ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11042
28.11.06 10:09

Měla jsem tu šéfa, tak jsem musela makat.
Renko to je škoda s tou kontrolou, ale do příštího týdne to uteče jak voda.

Jo maso…to taky můžu. Takovej kuřecí stejk s broskvičkou a sýrem…mňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
28.11.06 10:11

Asi si to nechame rict..Pepca se moc tesi a chce to moc vedet.Ja rikam,ze je mi to jedno jestli to bude holka nebo kluk hlavne at je to zdravy..To je nejdulezitejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
28.11.06 10:11

Hodně se teď snažím papat jogurty, piju mlíko a začala jsem si kupovat takový ty mléčný nápoje…dneska mám ananasovej. Každej den jablíčko nebo banánek…nějak to kombinuju. A včera rumový perníčky…to byla dobrota. :oops: :oops:

Jinak myslím, že kolem cca 17 tt už by měly být cítit pohyby, od 20tt by mělo být pohlaví. Nám je vcelku jedno co to bude, ale říct si to necháme. Abysme celý těhu neříkali Mikulkovi Eliško a opačně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
28.11.06 10:15

Ahoj Popelko..mnam mnam ty mi delas chute..Dnes si dam k obydku bramborovy knedlik,spenatek a masicko…uz aby byl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
28.11.06 10:16

První pohyby jsou takový neurčitý,ale poznáte to holky,nebojte.A v tom 20 tt. už by to jít vidět mělo,i když kolegyně z práce měla nějak položenou placentu,že na mimiška vůbec vidět nebylo,až do porodu.
Jinak jsem se tu snažila dát metříky i starších mých "batolat " :lol: ,ale oba se mi tu nevlezou,podpis může mít jen 255 znaků a 3 metříky mají více.Hm,nějak se nemyslelo na mámy těhu s více dětma :-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
28.11.06 10:17

Ahoj Martinko, já mám dneska zapečený mašličky s ml. masem a ještě jsem tam přidala šunku a sýr…už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
28.11.06 10:17

Nechame se prekvapit..my jsme o vikendu probirali jmena,ktera se nam libi a docela jsme se sesli.Kdyz to bude holcicka tak bych rada Adrianu a chlapecek u me vitezi Filip.Tak uvidime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
28.11.06 10:18

Rozarko zkus to na Snugglepie.com…tam jsou ty metříky nějaký menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
28.11.06 10:43

Popelko,to sice jsou,ale namé 3 metříky je to stále dost znaků,zkoušelajsem několik variant,ale všechny 3 dítka se mi tam nevlezou.

Jinak s těmi jmény…s bývalým manželem jsme se až do konce každého těhu nemohli domluvit,nakonec vidíte je to Daniel a Tadeáš…ale jak to bude teď ?To sama netuším,s přítelem jsme pro mimi ,o které jsme přišli měli jména,tak teď o tom raději ani nemluvíme,jména…snad až bude jasné,jestli to bude Fazolka či Fazolek :-))).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
28.11.06 10:48

Rozarko tak to si holt budeš muset vystačit jen s jedním. :lol: :lol:

My jsme o jménech mluvili už dávno…tchán by totiž asi nepřežil, kdyby chlapeček nebyl Jan…už asi osmej v řadě. Jenže tomu se já zoufale bráním, takže bude mít asi 2 jména, nebo bude Jan pokřtěnej. A bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
28.11.06 10:49

Poepelko,tak třeba to nebude Jan,ale Janička :-))?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
28.11.06 10:53

No u holčičky se překvapivě nemůže shodnout…bude to asi Eliška, to je jediné, co jsme vyplodili a s čím souhlasíme oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
28.11.06 10:57

Ahoj,
my budeme chtít určitě vědět jestli to bude kluk nebo holka, ale pohráváme si s myšlenkou, že to nikomu jinemu neřekneme :D (nebo aspoň ne hned, říkal manžel :wink: )

A jména už máme vymyšlené celkem dlouho, kluk bude Tobiáš a holčička asi Julie - to je zatím jediné holčičí jméno, na kterém jsem se oba shodli, ale já mám ještě v plánu bojovat za Anitu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
28.11.06 11:01

Novire…to jsou krásné a neobvyklá jména. My musíme hodně přemýšlet k příjmení…přeci jen Julie Novotná…hm hm hm :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
28.11.06 11:06

No, Tobiáš je k našemu příjmení taky trochu rizikový :) máme tam totiž taky „š“ tak doufám, že nebude prcek šišlat :D protože pak asi by byl Tobiáš Pitruška hooodně nesrozumitelný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí