ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
769
8.11.06 07:08

Dobré ránko,
tak jsem zase tady :) . Včera jsem zase byla na nějaké konferenci, ale naštěstí jen tady v Brně.

S těma nevolnostma…je mi pořád blbě, ale taky beru Utrogestan, tak je to asi i z toho. A přesně jak píšete…když přijdu z práce, akorát manželovi připravim něco k jídlu, udělám nejnutnější věci a šupky do postýlky… :D

Ta únava je fakt šílená…v práci mi to taky moc nejde, ale snad se to upraví.
JInak s tim strachem to máme asi všechny…včera jsem zrovna měla jeden záchvat…měla jsem totiž během celého dne takový skořicový výtok…tak z toho mám moc moc strach :( Jestli s e to objeví i dneska, tak volám doktorovi.....protože já mám tu KO až 6.12. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
8.11.06 07:12

Krásné dobré ráno.

Ivule držím palce na dnešní kontrolu, brzy se nám ozvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
8.11.06 07:14

Korculko ahoj…neboj to nic nebude. Ale jak píšeš, pokud by se to opakovalo, tak šupky dupky k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
8.11.06 07:15

Červňátka 2007

Janina1974 / Praha / TP 1.6.2007 / KO 15.11.
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 2.6.2007 / KO ???
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6.2007 / KO DNES!!! 

Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6.2007 / KO 30.11
Hermi / 1978 / ??? / TP 16.6.2007 / KO 15.11.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6.2007 / KO 14.11.
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6.2007 / KO 15.11
Marcela / Kladno / TP asi 20.6.2007 /KO 10.11.
Zabucha / 1977 / Praha / TP 20.6.2007 / KO 9.11.
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6.2007/ KO 6.12.
Lenii / 1976 / Praha / TP 28.6.2007 / KO 9.11.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 28.6.2007 / KO 9.11.
Ifca / 1977 / Opava / TP ??? / KO 9.11.
Euryanta / 1978 / Louny / TP ??? / KO ???
Roxa / 1978 / Praha / TP ??? /KO 16.11.
Kaculka / 1978 / Praha / TP ??? /KO 14.11.
RenkaH/ 1973 / Praha / TP ??? / KO 20.11.
Petra ???

Maminky

Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
8.11.06 07:52

Ahojte holčinky!

Dlouho jsem tady nebyla, nestíhám. Stíhám jen svou „rodnou“ ŽPP… :roll:

Mám toho teď tolik, že ani nestíhám myslet na to, že by nebylo něco v pořádku. Jsem už něco přes týden sama doma, přítel je na dlouhé služebce. A do toho se máme brzy stěhovat do nového. Ještě jsou nějaké problémy s hypotékou a já všechny papíry nevyřídím, něco prostě musí Robert vyřídit sám… :roll: Do toho jsem se pustila s kamarádkou do malování naší nové ložnice, takže práce na 2dny. Výsledek stojí za to, ale vůbec jsem se teď ve volnu nezastavila.
Takže: Pátek, sobota - škola. Neděle doučování matiky a návštěvy kamarádek, abych neupadla do depky, že jsem sama doma o víkendu. :D Pondělí, úterý - malování ložnice, úklid, vyřizování papírů, doučování, umývání oken tchánům.
Samozřejmostí je starost o psa.

V hlavě jsem nosila tisíc věcí na co nezapomenout a stejně jsem zapomněla - v:,–(it tchánovi Sportku. Vsází 30let každou středu a neděli a já jsem mu zapomněla v:,–(it… Jsem zvědavá, co bude až se vrátí. :oops: :D

Takže večer přímo odpadávám únavou, snažím se využít každé minutky k tomu, abych si lehla a odpočinula, nechci kulíškovi ublížit! :( Už aby se vrátil Robert a my aspoň to stěhování měli za sebou… A ještěže už jsem zas v práci.

RENKO, obdivuju Tě, že zvládáš ještě starost o dcerku :! :! :!

IVULE, držím palečky na dešní kontrolu :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
8.11.06 08:28

Ahoj Lenulko, to je dobře, že jsi se k nám zase podívala…koukám, že se opravdu nenudíš. Ale to je dobře. Jen se trošku víc šetři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
8.11.06 08:37

Ahoj hezke ranko..
Ivulce drzim palecky at kontrola dopadne dobre.
Me to ceka zitra a jsem uplne na nervy,vim,ze to pisu ted porad,ale nemam vubec zadny potize.Skoro nic necitim jako tehotenstvi..mam strach.Zadny nevolnosti a tak..Opravdu rana asi nedospim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
8.11.06 08:39

Marti ahoj…zítřek je den kontrol :lol: :lol:

Neboj, všechno bude v pořádku…příznaky mít nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
8.11.06 08:49

Tak všem co mají zítra KO, přeju hodně štěstíčka.......

Já bych si tak taky přála nemít žádné příznaky…moje švagrová měla to samé, vůbec neměla pocit, že je těhotná, přesně jí jen bolely prsa, a to měla až do 8 měsíce.....pak už jí bylo těžko, ale prý proto, že bříško tlačilo :D
Takže neboj Marti neboj, opravdu to bude v poho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
8.11.06 08:51

Zitra nas to ceka …
Vis Popelko ja ti tak zavidim,ze uz jsi videla srdicko.Doufam,ze ho zitra uz taky uvidim,kdyz ne tak se asi zblaznim..
Moc si preju,aby nam to vsem dobre dopadlo a mely jsme fajn tehotenstvi,jen ty nerviky jsou sileny.. :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
8.11.06 08:54

Taky mi rikaly zname,ze nemely treba vubec zadne priznaky,tak snad to bude muj pripad..
Jak jsem Vam psala,ze kdyz jsme se s pritelem mazlili tak jsem po tom trochu spinila,tak ted uz je to dobre,o vikendu nic,takze snad dobra zprava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
8.11.06 09:00

Marti, tak to je moc dobře, že nešpiníš.

A s tím srdíčkem…já ho sice viděla, ale i tak teď stresuju, jestli bude příště ťukat…no budeme se bát pořád.
Zjistila jsem, že mě asi trošku trápí, že si nemám ve svém okolí s kým kloudně popovídat, takjsem to včera vyklopila té těhulce, co ke mně chodí tančit. Ona je cca 14tt, tak to máme kousek od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
8.11.06 09:14

To je fajn dulezity je se s nekym vypovidat.Ja tu mam v praci samy chlapy,tak to moc nejde..Tak aspon,ze muzu tady s vami si povidat..
Opravdu mam neskutecnej strach,ale musim to do zitrka vydrzet.
Dr. mi delala jeste nejaky stery z delozniho cipku,tak doufam,ze to bude v poradku.Minule jsem to mela pry uplne nejlepsi co muze byt,tak snad to dopadne dobre.Zitra tam se mnou jde Pepa,tak bude podpora. :oops: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
8.11.06 09:19

Já mám v práci taky samý chlapy…navíc teď hodně prudí, takže je to občas náročný. Jsem normálně taková hodně lítostivá, ale jak mi lítaj hormony, tak mi stačí málo abulím. Oni o těhu nevědí, ještě to chvíli říkat nechci…tak sit ady pro sebe občas nadávám jak špaček. Ale co naděláš…nic.

Minule na kontrole se mnou byl úplně prvně manžel a měla jsem moc strach, jaký bude uz (že se budu stydět, co na to on a tak), ale byl naprosto v pohodě a já nakonec taky, i když jsem se maličko styděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
8.11.06 09:47

Ahojky, přeji všem hezké dopoledne.
Martinečko, buď hlavně v klidu. Já vím, lehce se to řekne. Taky jsem nervozní. V prvním těhu jsem neměla taky vůbec žádné příznaky. Zato teď mi je už několik týdnů pěkně blbě. Záchodovou mísu jsem sice ještě neobjímala, ale žaludek mám jak na vodě.
Já jsem asi měla poprvé největší nervy, když se dělaly Tripple testy. Pamatuju se, že mi v pátek řekl dr, že dopadly špatně a objednal mě na úterý na odběr plodovky. Víkend byl hrozný, celý jsem ho prořvala. No a v pondělí mi volal, že pro jistotu znovu volal na genetiku (něco se mu tam nezdálo) a tam řekli, že hodnoty jsou sice hraniční, ale odběr by byl zbytečné riziko. Tak jsem nakonec nikam nešla.
No každopádně stresy budou pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital