Poradna duly
Jana Čurdová
To ja se ani nejak nestydim,ale spis mam strach no,aby to bylo fakt v poradku.Pripada mi,ze Pepca je jeste vic nateseny nez ja a porad o tom mluvi a ja to nechci nejak zakriknout vis.
A oni ho tam se mnou normalne pusti na ten ultrazvuk do ordinace?
Zeptala jsem se dr. a problém to nebyl…dneska už jsou na to zvyklí. Manžel mi pak říkal, jak se cítil v té čekárně nesvůj. Ale naštěstí tam byla kamarádka, tak si povídali a pak tam přišel další pár, tak se uklidnil definitivně.
Ahoj Reni..Tak to jsem rada,ze ti to dopadlo dobre.To jsi mela jeste stokrat vetsi nervy,ale mas pravdu,ze budou porad.Tak doufam,ze tohle moje prvni tehotenstvi bude bezpriznakove a neobjevi se nejake komplikace.Pred dvema roky jsem byla na umelym preruseni a ted jsem prave na sebe tak moc opatrna,aby to bylo dobre.Byla jsem na zacatku a nebyl to zazracnej vztah,tak jsem se rozhodla,ze si to nenecham.Ted bych se proklinala,kdyby bylo neco spatne..
.Tak musim doufat,ze to dopadne tak jak bych si prala. ![]()
Je to stejne takovej krasnej dar cekat miminko..
Ahoj,
Renko, tak to jsme na tom podobně, já mám doma 2 letou uličnici. Přesně jak píšeš.. stokrát zvedat do židličky (tedy teď už tam vyleze sama, ale vyndat jí musím), zvedat do postýlky - má už 14 kg, tak se docela pronese. Teď poslední dobou - asi 3 měsíce - mě pěkně trápí záda.. nic příjemného.
Chodila jsem na rehabilitace - měkké masáže - během nich to bylo ještě horší, ale teď… musím zaťukat.. se mi zdá, že se to lepší. Únava je šílená! nejradši bych pořád spala, ale to se s malým dítětem nedá.
Něco na zasmání: Když jsem toto pondělí zvracela, tak malá vyváděla v židličce, že chce dolů, tak jsem si „odskočila“ jí vyndat a pak jsem šla dílo dokončit
samozřejmě šla za mnou a „maminko, ty smrkáš?“… a přinesla mi kapesník…
![]()
Dneska nám přivezou velkou postel pro Lucinku, tak se těším, že mi odpadne to zvedání do postýlky.
Zdravím všechny a snad napíšou ty, které mají dneska kontroly!!
ahoj
Hermi ahoj…tos mě teda pobavila…jak se ti prosím tě povedlo to přerušit…já teda když blinkám, tak mě nic jinýho nezajímá.
S tou postýlkou je to dobře, že vám jí přivezou…ono přeci jen 14kg není málo
No ony ty představy jak padá ze židle na topení byly děsivější než to blinkání… ![]()
Jinak už jsem přišla na to, jak udržet obídek v bříšku… když si dám předem polívečku, tak to tam udržím.. polívku tedy asi půl hodiny vydýchávám, ale pak mi je už dobře… Já prostě nesmím dostat hlad, jinak mi je hodně blbě… tak se těším na ty váhové přírůstky ![]()
Zatím jsem ale nepřibrala nic.. ale břicho už mám ![]()
ahojky
Ještě jeden dotaz pro Popelku: Z jaké části Pardubic jsi? my máme na Dukle dědu
a v Polabinách jsem se pohybovala 5 let.. krásná studentská léta… ![]()
Hermi přesně jsi to trefila..na Dukla jsem vyrostla a do Polabin se přestěhovala…resp. bydlíme vedle univerzity na Stavařově, ale je to bráno jako Polabiny
A víš co? Mám to stejně…když nejím, tak je to špaténka. Jak se najím, tak dobrý, ale nesmím to zhltnout. Zatím jsem taky nepřibrala, ale mám pocit, že bříško už povoluje. Mám takový to spodní bříško i normálně, takže se tozatím dobře maskuje.
![]()
No já mám povolený břišní svaly ještě z Lucie, ale bylo to už poměrně dobrý, ale teď mám bříško už snad jako ve 3 měsíci… hrůza. Maskovat to ale ještě jde ![]()
No jo, Stavařov.. tam jsme chodili zpočátku do restaurace k Pepovi… je tam dobrá hospůdka Žlutý pes.. ale ke konci už jsme tam nechodili… ale jinak jsme to tam co se týče hospod měli pěkně prošmejděný .. chi chi… kdeže ty časy jsou? Teď se pro změnu nedostanu do restaurace skoro vůbec.. ale nevadí! Lucinka je za všechny poklady!
Ahojky ahojky,
teda tady v práci jsou dneska fofry, ani nestíhám psát. Hold vše na poslední chvíli. ![]()
Já mám přesně to samé s tím jezením.....když něco málo jím, tak je žaludek celkem klidný,ale jak mám hlad.....tak nevim jestli na záchod dojdu nebo ne. Takže ten přírůstek váhy si raději taky nechci představit
Já pevně doufám, že to přejde.....snad ![]()
Hermi musím se smát…to už totiž není stavařov, ale cihelna. Dřív jsme bydleli v pronájmu na cihelně a pak jsme koupili byt o kousek vedle na stavařově. Vedle ve vchodě tam bydlel kamarád a ten je na záměnu hrozně háklivej.
Teda mě se chce dneska tak děsivě spát…je to čím dál horší
Ahoj holky, já jsem dneska kupodivu nějak fit, ani nejsem unavená, ale od včera mě občas pěkně bodne v podbříšku, doufám, že to nic nebude, Nejspíš jsem se o víkendu a v pondělí pěkně splácala chlebíčky a sladkosti, absolvovala jsem 2 oslavy narozenin.Já tohle jinak vůbec nejím, ale přesně jak jsem nalačno tak se mi dělá mdlo a tam nic jinýho nebylo ![]()
taky jsem si před chvílí přečetla pár článků o zamlklém těhotenství, což mě dost rozhodilo, asi si to definitivně zakážu číst, jinak bych se z toho taky mohla zbláznit…
Teda teda…Roxo to nemůžeš takhle číst. Prostě na to vůbec nemysli jako by to nebylo. Čím víc na to budeš myslet, tím víc to na sebe budeš přivolávat. A navíc stresuješ sebe i mimi.
Jen mi dělá starosti ta Ivulka…říkala, že se hned ozve a zatím nic.