Poradna duly
Jana Čurdová
Ja si myslim,ze to urcite nevadi.Ale lepsi je se tam asi nezdrzovat nejak moc dlouho.Muj milacek taky kouri,ale chodi na balkon.Me to teda nevadi,kdyby kouril prede mnou,ale on je taky tak starostlivej.
ja jsem z kuracky rodiny vsichni kolem me kouri,ale me to nejak minulo.
Nastesti aspon s tim ted nemusim prestavat.
Já jsem dřív kouřila, ale už asi 3 roky nekouřím, takže taky nemusím přestávat. Je fakt, že mě se teď i z kuřáků, kteří jsou uplně prohulený, zvedá i dost žaludek.
Jinak já zatím bříško moc nemám, spíš jsem i zhubla, nemůžu jídlo ani vidět, vždycky do sebe nacpu něco se sebezapřením, snad se to zlepší. Teď mi kolegyně říkala, že jsem celá žlutá, tak nevim…
No my to máme na plese docela vychytaný. V sále se nekouří a dole taky moc ne, takže se tomu snad budu i vyhýbat. Ale člověk stejně celou dobu někde poletuje, že mu to ani nepřijde. Ale těším se, až to bude za námi.
Koukněte sem http://sweb.cz/rabidus/
A bříško roste roste…ale zatím úspěšně maskuju. Ale pusa mě svědí čím dál víc, že bych to řekla.
![]()
Roxi tu žlutost může dělat i světlo a oblečení. My jak máme novou koupelnu - zelenou, tak se manžel sprchoval a já mu říkám, že je zelenožlutej…ty kachlíky házej dobrou zdravou barvu.
Ahojky všem,
tak se také hlásím po prodlouženém víkendu. Bylo to super. Celý pátek jsme si s manžou dovolili luxus nicnedělání a pospávání, ačkoliv jsme měli doma po celém týdnu pěkný binec ![]()
V sobotu jsme zajeli na nákup a taky jsem si udělala radost k svátku, který budu mít v sobotu a koupila jsem si těhu kalhoty. Kolegyně z práce, která je teď v šestém měsící mě strašila, že nikde nic kloudného není a když tak to stojí majlant. Úplnou náhodou jsem se dostala do C a A a padly mi tam do oka jedny zelené s takovým tím pružným pasem. Jsem praštěná, já vím, pro mimčo zatím nic nekupuji, abych to nezakřikla a kalhoty už mám
, ale když ony mi padly jak ulité a ani nebyly tak strašně drahé
Sice do nich zatím nemám moc co dát, i když bříško se už malinko zvětšilo, ale za 2-3 měsíce to určitě napravím.
No a včera k nám na návštěvu přijel švagr a přivezl nám ukázat 4 měsíční štěnátka Jacka Russela. Byly k sežrání. Ještě nemají příiš stabilitu, takže se jim na naší podlaze rozjížděly nožičky a byly fakt sladký. Hned bych si jedno nechala ![]()
Na ples bychom chtěli také zajít a to nejlépe v únoru. Před 13 lety jsme se na něm s manželem seznámili, tak k nim máme trošku nostalgický vztah.
To je paradni Popelko…mrkala jsem na ten odkaz..moc Ti to tam slusi…
Chtěla jsem se zeptat, kdy plánujete péct a kolik toho tak děláváte? Já bych letos ráda začala brzo a budu dělat asi jen rohlíčky, pracny a kokosové tyčinky. Jsme na to s manželem sami 2 a tak to nemá kdo jíst. Možná si ještě nechám od babičky udělat ořechy…ta peče vynikající.
Ahoj holky
přeji krásné pondělní popoledni - a dobré trávení… Co jste dnes měli dobrého? (trochu inspirace pro příští vaření)
U mě nic nového, akorát jak někdo má ranní nevolnosti, tak mě docela chytly večerní depkaření - prostě večer odpadnu a je se mnou konec - dušnost, kašel, žaludek na vodě - no hotový lazar. Ještě štěstí, že večer je doma L a stará se o ty naše mrňousky…
Zatím ahoj
Věra +8+1tt
Věro nezoufej, já mívám taky spíš večerní nevolnosti. A nejlepší je to, když mám jít učit. To si fakt užívám.
A měla jsem francouzský brambory, co jsem včera vařila, takže je budu mít ještě zítra a doufám i ve středu.
Ahoj holčiny,
hlásíme se po delší odmlce. Jsem ráda, že jste v pořádku. My máme nějaký problémy z baráčkem…museli jsme rozebrat celou kuchyň, takže docela stresík. Doufám, že z toho Bobina („to“ co mám v bříšku) nebude mít nějaké následky.
Přečetla jsem všechny příspěvky. A teď koukám,že po práci jsem tu zase sama
Každopádně, přidávám se k Martinečce…nemám také žádné příznaky. Jedině snad to, že když mám hlad, tak se to projevuje tím, že mi začne být špatně. Tak něco slupnu, a zase je klid. Vím, žes to Martinečko řešila… já si taky někdy říkám, jestli je vůbec všechno v pořádku. Jestli ta Bobina v bříšku ještě je…když všichni okolo řeší nevolnosti. Snad ano. Člověk to nemůže všechno řešit.
Upřesňuji svá data do seznamu…termín porodu zatím 17. 6. , KO ve třináctém týdnu. tj. 11. 12. S tím mám trošku problémek. Jak vás tady pročítám, jsem malinko vyšinutá z toho, jak pořád chodíte na kontroly. Nebo alespoň daleko dřív než já. Představte si, já byla 27. 10. na to prvním UTZ (jestli vzpomínáte, jak můj dr nemohl nic najít!) no a teď jdu až toho 11. 12. To je hrůza. Celou dobu už žiju s tím, jestli vůbec Bobina v bříšku ještě je
Na druhou stranu, některé z vás jdou na Ko taky až v prosinci. Tak nevím. Ale já tomu svému dr moc nevěřím.
K problému bříško…já teď netloustnu. Stlousla jsem pravda trochu na začátku (cca 2 kg), ale teď to udržuju. Jenže mě škrtí všechny kalhoty. Takže taktéž jsem navštívila c+a a taky zakoupila první těhotenské kalhoty
jsou děsně pohodlný ![]()
Ahoj,
tak se hlásím z kontroly. Teď už tady sice asi nikdo není… Čekala jsem skoro dvě hodiny, než na mě přišla řada, což bylo v 18hod.
Všechno je zatím v pořádku. Mimísek pěkně roste, už má 35 mm. Taky jsem už dostala průkazku. Příští týden jdu na genetiku, prý nějaký větší ultrazvuk a další odběry. V prvním těhu jsem nic takového neabsolvovala, až v 16tém týdnu Tripple test. Tohle se teď prý dělá nově.
Jinak se mi už vyvalilo pěkný břicho. Musela jsem vytáhnout těhu džíny. Jsou v pase na gumu, takže ideální na začátek. Ještě mám jedny kalhoty z CaA, ty už jsou ale s tím úpletem na břicho. Doufám, že je ještě nebudu chvíli potřebovat.
Vloni jsem byla na plese 14 dní před porodem. Byl to teda jen maturitní, takže kalhoty a halenka to jistily. No ale stejně jsem tam byla za exota. Měla jsem příšerně velkej pupek, Ája vážila 4040g.
Jdu uložit dítko do postele, zatím ahoj.
Ahoj Renko, používala jsem cosi s obsahem Brahmi, ale nepomohlo to. Chtěla jsem znormalizovat cyklus, preparát mi přišel jako lihový výtažek čehosi bez chuti. Po 3 měsících užívání žádný výsledek, bohužel.
ALe nevím, nechci gemmoterapii zatracovat, u mě však selhala…
NiKi
šmankote, pardon, mě se překlikla diskuze…
to sem nepatří…
Ale červen 07 zdravím a to nostalgicky
NiKi z června 05 ![]()
Ahojky…dobré ránko…
Euryanta: Já si taky připadám divně, že jsem byla na kontrole 1.11. a pak půjdu až ve 12tt, ale ptala jsem se i jiných holek co už to párkrát absolvovaly a prý je to normální. Tak snad je to pravda
![]()
Jinak gratuluju ke kontrolám ![]()
Jo a jinak co se týče pečení, tak já budu péct u švagrové a pak si něco vezmu, my se začátkem prosince stěhujem, ale stejně ani tam není rouba
. No co nadělám.....
Ale snad budeme mít alespoň stromeček… ![]()