Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
já jsem na nemocenské a jsem ráda.Doufám,že sem nechodí nikdo od nás z práce,šance je malá,tak to můžu říct.Dělala jsem průvodčí,to jest samé vstávání a většinou nevrlí cestující.Takže jsem to neřešila a ani nebyl důvod být loajální ke svému zaměstnavateli.Podmínky hrozné a bude hůř.Dost holek se už nechce vrátit, ted´jsme odešly tři.. Sice to bude dlouhé,ale za zdravé mimi to stojí.Dr. mi našel hned na prvním utz cystu a nesmím nic těžkého zvedat.Tak budu tiše doufat,že se ztratí a bude to v poho.. ![]()
Hurá hurá už jdu domů z práce
a navíc mám zítra dovču, takže už mi začíná víkend ![]()
Kaculko, ty se máš, že už máš oznamování v práci za sebou, ja pomalu přemýšlím jak to řeknu a mám z toho docela strach - jsme malá firma, takže si asi něco poslechnu
No nic, ať si trhnou, já se na prcka hrozně těším
![]()
Zítra ráno jdu taky na kontrolu, tak pak napíšu co a jak… snad bude všechno v pořádku.
Tak se tady mějte, utíkám na vlak ![]()
Lenulo promiň,
tady je seznámek mých údajů
vykyna/1976/České Budějovice/30.6.2007/28.11.2006
Ahojte holčiny
tak výsledek plodovky dopladl dle očekávání - potvrdil tzv. Patau syndrom, takže už jsem domluvená v pondělí na přerušení. Bohužel to budu muset odrodit, takže se mám na co těšit. Tak se tu mějte fajn a ať se všem daří. Zdraví Katka.
Brum,
je mi to moc líto,sama jsem odběr plodové vody zažila,nervy hrozné, jenže mě to dobře dopadlo.Nevím,co říct,moc se toho ale říct nedá vid´?
Budu držet palečky at´to zvládneš,je mi za tebe moc smutno.Čekala jsem na tvou odpověd´,holky na tebe taky myslely..
vykyna
Dobrá ránko při pátku,
Brum je mi to moc líto, budu držet palečky ať to všechno zvládneš. Musí to být těžký, vůbec si to nedovedu představit. ![]()
Krásné dobré ráno…konečně pátek.
Brum…to je mi tak strašně líto. Přeju ti, ať to máš rychle za sebou a brzo čekáš nového mimíska. Jestli chceš, tak v diskuzi Život po potratu jsme dušičky s podobným osudem, tak můžeš nakouknout. Líp se pak překonává to špatný období. June i žabucha tam za námi přišly.
Všem na kontroly dneska moc a moc držím palce a už jen samé dobré zprávy.
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6.2007 / KO 14.12.
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 2.6.2007 / KO ???
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6.2007 / KO DNES!!!
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6.2007 / KO 30.11
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6.2007 /KO 12.12.
Hermi / 1978 / ??? / TP 16.6.2007 / KO 6.12.
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6 2007 / KO DNES!!!
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / KO 11.12.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6.2007 / KO ???
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6.2007 / KO 13.12.
Marcela / Kladno / TP asi 20.6.2007 /KO ???
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6.2007/ KO 6.12.
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 23.6. / KO 7.12.
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / KO 28.11.
Lenii / 1976 / Praha / TP 28.6.2007 / KO ???
Martinecka / 1983 / Praha / TP 28.6.2007 / KO 4.12.
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / KO 28.11.
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7.2007 / KO 5.12.
Ifca / 1977 / Opava / TP ??? / KO ???
Roxa / 1978 / Praha / TP ??? / KO 14.12.
Petra ???
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Čestní hosté
June Žabucha
Brum
Ahojky hezke rano.
Brum je mi to moc lito,ze to takhle dopadlo.
Preji Ti,aby jsi se zase brzy tesila na mimiska a budu na tebe moc myslet v pondeli.je mi za tebe smutno…Drzim palecky at to dopadne co nejlip.
Ahoj holčiny,
Brum moc jsem na tebe myslela, a je mi líto, že Vám to nevyšlo, ale neklesej na duchu, i když to bude těžké, tady je každá rada drahá. Budu na tebe v pondělí myslet, neboj zvládneš to a brzo se zase dočkáš krásného mimíska. Musíš tomu věřit.
Dnes jsem byla poprvé v poradně a taky mám výsledky krve. Dopadlo to všechno dobře a další návštěvu poradny mám 20.12.2006 ráno. Doktor mi na požádání vytiskl fotku z UTZ, tak mám první dárek pro tchánovce pod vánoční stromeček. Jsou tam krásně vidět ručičky,nožičky no prostě je vidět krásně celý prcek. Tak jsem hrozně šťastná.
Novire, neboj u mě v práci to taky vědí, nejdřív byly nadšení a těšili se se mnou, ale po nemocenské jsem jim spíš na potíž. Jsme taky malá firma jen 3 zaměstnanci, ale mou práci nikdo neumí, tak budu muset zaučovat kolegyni ať se v programu aspoň trochu zorientuje. To bude záhul. Nedá se nic dělat. Mimísek mi za to stojí.
Zatím ahojki Ivule + piškot
Hlásím se do klubu zaměstnanců malých firem. Mám 2 šéfy a jednoho kolegu. Svojí nástupkyni si budu muset zaučit sama…netěším se na to, ale co se dá dělat, že?
Ahoj děvčata,zdravím z teplíčka domova.Od rána peču perníčky,ufff, z té vůně je mi už vážně neodolatelně špatně.Asi-spíše určitě je jíst nebudu.Už jste také začaly péct?Hm,koukám,spousta hodin,šupajdím pro Tedíka do školky,doklidím pak.Přeji všem příjemný den.
Poradíte mi,jak udělat,aby se mi ten metřík nahrál jako obrázeka ne jako text.Děkuji.
Ahoj Rozaro,
tady máš odkaz ohledně metříku, tak se na to mrkni, mě to pomohlo
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Jinak péct se chystám tak od příštího týdne, peču i pro mamku, tak je toho vždycky hodně, ale dá se to zvládnout, mamča pomáhá. Jinak už se nemůžu dočkat.
Popelko, u nás ve firmě je nás vlastně 5. Šéf, jeho žena, jeho sestra, jeho kamarádka a já. Takže je zřejmé jak na tom jsem.
Zatím ahojki utíkám na oběd Ivule a piškot
Rozi musíš zkopírovat bbcode…to jak je tam img http…a končí to zase img