Poradna duly
Jana Čurdová
Popelko, z toho si nic nedělej, já před kontrolou taky vždycky ztrácím všechny příznaky, to bude asi psychický, budu Vám držet palce, já sama jsem ráda, že jsem tu kontrolu takhle uspíšila a nemusim čekat až do příštího čtvrtka, to čekání je vždycky nejhorší, tak držim palce a užijte si víkend…
Teda dnes mám práce plné zub,
při pátku lítám jak hadr, ale už na to dlabu a mažu na vlak směr Ústí nad Labem ![]()
JInak s tím přístupem k domácím pracem jsem na tom stejně, já sice neblinkám, ale už 14 dní mám žaludek jak při těžké kocovině a to je šílený.
Tak vám všem přeji krásný víkend plný odpočinku a v pondělí zase papa.
Popelko neboj prohlídka dopadne OK ![]()
No uklidňuju se druhotnejma příznakama, jako pupínky, hnusno v puse, motání hlavy, častý čůrání a tak. Snad je všechno vpořádku.
Ahoj holky,
tak už jsem si myslela, že mi začíná být konečně dobře, ale dnes to zase nestojí za nic. Není mi ani tak blbě od žaludku, ale od rána mě docela bolí břicho. Mám z toho divnej pocit, zrovna před víkendem. No snad to bude dobrý. Připadá mi, že se kvůli těm špatným zprávám začínám nějak moc pozorovat. Snad už má Zabuška za sebou ten zákrok. Je to pro mě nepředstavitelná hrůza prožít to třikrát. Snad už si veškerou smůlu vybrala a bude se brzo těšit z mimíska.
Jinak Hermi s tím úklidem jsem na tom uplně stejně. Nemám absolutně sílu uklízet. Během dne to mám doma jak slalomovou dráhu mezi všema těma kostkama a jiným bordelem.
Tak se zatím mějte fajn a ať vám to v práci rychle utíká.
Korculko ahoj. Já tady dneska budu trčet ještě hodinu… jdu na poštu, tak vysmahnu dřív.
HOLKY, VY JSTE TROUBELKY, NEBOJTE SE!!!!
Já se vůbec nebojím a to mám KO až 30.11. .
Píchání v podbříšku je normální, i když někdy píchá moc. Na kurzu předporodní přípravy jsem viděla model dělohy a je tak malá, že se není co divit, že ji namáhá i takový drobeček, jaké zatím v sobě nosíme…
Začínám si konečně uvědomovat, že jsem těhu, protože se mi začíná rýsovat bříško. Je to fajn… ![]()
IFCO, co Ty??? Určitě nemáš přístup k internetu… ![]()
HERMI, Ty si užíváš… ![]()
Ahojte holčiny,
taky si myslím že to chce být v klidu. Já pomalu zjišťuji že mě jsou běžné kalhoty úzké. Budu asi muset vytáhnout nějaké volnější. Mám asi 2 co jsem nosila po porodu, tak do těch bych se snad mohla ještě vejít. Já jdu ve středu na NT-plus, tak jsem zvědavá jak to dopadne. Poradnu mám až 20.11.
Ahoj ahoj ahoj,
tak tu máme zase pondělí.....
Ale tentokrát bude pracovní týden kratší ![]()
Já mám za sebou víkendové oznamování rodině…bylo to fajn, že všichni na naší počest včetně manžela pili jak o závod a já musela jen přihlížet se sodovkou
…jo ale dalo se to vydržet.....jinak byla velká radost ![]()
A co vy,jaký byl víkend?
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6.2007 / KO 15.11.
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 2.6.2007 / KO ???
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6.2007 / KO 24.11.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6.2007 / KO 30.11
Hermi / 1978 / ??? / TP 16.6.2007 / KO 15.11.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6.2007 / KO 14.11.
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6.2007 / KO 15.11
Marcela / Kladno / TP asi 20.6.2007 /KO ???
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6.2007/ KO 6.12.
Lenii / 1976 / Praha / TP 28.6.2007 / KO ???
Martinecka / 1983 / Praha / TP 28.6.2007 / KO 4.12.
Ifca / 1977 / Opava / TP ??? / KO ???
Euryanta / 1978 / Louny / TP ??? / KO ???
Roxa / 1978 / Praha / TP ??? /KO 23.11.
Kaculka / 1978 / Praha / TP ??? /KO 14.11.
RenkaH/ 1973 / Praha / TP ??? / KO 20.11.
Petra ???
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Čestní hosté
June Žabucha
Ahoj Korculko, tak to jsem ráda, že to všichni vzali dobře.
U nás byl víkend docela pohodový. V neděli jsem po obídku zapadla do pelíšku a 3 hodiny jsem chrněla jak nemluvně. Paráda. No ale pak jsem nemohla spát v noci, takže jsem stejně jak zbitá.
Brum teď koukám, že tě nemám v seznámku. Jestli tam chceš přidat, dej mi nějaký ifo - díky.
To je genetické vyšetření, máme v rodině genetickou vadu, tak tam chci jít. Není to sice úplně přesný, nejpřesnější je odběr plodové vody. Na ten taky půjdu (ale až ve 20 týdnu). Jo tou vadou je Robertskonská translokace 45 xx. Buď se narodí úplně zdravé miminko (to mám u Alenky), nebo to skončí potratem do 12 týdne (to se mě stalo 2×) nebo se také může narodit miminko, ale nežije déle než 2 měsíce. Proto chodím na všechny genetický vyšetření, který u nás dělají. Toto je nadstandartní, platí se za to 1450,–- . Lepší to vše absolvovat, než aby se stala ta poslední varianta, to by mě asi „kleplo“. Berou krev a potom jdu na ulz a za genetičkou. No a z té krve budu mít výsledky odpoledne. Tak to jen na vysvětlenou.
Jo ještě to info: jsem z Brna, rok narození 1978, TP 6.6.2006, kontrola 20.11.2006 a mám jednu dceru alenku narozenou 23.1.2005. Jo a jmenuju se Katka. To asi zatím vše.
Teď se dívám že kontrola je až 29.11.2006, už mám sklerózu. Ta 20.11. neplatí.