ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2111
1.11.06 10:19

Korčulko gratuluju ke skvělému výsledku z KO. Jé, ty se máš, že už máš průkazku. Já ji snad dostanu ten příští týden, uvidíme. Doktor mi ji slibuje pomalu měsíc. Jinak o tom žlutém tělísku mi doktor neřekl taky vůbec nic. Tak si zase nejsem jistá jestli tam byl nebo nebyl. Říkal, že je vše v pořádku, ale proč se ani slovíčkem nezmínil, že tam něco má být. No uvidíme příště, tak si zase užijeme trošku nejistoty do příští středy.
Včera jsem byla na bráškou (34) v nemocnici, už leží na normálním oddělení a vypadal fakt o moc líp. Tento týden by ho měli pustit.
No ten můj mimísek si se mnou užívá stresu opravdu v plných dávkách, doufám, že nebude neurotik.
Pokusím se taky přidat nějakou tu fotku do fotogalerie, tak se mi to snad povede.
Zatím páčko Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
1.11.06 10:28

No já si na dr. opravdu stěžovat nemůžu. Ale uvidíme jak se to bude vivíjet dál…s tím tělískem, kdyby ho tam normálně viděl, tak mi o tom možná taky vůbec neřekl, ale je fakt že mi řekl, že ho hledá… :)
No s těhu průkazkou jsem byla taky překvapená, jenže já zase na další kontrolu jdu až za měsíc, tak to já si užiju nejistoty celý měsíc… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
1.11.06 11:01

Neboj se ten měsíc uteče jako voda. I když z vlastní zkušenosti vím, že jak čekám na KO za 14 dnů, tak se mi ty dny strašně vlečou. Ale na konci nás všechny čeká sladká odměna, tak proč pro to trošku neobětovat. Za chvíli nám to zase bude utíkat moc rychle. Musíme holt vydržet. Ivule

P.S. Nějakou tu fotku jsem vložila, ale nevím, jak ji dál upravit. Potřebuju změnit ty popisky pod fotkama a nevím jak na to. Nevíte to některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
1.11.06 11:07

Musíte se něčím zaměstnávat…my pořádáme 25.11. ples a tak nemám moc času myslet na to, že KO mám za 14 dní a ještě u novýho dr. To bych asi zcvokla. Takže řeším ples, rozčiluju se nad ním a jsem v pohodě :wink: :wink:

Ivule to už nezměníš…musíš to tam napsat, jak fotku vkládáš do okýnka, jinak pešek. To je trošku debilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
1.11.06 11:09

Popelko dík za odpověď. Myslela jsem si to. No pod obrázky jsem zapoměla napsat, že jsem to já na těch fotkách, tak jsem to dopsala do komentáře. Příště budu chytřejší.
Ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
1.11.06 11:12

Už jsem koukala…pěkný obrázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
1.11.06 11:19

ahojky. díky, že jste na mě myslely. Kontrola dopadla dobře. Mimi roste, srdíčko zatím nebylo jasně patrné, ale Mudr byla spokojená, že je čas, zřejmě jsem podle všeho otěhotněla na konci cyklu, tak jsou i ty týdny zkreslené. přesně jak píšete o termínech…na další UTZ jdu příští čtvrtek 9.11., tak snad bude bušit o 106. jo a mám zvýšený cukr, takže mi to budou hlídat a jdu na glykemii a musím se kroti v jídle- dodržovat správnou výživu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
1.11.06 11:21

Ahoj zabucho…tak to je prima, že je to v pořádku. Mám radost. Příští týden tam bude srdíčko jako zvoneček. S tím cukrem je to nepříjemný, ale co bysme pro ty naše drobečky neudělaly, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
1.11.06 12:24

Ahojky zabucho, tak gratuluji k dobrému výsledku KO :wink: Já sice srdíčko viděla, jenže spíš to byl takový mini flíček..... :DTy ho za týden určitě uvidíš taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
1.11.06 12:25

U nás bylo srdíčko jako takovej blikající bílej puntík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
1.11.06 12:40

Zabucho a Korčulko,
jsem moc ráda, že kontroly dopadly dobře. :-) Mám z toho radost.

Ivule,
na fotkách Vám to moc sluší!

Já se snažím pracovat a u toho udržet kuře s bramborem, co jsem měla k obědu, v žaludku. Kromě toho tu mám dvě 1,5 l láhve s vodou, protože jsem zjistila, že strašně málo piju a mému moč. ústrojí se to asi moc nelíbí.

Je u Vás taky taková zima? Tady v Praze fouká ledový vítr a vypadá to, že za chvíli začne buď pršet nebo nedej bože sněžit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
1.11.06 12:49

Zabucho, gratuluju k úspěšné kontrole, srdíčko bude líp vidět v ten čtvrtek, neboj.
Já jsem srdíčko viděla na UTZ jako takový zrnící kolečko, které jako by blikalo.
Ahoj Kačulko,
u nás v Ostravě je taky chladno, ale dnes bylo už aspoň 5 stupňu nad nulou. V pondělí i v úterý bylo kolem nuly, tak nevím, na Nově ráno u nás ukazovali krásné teploty kolem 11 stupňů a u nás byly zmrzlé kaluže. Tak nevím kde ty teploty měří. Holt budu si tu zimní bundu muset koupit dříve než jsem čekala.
zatím ahojki Ivule

P.S. Díky za chválu foteček (holt s ksichtem a postavou nic nenadělám), ty Vaše ostatní jsou taky pěkné. Já ještě zkusím doma stáhnout nějaké z bráchova počítače a pak sem vložím další. Je fajn, že aspoň trošku vím, jak která vypadáte a nepíšu si jen s jakousi Vaší představou v mojí hlavě.
Už se těším jak budou přibývat fotečky našich pupíků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
1.11.06 12:50

Kaculko…kuřátko si drž, byla by ho škoda. Musím zaklepat, že mně je dneska dobře.

To je dobře, že si pití hlídáš…já s tím docela problém nemám protože pořád něco piju.

A zima je tady taky a fičí jak na sibiři. Je zataženo takovým tím sněhovým mrakem, tak čekám co bude. 100% to čeká až půjdu domů, aby to spadlo. Ráno jsem taky zmokla a pak sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
1.11.06 12:51

Ivule,ale mně se nezdálo, že bys měla nějakou špatnou postavu nebo že bys byla ošklivá. Jak jsi na to přišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
1.11.06 13:13

To bude asi mým převysokým sebevědomím. To víš maminka do mě celý život hučela, co mám a nemám dělat, oblíkat, říkat. No a hlavně ať cvičím a vypadám k světu a neskončím s postavou jako má ona, je fakt že měří jen 158cm a je taky plnoštíhlá. Myslela to dobře. Ale při realitě 168cm a 86 kg, si nic moc namlouvat nemůžu. Všichni 3 bráchové jsou postavově normální, to jen já mám širší boky a silné stehna a ruce. Prostě jsem holka krev a mlíko. Všem známým jsem se ve svatební den moc líbila (aby taky ne, že), nejvíce však všechny zaujal ten výstřih. Na těchto fotkách nic moc, ale v jistém předklonu i oddávající nemohl odtrhnout oči, fakt pozitivní jak ti kouká do výstřihu a promlouvá k novomanželům. Vždycky jsem byla plnoštíhlá i když jsem reprezentovala školu v atletice, dokonce jsem taky vyhrávala, i když si ostatní mysleli, že dostanu infarkt už po výběhu ze startu. Měli smůlu.
Sorry, za to vylití srdíčka, nějak jsem se rozepsala sama o sobě.
Ale jinak díky za chválu. ahojki Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital