ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2405
8.11.06 13:27

Ahoj Hermi, tak to je fakt vtipný s tím zvracením. Jinak s břichem jsem na tom uplně stejně. Už si taky připadám jak ve třetím měsíci. A to jsem měla pocit, že jsem se po porodu srovnala celkem rychle, no asi ne.
Lucinka už má asi svůj vlastní pokoj, co, když už bude mít velkou postel.
Já se snad dětského pokoje nedočkám. Manža do něj nastěhoval počítač a všechny svoje krámy, tak je to jak ve skladišti, hrůza. No bude se to muset nějak vyřešit, aby si Andrejka zvykla, že s náma nespí v ložnici. Mám z toho docela strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
8.11.06 13:32

No já právě taky čekám co nám Ivule poví......snad je vše v pořádku.

Jo já už sny o dětském okojíčku vzdala, nakonec budu ráda, že máme vůbec kde být a taky budu ráda, že jsme všichni tři alespoň v jednom pokoji :D :D Tady v Brně to nestojí s podnájma za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
8.11.06 13:39

No to my to pořád řešíme a bude to za chvíli dost aktuální. Máme 2 pokoje ložnici (zatím ten větší) a druhý jako dětský (menší) a manžel by rád nastěhoval ložnici do toho menšího a pokojíček do toho většího. Jenže já mu tvrdím, že když dá do toho menšího pokoje letiště a postýlku, tak už se tam nehneme…tak se pořád nemůžu rozhodnout, co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
8.11.06 13:40

Jéjé, to mě ten jeden pokoj docela děsí. Včera mi volal tchán a radil mi, jak si najít něco na hypotéku, tomu se to řiká, když má 3× větší plat než já. Navíc je dost možné, že budu brzo bez tý práce, a o hypotéce si nechám jenom vzdát. Fakt v práci je to naprd, drží mě nad vodou jen myšlenka na mimíska…
Slibuju, Popelko, že už nic takovýho číst nebudu!!!
Ivule, co je s tebou, jsme zvědavé…Kdo má zítra všechno kontrolu??? Já bych šla hned, abych to už měla za sebou…Tak ať Vám to dobře dopadne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
8.11.06 13:47

Popelko, s tím bytem měla kámoška to samé…ze začátku, když byl mimísek malý, tak všichni spali v tom větším pokoji, a až chodil spát sám, tak to prohodili. Je fakt že v tom malým pokud by jste byli 3, tak by to bylo asi dosti na těsno… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
8.11.06 13:48

teda myslím až spal sám v pokoji..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
8.11.06 13:50

Korculko taky jsem si to tak představovala, ale manžel to chce už vymalovat a nachystat, takže bysme spali v pokoji s medvídkama…no a vlastně proč ne. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
8.11.06 13:52

Zítra má kontrolu Zabucha, Lenii, Martinečka, Ifča a to je snad všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
8.11.06 14:03

No fakt, proč ne Popelko :D , ono to na začátku asi bude stejně jedno při tom frmolu… :wink: Pak asi budte rádi, že vůbec spíte a bude vám asi jedno jestli jsou tam medvídci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
8.11.06 14:17

Mám z toho podobnej pocit - budeme to muse ještě pořádně probrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
8.11.06 14:19

Ahoj holčiny, tak se opožděně hlásím do diskuze. Kontrolu jsem nakonec neměla, jen mi vzali krev a dostala jsem těhu průkazku. Tak už taky můžu žádat o sedadlo v autobuse, chi! Už se vidím.
Jinak další kontrolu nebo spíše do poradny jdu poprvé 24.11. kdy už budu mít i výsledky těch dnešních odběrů. Tak se modlím aby bylo všechno tak jak má.
Jinak jsem Vás nechtěla napínat, ale bohužel jsem v kanceláři měla kolegyni a nedařilo se mi napsat dřív. Tak se Vám omlouvám, že Vás natahuju.
Ostatním na zítřejší KO držíme všechny palečky. zatím ahojki Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
8.11.06 14:29

Ahoj, když se narodil Tomášek, tak jsme bydleli v 2+kk, takže postýlka byla v ložnici, bylo to docela praktické, protože usínal tak, že mi držel ruku, takže stačilo natáhnout ruku z postele a dosáhla jsem na něj. Teď na jaře jsme se stěhovali, takže má svůj pokojíček, nicméně usínání probíhá v ložnici ve velké posteli a pak ho přenášíme do postýlky. Někdy tam vydrží do rána a někdy ne.
Teď až bude druhé mimi, tak to vyřešíme tak, že Tomík bude spát s manželem v ložnici ve velké posteli, akorát musíme vymyslet nějakou zábranu, aby nepadal dolů a já budu s mimi v dětském pokoji. Koupíme válendu a bude spát na ní a pak na ní bude spát Tomík, až mimi povyroste. Do ložnice se nám totiž postýlka už nevejde. A kdyby se mimi v noci budilo, jakože určitě bude, tak takhle je to aspoň nebude tolik rušit.
Jinak neštoviček už máme asi dvě stě, naprosto všude. I v obličeji. Chudáček, vypadá hrozně.
Zítra při kontrolách držím palce, já ještě týden…
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
8.11.06 14:32

Ahojky Ivule,
tak gratuluju :) ke KO. To bude príma ne, až budeš vyhazovat ze sedadla důchodce :D :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
8.11.06 14:36

Ahoj Ivule, jsem ráda, že ses ozvala, ale je docela hloupé, že se na tebe ani nepodívali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
8.11.06 14:37

IVULE, no konečně, už jsem měla i strach! Tak blahopřeji k průkazce!

K bříšku: Holky, mně už normálně začíná růst. :oops: Ostatní si zatím budou myslet, že jsem jen přibrala, ale já už vidím, jak se odspodu rýsuje. Jsem z toho paf, protože je ještě tak brzy a navíc jsme ještě pozadu, tak je to mazec! :( Taky si říkám, jestli za to nemůžou povolené břišní svaly a vazy…

Špatně mi nebývá, ale dneska trošku jo. Pořád to po troškách zajídám… To budu za chvilku jak koule! Až se vrátí tcháni z dovolené a vrátí nám foťák, tak vám hodím fotečku do galerky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí