Poradna duly
Jana Čurdová
Roxo neboj…mezitím se zase posunou kontroly těm, co budou začínat a budeme nervit pořád.
Slabý kafe s mlíkem si občas taky dám, ale vůbec mi nechutná…chjo.
No právě, taky mi to nechutná, i když teď mi nechutná asi nic…je to šílený…prý ranní nevolnost..houby, já mám nevolnost celodení, je to jako bych měla pořád kocovinu…hrůůůza.
Jinak s tou kontrolou…já půjdu až 6.12.
takže můžu tak akorát doufat, že je vše v pořádku.....ale snad jo
.
Samozřejmě všem kdo má teto týden KO přeji hodně štěstíčka a krásný pohled na drobečka ![]()
Ahojte holky,
Janino u mě taky už polevují nevolnosti, celý víkend mi bylo dobře a na blinkání jsem si ani nevzpomněla. I tak jsem si jich užívala skoro 4 týdny. Ale snad to nezakřiknu. Je to fajn pocit něco sníst a neobávat se, v jaké blízkosti je WC, či se zabývat myšlenkama doběhnu - nedoběhnu.Fakt super pocit.Páčko Ivule
Tak já jsem si po víkendu libovala jak je mi dobře a dneska od rána mám jakoby prázdnej žaludek ( i když jím) a tělíško se pak dostatečně hlásí…je to síla…snažím se to nějak zapít.
A to kafe jsem si právě udělala.
Mmch začínám pomaličku řešit, že přes noc se mi chce děsivě čůrat…taky to řešíte? Zatím to zvládám, že brzy vstávám, tak to mám akorát, ale asi to bude jen a jen horší.
No já zatím v noci spím krásně, ale je fakt, že k ránu, což je kolem šesté se budím taky na záchod.
Ale snažím se jít co nejdřív spát a co nejpozději vstávat, protože jedině když spím, tak mi není blbě ![]()
Ale doufám, že to brzy přejde, asi bych se zbláznila to mít do 5 měsíce…
Teď momentálně řeším, jestli jet domu z práce nebo ne, myslím jestli vůbec dojedu…
![]()
Tak já to jdu risknout a jedu, tak se mějte moc moc hezky.
Zase zítra¨, papa
![]()
Korculko ahoj, užij si zbytek dne.
Tady se naprosto černě zatáhlo…no tak kdo ví, co z toho bude padat.
Ahoj holky,
jak píšete, že nevolnosti už se ztrácejí, tak mě tedy právě naopak. Dodneška to byly jen nevolnosti, ale po svíčkové k obědu s přidal i pozdrav záchodu.. Tak doufám, že to byla ojedinělá vlašťovka ![]()
Jinak obličej jako u minulého těhotenství se krásně „pupínkuje“.. ale je to jen dočasné, už jsem s tím smířená ![]()
A s tím spánkem.. chi chi.. včera jsem usnula v 10 večer a ráno v 8 jsem nemohla vstát z postele… teď bych usnula nejradši taky. ![]()
Kontrola 15.11. se blíží! Všem přeju jen samé radostné kontroly.
Zdravím
Roxo, neboj nervit nás bude víc.. nevidím už rozdíl mezi 15 a 16. listopadem. Já jsem byla na gyndě zatím jen jednou a to mi pouze potvrdila, že tam něco je (tenkrát říkala staré asi 3 týdny).. srdíčko jsem ještě neviděla, tak mám obavy… Ale snad to všem dopadne OK a budeme
![]()
Ahoj Hermi, určitě Ti to na kontrole dopadne dobře. Ale ty nervičky budeme mít po celou dobu těhu. Pořád se máš čeho bát, krevní testy, UTZ a další vyšetření. Nebudu věřit dokud to malé neporodím, a pak máš stejně nervy a strach celý život. Ale jsou to krásné obavy. Už se na ně těším. Dneska jsem měla v práci už 2 paní, co by mě měli zastoupit během mateřské, museli jsme dát info na pracák, tak nám pořád někdo volá a objednává se. No bude to ještě zajímavé, všechno to osůbku naučit. To budou zase nervičky, naštěstí nástup bude mít až po Novém roce. Ale jsem zvědavá, kdo to moje místo vezme.
Zatím páčko, končí mi úřední hodiny a valím nakoupit a hurá domů.
Zítra ahoj Ivule
Ahoj,
koukám, že tu asi všechny máte přístup ve dne. Já bohužel hodně jezdím a tak se pravidelně k pc dostanu večer.
Už začínáte přemýšlet kdy zůstanete doma?
Držím palečky všem na kontrolách.
Marcela
ahoj,
já mám přístup ve dne v noci ![]()
Já už doma jsem, protože jsem na rodičáku s Tomáškem, ale při prvním těhotenství jsem chodila do práce až do konce, tj. 6 týdnů před porodem. Žádné potíže jsem neměla, pracovala jsem u počítače, vztahy v práci v pohodě, tak se mi doma zůstávat nechtělo.
ahoj Jana
Krásné dobré ráno,
včera jsem se ani nerozloučila - jsem zase nestíhala. A pak už jsem se nedostala, protože jsem byla grogy.
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6.2007 / KO 15.11.
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 2.6.2007 / KO ???
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6.2007 / KO 8.11.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6.2007 / KO 30.11
Hermi / 1978 / ??? / TP 16.6.2007 / KO 15.11.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6.2007 / KO 14.11.
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6.2007 / KO 15.11
Marcela / Kladno / TP asi 20.6.2007 /KO 10.11.
Zabucha / 1977 / Praha / TP 20.6.2007 / KO 9.11.
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6.2007/ KO 6.12.
Lenii / 1976 / Praha / TP 28.6.2007 / KO 9.11.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 28.6.2007 / KO 9.11.
Ifca / 1977 / Opava / TP ??? / KO 9.11.
Euryanta / 1978 / Louny / TP ??? / KO ???
Roxa / 1978 / Praha / TP ??? /KO 16.11.
Kaculka / 1978 / Praha / TP ??? /KO 14.11.
RenkaH/ 1973 / Praha / TP ??? / KO 20.11.
Petra ???
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku