Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem asi totál mimo
,ale jak mám přidat fotečky do galerie…je fakt že jsem to moc nezkoumala…raději se předem zeptám… ![]()
Ahojky holky..Moc blahopreju Kaculce a Zabusce..Dnes to opet s tim volnym casem pri praci neni nic moc.
Kaculko ja delam kousek od Prahy v Pruhonicich a pocasi je tady desny,asi tady zmrznu v kanclu..Porad tady nekdo otvira dvere ven a pekne tady tahne…
![]()
Ted doma stehujeme takze jsem porad nejak zamestnana,tak mi to vsechno utika,ale uz,aby bylo toho devatyho a ja videla jak tluce malymu srdickooo
…
Ivule mám to samý, člověk se s tím musí naučit žít. Nikdy jsem nebyla žádná křehule a evidentně už asi ani nebudu. Teď říkám, že bříško je moje rekvizita a je pravda, že když zatančím, tak chlapům padají čelisti, co se stím dá všechno dělat. řekla bych, že mám postavu tak akorát.
Je dobře, že to bereš pozitivně a nehroutíš se z toho.
Korculko najedeš do fotogalerie a dáš upload obrázku. Nastavíš galerii kam ho chceš dát, popisek a hotovo.
Děkuji, děkuji, jdu na to, tak snad tam něco nezvrtám…já jsem na to expert… ![]()
Karculko normalne najedes na fotogalerii-verejna alba-diskuze-cerven 2007-a potvrdis upload obrazku a tam ti to uz pujde ulozit z tveho pc..
![]()
Tak jsem to provedla, dvě fotečky jsem vložila, ale samozřejmě chybička se vloudila.....však uvidíte…
![]()
Ahoj Korčulko, pěkné fotečky, ráda Tě poznávám. Jinak já jsem tam taky vložila nesmysly, např. mezi mnou a manželem je můj bratr. Jo ale na té fotce mezi námi nikdo není, tak to neřeš. Škoda, že se to nedá znovu otevřít a opravit. Ale neboj časem budeme už úplní profíci. Zatím páčko Ivule
Ivele
Jojo, přesně tak, za chchvíli to půjde úplně samo......ale alespoň se zase trochu pobavíme
No tak já už to dnes v práci balim a valim dom.....postarat se o hladový krk
.
Tak krásný zbytek dne a zítra se zase ozvu…
Taky už se pomalu balím v práci a valím domu vařit oběd. Tak se mějte a zítra ahoj Ivule
Ahojte holčinky!
KORCULKO, ZABUCHO, gratuluji ke kontrolám!!! ![]()
Jsem ráda, že JUNE je psychicky OK, je to těžké, ale jak je vidět, má doma vlkou oporu, to je moc dobře!
Já jsem včera byla šťastná přešťastná, konečně si totiž připadám jako těhulka! Jak jsem tam viděla ten flíčeček a v něm ťukající srdíčko, hned mi bylo jinak naž doteď… Krásný pocit!!! Moc vám děkuji, že jste na mě myslely a taky děkuju za gratulace!
Dostala jsem další Duphaston a KO mám až 30.11. - takže za měsíc, ale co nadělám… Taky mi chtěl vzít dr. krev na ty nemoci (HIV, toxoplazmózu apod.), ale nepodařilo se.
Nekecám (viděla jsem na hodiny) - 15minut mě se sestřičkou trápili a nic. Zkusili to 5×, takže mám celé ruce rozpichané jak feťačka, modré a včera bolely jak čert… Nic, blbých 20ml mi nemohli nabrat.
Byla jsem z toho už KO, protože na vnitřní straně ruk to bolí jak něco (mezi zápěstím a loktem) a to ještě zkusili na zápěstí, což bylo úplně nejhorší… Prostě děs!!! Byla jsem zpocená, dr., sestřička taky a bylo to k ničemu. Zkusí to příště, tak jsem zvědavá… ![]()
** K velikosti kulíška: ** Jinak jsme byli pochváleni jak rosteme a to máme v 9tt 3,5mm! Takže vidíte, že na velikosti vůbec nezáleží… Mě trošku mrzí, že jsme tak pozadu, že se nemůžu řídit žádnou knížkou, ale jinak to vůbec neřeším. Hlavně že bije srdíčko! ![]()
A teď si nemůžu vzpomenout, co jste tu ještě řešily… Hlava děravá! ![]()
Už vím…
Prošla jsem teď ty fotečky, jste všechny moc krásné, budou vám bříška slušet!!!
Já taky brzy přihodím nějakou fotku, ale chtěla bych dát nějakou aktuální a teď nemám doma foťák… ![]()
KORCULKO, nediv se, že Ti napsal dr. stejný TP, jak ti vyšel na internetu. Píše se vždy podle poslední MS a podle UTZ se to neposunuje… ![]()
Nazdarek holcicky,
jsem tu jen na skok - stale na navsteve, takze.. vsak vite
..
Moc vam vsem gratuluji k uspesneee kontrole!!! ![]()
Ja mam tu svou naplanovanou na 9.11. - na 9.00
- konecne a hura a snad bude vse ok..
Musim bezet - mejte se moc krasne a pristi tyden budu urcite vice psat a cist
..
Jo, zitra si jdu zkouset svatebni saty - no to bude legrace - asi mam pocitat s mensim nafouknutim, ze
..
Dobrou noc holcinky a srdicka
..
Krásné dobré ráno.
Ifco tak jsem ti tam kontrolu dopsala. Ty se budeš vdávat? kdy? Já myslela, že už jsi. ![]()
Dnesk má kontrolou Evuška74, tak doufám, že jí dopadne dobře a že nám dá brzo vědět.
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6.2007 / KO 15.11.
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 2.6.2007 / KO DNES
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6.2007 / KO 8.11.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6.2007 / KO 30.11
Hermi / 1978 / ??? / TP 16.6.2007 / KO 15.11.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6.2007 / KO 14.11.
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6.2007 / KO 15.11
Marcela / Kladno / TP asi 20.6.2007 /KO 10.11.
Zabucha / Praha / TP 20.6.2007 / KO 9.11.
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6.2007/ KO 6.12.
Lenii / 1976 / Praha / TP 28.6.2007 / KO 9.11.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 28.6.2007 / KO 9.11.
Ifca / 1977 / Opava / TP ??? / KO 9.11.
Euryanta / 1978 / Louny / TP ??? / KO ???
Roxa / 1978 / Praha / TP ??? /KO ???
Kaculka / 1978 / Praha / TP ??? /KO 14.11.
Petra ???
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky