ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
261
20.11.06 09:35

Ja si myslim,ze to urcite nevadi.Ale lepsi je se tam asi nezdrzovat nejak moc dlouho.Muj milacek taky kouri,ale chodi na balkon.Me to teda nevadi,kdyby kouril prede mnou,ale on je taky tak starostlivej.
ja jsem z kuracky rodiny vsichni kolem me kouri,ale me to nejak minulo.
Nastesti aspon s tim ted nemusim prestavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
20.11.06 09:43

Já jsem dřív kouřila, ale už asi 3 roky nekouřím, takže taky nemusím přestávat. Je fakt, že mě se teď i z kuřáků, kteří jsou uplně prohulený, zvedá i dost žaludek.

Jinak já zatím bříško moc nemám, spíš jsem i zhubla, nemůžu jídlo ani vidět, vždycky do sebe nacpu něco se sebezapřením, snad se to zlepší. Teď mi kolegyně říkala, že jsem celá žlutá, tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
20.11.06 09:52

No my to máme na plese docela vychytaný. V sále se nekouří a dole taky moc ne, takže se tomu snad budu i vyhýbat. Ale člověk stejně celou dobu někde poletuje, že mu to ani nepřijde. Ale těším se, až to bude za námi.
Koukněte sem http://sweb.cz/rabidus/

A bříško roste roste…ale zatím úspěšně maskuju. Ale pusa mě svědí čím dál víc, že bych to řekla. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
20.11.06 09:53

Roxi tu žlutost může dělat i světlo a oblečení. My jak máme novou koupelnu - zelenou, tak se manžel sprchoval a já mu říkám, že je zelenožlutej…ty kachlíky házej dobrou zdravou barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
20.11.06 09:58

Ahojky všem,

tak se také hlásím po prodlouženém víkendu. Bylo to super. Celý pátek jsme si s manžou dovolili luxus nicnedělání a pospávání, ačkoliv jsme měli doma po celém týdnu pěkný binec :-)

V sobotu jsme zajeli na nákup a taky jsem si udělala radost k svátku, který budu mít v sobotu a koupila jsem si těhu kalhoty. Kolegyně z práce, která je teď v šestém měsící mě strašila, že nikde nic kloudného není a když tak to stojí majlant. Úplnou náhodou jsem se dostala do C a A a padly mi tam do oka jedny zelené s takovým tím pružným pasem. Jsem praštěná, já vím, pro mimčo zatím nic nekupuji, abych to nezakřikla a kalhoty už mám :-), ale když ony mi padly jak ulité a ani nebyly tak strašně drahé :-) Sice do nich zatím nemám moc co dát, i když bříško se už malinko zvětšilo, ale za 2-3 měsíce to určitě napravím.

No a včera k nám na návštěvu přijel švagr a přivezl nám ukázat 4 měsíční štěnátka Jacka Russela. Byly k sežrání. Ještě nemají příiš stabilitu, takže se jim na naší podlaze rozjížděly nožičky a byly fakt sladký. Hned bych si jedno nechala :-)

Na ples bychom chtěli také zajít a to nejlépe v únoru. Před 13 lety jsme se na něm s manželem seznámili, tak k nim máme trošku nostalgický vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
20.11.06 09:58

To je paradni Popelko…mrkala jsem na ten odkaz..moc Ti to tam slusi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
20.11.06 10:13

Marti děkuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
20.11.06 11:29

Chtěla jsem se zeptat, kdy plánujete péct a kolik toho tak děláváte? Já bych letos ráda začala brzo a budu dělat asi jen rohlíčky, pracny a kokosové tyčinky. Jsme na to s manželem sami 2 a tak to nemá kdo jíst. Možná si ještě nechám od babičky udělat ořechy…ta peče vynikající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
20.11.06 12:53

Ahoj holky

přeji krásné pondělní popoledni - a dobré trávení… Co jste dnes měli dobrého? (trochu inspirace pro příští vaření)

U mě nic nového, akorát jak někdo má ranní nevolnosti, tak mě docela chytly večerní depkaření - prostě večer odpadnu a je se mnou konec - dušnost, kašel, žaludek na vodě - no hotový lazar. Ještě štěstí, že večer je doma L a stará se o ty naše mrňousky…

Zatím ahoj
Věra +8+1tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
20.11.06 13:03

Věro nezoufej, já mívám taky spíš večerní nevolnosti. A nejlepší je to, když mám jít učit. To si fakt užívám.

A měla jsem francouzský brambory, co jsem včera vařila, takže je budu mít ještě zítra a doufám i ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
20.11.06 17:50

Ahoj holčiny,
hlásíme se po delší odmlce. Jsem ráda, že jste v pořádku. My máme nějaký problémy z baráčkem…museli jsme rozebrat celou kuchyň, takže docela stresík. Doufám, že z toho Bobina („to“ co mám v bříšku) nebude mít nějaké následky.

Přečetla jsem všechny příspěvky. A teď koukám,že po práci jsem tu zase sama :( Každopádně, přidávám se k Martinečce…nemám také žádné příznaky. Jedině snad to, že když mám hlad, tak se to projevuje tím, že mi začne být špatně. Tak něco slupnu, a zase je klid. Vím, žes to Martinečko řešila… já si taky někdy říkám, jestli je vůbec všechno v pořádku. Jestli ta Bobina v bříšku ještě je…když všichni okolo řeší nevolnosti. Snad ano. Člověk to nemůže všechno řešit.

Upřesňuji svá data do seznamu…termín porodu zatím 17. 6. , KO ve třináctém týdnu. tj. 11. 12. S tím mám trošku problémek. Jak vás tady pročítám, jsem malinko vyšinutá z toho, jak pořád chodíte na kontroly. Nebo alespoň daleko dřív než já. Představte si, já byla 27. 10. na to prvním UTZ (jestli vzpomínáte, jak můj dr nemohl nic najít!) no a teď jdu až toho 11. 12. To je hrůza. Celou dobu už žiju s tím, jestli vůbec Bobina v bříšku ještě je :( Na druhou stranu, některé z vás jdou na Ko taky až v prosinci. Tak nevím. Ale já tomu svému dr moc nevěřím.

K problému bříško…já teď netloustnu. Stlousla jsem pravda trochu na začátku (cca 2 kg), ale teď to udržuju. Jenže mě škrtí všechny kalhoty. Takže taktéž jsem navštívila c+a a taky zakoupila první těhotenské kalhoty :) jsou děsně pohodlný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
20.11.06 19:34

Ahoj,
tak se hlásím z kontroly. Teď už tady sice asi nikdo není… Čekala jsem skoro dvě hodiny, než na mě přišla řada, což bylo v 18hod.
Všechno je zatím v pořádku. Mimísek pěkně roste, už má 35 mm. Taky jsem už dostala průkazku. Příští týden jdu na genetiku, prý nějaký větší ultrazvuk a další odběry. V prvním těhu jsem nic takového neabsolvovala, až v 16tém týdnu Tripple test. Tohle se teď prý dělá nově.
Jinak se mi už vyvalilo pěkný břicho. Musela jsem vytáhnout těhu džíny. Jsou v pase na gumu, takže ideální na začátek. Ještě mám jedny kalhoty z CaA, ty už jsou ale s tím úpletem na břicho. Doufám, že je ještě nebudu chvíli potřebovat.
Vloni jsem byla na plese 14 dní před porodem. Byl to teda jen maturitní, takže kalhoty a halenka to jistily. No ale stejně jsem tam byla za exota. Měla jsem příšerně velkej pupek, Ája vážila 4040g.
Jdu uložit dítko do postele, zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
20.11.06 19:42

Ahoj Renko, používala jsem cosi s obsahem Brahmi, ale nepomohlo to. Chtěla jsem znormalizovat cyklus, preparát mi přišel jako lihový výtažek čehosi bez chuti. Po 3 měsících užívání žádný výsledek, bohužel.
ALe nevím, nechci gemmoterapii zatracovat, u mě však selhala…
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
20.11.06 19:43

šmankote, pardon, mě se překlikla diskuze…
to sem nepatří…
Ale červen 07 zdravím a to nostalgicky
NiKi z června 05 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
21.11.06 06:49

Ahojky…dobré ránko…
Euryanta: Já si taky připadám divně, že jsem byla na kontrole 1.11. a pak půjdu až ve 12tt, ale ptala jsem se i jiných holek co už to párkrát absolvovaly a prý je to normální. Tak snad je to pravda :wink: :)

Jinak gratuluju ke kontrolám :D

Jo a jinak co se týče pečení, tak já budu péct u švagrové a pak si něco vezmu, my se začátkem prosince stěhujem, ale stejně ani tam není rouba :D . No co nadělám..... :wink: Ale snad budeme mít alespoň stromeček… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí