ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1551
3.11.06 09:05

Ahoj martinecko, jak se Vám daří???Dneska je sice zima, ale je krásně, miluju snih a jasnou oblohu. Teda v Praze si toho sice clovek moc neuzije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
3.11.06 09:21

Ahojky Roxi mam se fajn,a jeste k tomu je patecek,takze je uz dobra nalada pred vikendem.Ja jsem taky z Prahy,takze na vikendy utikam na klidnejsi mista…
A jakpak se dari Tobe?Dnes musim rict,ze jsem nemohla spat na brise delalo me to pekny problemy,tak bolej prsa je to sileny a ja se nejlip vyspim na brisku. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
3.11.06 09:43

No mě bolej taky, navíc mě dneska i dost bolelo bříško. Jsem i nejak rozhozena tou zmenou času, takže odpadám brzo a zato se dřív budim, a pak nemůžu usnout. Dneska se mi navíc v tramvaji udělalo docela šoufl, asi nejspíš z těch smradů, na to začínám být dost citlivá.
Ale jinak je mi fajn, už abych měla po 2. kontrole. Taky jedu na víkend k našim, nejspíš už jim to prozradíme, protože máma má oslavu a tak by bylo divný, že si s ní nedám ani vínko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
3.11.06 10:02

To my jsme to oznamili minuly vikend tchyni a tchanovi.Mamka to trochu vic prozivala,a tatka Pepy je takovej flegmous,takze to byla pohoda.Ale bylo to mily…Tak drzim pesti at to maj vasi taky radost..Ja se uz taky nemuzu dockat az budu mit po druhy kontrole.. 8) :idea:
Moc se tesim az bude videt maly srdicko.. :P :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
3.11.06 10:08

ahojky holky.
teď jsme vylezla z pelíšku a chce se mi pořád spát.. ale musím se překonat a do oběda vydržet.
včera návštěva byla super. Bára má 16měsíců a je to moc šikovná beruška. strašně mi ten den utekl a vůbec jsem neměla čas myslet na blbosti ohledně mýho bříška..
my jsme to rodičům už řekli, ale po těch nezdarech se všichni samozřejmě modlí, aby to bylo OK :)
Popelko - na nástěnku - jsem ročník 1977..
díky, mějte hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
3.11.06 10:17

Ahoj holky…mně je dneska výborně a mám i docela dobrou náladu ze snížku a sluníčka. Takže čekám, kdy mě šéf nas.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
3.11.06 10:22

Ahoj Popelko to jsem rada,ze je Ti dnes fajn..My tady mame v praci takovou zimu tak asi zmrznu,ale uz na tom technik pracuje aby bylo teplicko.. :oops: :oops: To ja mam nastesti sefa uplne v pohode,takze me nemuze nas :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
3.11.06 10:36

Já mám šéfy 2…a je to s nima střídavě oblačno. Ten jeden je dneska OK, ale druhý se mi zdá, že je permanentně nasraný posledni dobou. Už aby byly vánoce a volníčko.

Rozbilo se vám topení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
3.11.06 10:46

No my to tady mame s tim topenim takovy zvlastni.Kdyz je teplo a neni zima tak topi o stosest a ted to zas netopi vubec..A nemame tady klasicky kolecka s otacenim musi se to povolit klestema,takze uplne naprd.Ale snad to nejak opravej..Ja mam teply svetr a pod tim jeste tricko,tak to tak hrozny neni…
A co plany na vikend Popelko?Za mnou prijede Pepca do Prahy,takze se budeme asi valet doma a probehnou mozna nejaky prochazky pokud bude hezky a ne zamraceno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
3.11.06 11:32

Ahoj přeji krásné poledne a dobrou chuť k obědu.

Vítám mezi námi Renku. Jsem na tom stejně jako ty. Vzhledem k tomu, že MS pořádně po vysazení antikoncepce neproběhla a měla jsem i injekci na vyvolání, jsem dle MS v 11tt, což je blbost, protože dle UZ to byl minulý týden 7tt. Takže to doktor bude brát dle UZ.

Jinak mohu na cvičení v Praze doporučit jeden klub v centru.
www.klub-slunecnice.cz Chodila mi tam kamarádka a byla moc spokojená.

martinečko, přeji aby topení brzo opravili a bylo teploučko a závidím šéfa :-)

U nás doma to ví zatím jenom manžel, moje mamča (tchyni bohužel už nemám - byla to moc fajn ženská) a kamarádky z kanceláře. Šéfové a všem ostatním to chceme říct až po 12 tt, ale jazyk mě svrbí často.
Také je to docela nápadné, protože při různých oslavách si běžně dávám skleničku vína a teď trvale odmítám. No uvidíme, kdo se už dovtípil a pro koho to bude překvápko.

Utíkám na oběd. Ještě se ozvu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
3.11.06 13:37

Koukám, že dneska všechny pracujete nebo nemáte čas. Mně tady opruzoval šéfík, tak jsem nechtěla provokovat.
Ale je chvilku klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
3.11.06 13:53

Nazdárek, tak já jsem se přes oběd pěkně nacpala, to jak jsem t tu vrdila, že mi nechutná, tak dneska jsem se teda přemohla až mě z toho bolí bříško. Potřebovala bych si tu v kanceláři tak na půl hodinky schrupnout.

Jinak mě čeká oznamování doma tento víkend, ale v práci vzhledem k reorganizačním změnám asi počkám co nejdele, dokud se to trochu neuklidní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
3.11.06 13:57

Roxo já si dám asi něco dobrého odpoledne…jdu s kamarádkou na „kafčo“.

Oznamování doma bude v pohodě,ne? Nebo čekáš nějaký komplikace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
3.11.06 14:01

Já myslim, že budou mít radost. Akorát první otázka bude, kde budeme bydlet, jsme totiž furt v podnájmu, sice v domě se zahradou, ale máme jen jeden velkej pokoj, částečně rozdělenej knihovnou…

to budeme muset asi fakt nejak výhledově dořešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
3.11.06 14:03

Ja jsem na tom dneska byla stejne porad se tu potuloval sef tak jsem nemela moc casu na psani…Uz frcim z prace..A tak Vam vsem preji krasny vikend mejte se fajn a at Vam je taky fajn ahojky.. 8) :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí