrofku, ktera si tehotenstvimi prochazela - jakoze nic - pohoda
..
Ja uz pocitam dny, kdy odjedu do CR - cas se docela vlece. V Budapesti je sice krasne, ale za jinych okolnosti
..
Drzte se devcatka a preji moc krasny den..
ifca ![]()
A ted jsem si vsimla, ze jsem se dostala mezi ‚stalice‘ - ooo, to je asi diky vam
..
Pro Popelku: držím všechny palečky, aby bylo všechno v pořádku a srdíčko tlouklo o stošest!
Pro Lenulku: mám velkou radost, že KO dobře dopadla. ![]()
Pro June: Myslela jsem na Tebe. Souhlasím s Ifcou, že by jsi teď na sebe měla dávat trošku víc pozor, aby hojení probíhalo v pořádku.
Pro Martinku: Bezpříznakové těhu ti moc a moc závidím
tak si ho užívej a vůbec nepřemýšlej o tom, jestli je něco špatně nebo ne. Určitě je všechno tak jak má! Mě dneska není nic moc, takže jsem zůstala doma a odbíhám na WC každou půl hodinku.
Zdravím také Ivulku a teď musím už zase běžet. Ach jo ![]()
Ahoj Ifčo a Kačulko,
jsem tak ráda, že nás je na tu ranní (celodenní) nevolnost víc. Jen mi začíná vadit manželova otázka, kterou mi dává každé ráno, poté co na WC s hlavou v míse blinkám „Miláčku, jsi v pohodě?“ To mě fakt vždycky vytočí. Jak mi asi tak může být, že? Nevolnosti u mě trvají už třetí týden a fakt si je užívám. Do toho ještě ta únava a jsem zralá na nemocenskou. Ale musím vydržet. Tak zatím páčko Ivule
Tak Popelka už má KO asi za sebou. Doufám, že brzo napíše ať nás dlouho nenapíná.
Tak je to tam…Mikulka má cca 9 mm a pumpička pumpuje jak o závod. Jupí.