ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11042
15.11.06 13:31

Ahoj, tak jsem zpátky. Mám průkazku a všechno je v nejlepším pořádku. Už máme za sebou i období placentace tzn. že už jsem viděla pěkně tlustej pupečník. A mrňousek má 2,3 cm a krásně si kejval ručičkama a nožičkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
15.11.06 13:35

ahoj, tak před chvílí jsem se vrátila z kontroly, dneska jsem tam čekala hodinu, ještě, že jsem měla knížku na čtení. Dostala jsem průkazku - konečně, všechno v pořádku, mimi se má čile k světu, na další kontrolu jdu 14.12., to mi bude dělat nějaký důkladný ultrazvuk, pak na genetiku atd. atd. Mezitím musím k praktickému lékaři - měla jsem malilinko vyšší tlak, tak přeměřit, zubařka - pořád něco. Ale hlavní je, že je zatím všechno v pořádku. Těším se na zprávy od dalších.
ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.11.06 13:39

Ahoj Jani, tak to je moc prima, že jste v pořádku - my taky. U praktického a zubaře se prý mám stavit příležitostně. Měřila mi tlak a vzala mi krev ---žádný nalačno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
15.11.06 13:45

Ahoj holčiny, omlouvám se za dlouhodobější absenci. Jsem od čtvrtku minulého týdne na nemocenské s nachlazením. Šla jsem doktorce ať mi něco doporučí, a ona mě nechala doma. dnes jsem byla na kontrole a mám přijít zase příští týden. Jinak mi doporučila homeopatika Homeovox, nechává se rozpouštět pod jazykem. Není to žádná chemie, tak jsem ráda. Jinak v práci už tak rádi nejsou. Berou to jako podraz. Mysleli si, že ten jeden týden bude stačit, ale prý mám asi doktorku velice chápavou, když mě nechala s onemocněním, které nejde vidět na nemocenské další týden. Prý vypadám moc zdravě na to, abych byla na nemocenské. Tak mám radost, vůbec žádný nátlak. A to mě v kanceláři zastoupila kolegyně jen 2 x v úřední hodiny. No asi to bylo náročné vypsat těch 6 příjmových dokladů. Ach jo. To bude radost až se vrátím. Jinak jsme oba v pořádku.
nemám doma bohužel internet, tak píšu dnes z práce, ale jinak zkusím po večerech psát od bráchy. Zatím ahoj a vítám nově příchozí.

To Novire, třeba jsme vzdálená rodina, ale my byly jediní kdo se z Troubek odstěhoval do Ostravy. Zbytek rodiny bydlí poblíž Tovačov, Henčlov, Zářičí, Chropyně apod.

Jinak krásný zbytek dne a gratuluju k úspěšným KO!!!!!
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
15.11.06 13:56

Ahojte holčiny,

takjsem byla dneska na ultrazvuku, ale bohužel je to špatný. Je tam rozštěp páteře a patra a špatný srdíčko. Takže jdu v pondělí na odběr plodový vody a ve středu budou výsledky. Asi budu muset pak na přerušení těhotenství. To děs běs :( :( . Tak pak napíšu co a jak. Zatím se mějte a opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
15.11.06 13:58

Ahoj holky, moc gratuluju ke kontrolám, to je vždycky úleva,co??
Mě sice kontrola minulý týden dopadla dobře, ale dělali mi výtěry kvůli výtoku. Dneska jsem volala pro výsledky a zjistili mi streptokoka B, což mě dost nětěší, snad by to teď miminku vadit němělo. Ale při porodu to znamená komplikace, může to ohrozit miminko na životě a musí se při něm podávat rodičce antibiotika nitrožilně, nehledě na to, že jeho přítomnost vyvolává předčasný porod, odtok plodové vody o 12 hodin dřív a horečky až 38 C. Navíc se to nedá skoro přeléčit, většinou se vrací. Tak jsem z toho pěkně otrávená!!! To jsou vyhlídky hned na začátku :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.11.06 14:01

Brum.....to je hrozný. To je mi tak strašně líto. Ani se na to nedá snad nic říct…budu moc doufat, že plodovka bude dobrá.

Roxo to jsou teda taky radovánky, ale hlavně, že mimi je v pořádku. Mně dělal cytologii…docela to bylo nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
15.11.06 14:02

Ahoj Brum, to je moc líto, proti tomu je můj streptokok prkotina, je ještě naděje, když testy dobře dopadnou????To je hrozný…tak držím palce ať ty testy jsou v pořádku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
15.11.06 14:24

No pan doktor říkal že je to tak na 90 %, plodovka dá 100 % výsledek, ale pan doktor Vlašín je kapacita, genetiku přednáší po celé ČR i v zahraničí, takže asi bude mít pravdu. No uvidím. Musím vydržet do středy než budou výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
15.11.06 14:25

Ahojky,

Popelko a Janino : Moc gratuluji k vystavení průkazky! Jsem ráda, že je všechno v pořádku.

Ivule: Nenech se otrávit lidmi z práce. Doktorka udělala dobře, že tě nechala doma. Zdraví je přednější.

Roxo: Určitě to včas zaléčí a do porodu budeš OK. To se spraví, uvidíš.

Brum: Vůbec nevím, co ti napsat. Je mi to moc líto! Budu na tebe moc myslet, aby ta plodovka dopadla jak nejlépe to půjde. Myslím na Tebe. Buď statečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
15.11.06 14:28

Ahojky holky,
tak se hlásím z dnešních kontrol, hemoglobin mám v normě, to mi spadl první balvan ze srdce a i na UZV bylo všechno v pořádku. Mimi odpovídá 9tt +4, tak mám radost!!! :D :D :D
Jinak další kontrolu mám 6.12., kde mi vystaví těhotenskou průkazku a příští týden mám jít na krev… Tak snad budu mít vše v pořádku.
Brum, to ti poznali rozštěp páteře z UZV nebo z krve?? Je mi to moc líto, kéž by ti to dobře dopadlo!!!
Roxo, ten streptokok je nepříjemnej! Ale uvidíš, určitě vše bude v pořádku!! Dneska jsou už doktoři daleko a kdyby to u porodu šlo špatně, vždycky můžou udělat císaře, takže neboj!!!
Držte se, ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
15.11.06 14:43

Hermi,
poznali to z ulz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
15.11.06 15:19

BRUM, beruško, vím, jaké to je - slyšet od doktorů takové hrozné zprávy… Je mi to moc líto!!! Když budeš chtít, napiš mi SZ a můžeme si o tom všem popovídat. Budu držet palečky, ať je to co nejméně bolestivé (na duši)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
15.11.06 16:09

BRUM, moc držím palečky, aby to dobře dopadlo, dokud to nevíš opravdu na 100%, tak je snad ještě naděje…

IVULE, myslela jsem to tak, že jsme možná vzdálené příbuzné, protože můj taťka a tvoje mamka jsou z Troubek :wink: takže jakp přes ně :) No, asi jsem to napsala moc složitě…

Ach jo, v práci mi to vůbec neutíka, nejraději už bych šla domů… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
15.11.06 18:09

Ahoj holky

tak jsem se dnes vrátila také z KO: mám průkazku, příští kontrolu 5.12. A docela mě dr. „vyděsila“, že díky mému astma bych měla prý rodit u Apolináře… Já nechci, já už mám „svoji“ porodnici…

BRUM: držím palečky, ať to je jen planý poplach… A kdyby ne, ať vás rozhodnutí moc nebolí…

Roxo: streptokoka jsem měla u Jonáše - plodovka vytekla odpoledne ve 4hod, dali mi 3× ATB do žíly a Jonáše vyvolávali v 8 ráno. Jinak v pohodě…

Ostatním přeji hezké těhulkování…

Věra + 7+3tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí