Poradna duly
Jana Čurdová
Měla jsem tu šéfa, tak jsem musela makat.
Renko to je škoda s tou kontrolou, ale do příštího týdne to uteče jak voda.
Jo maso…to taky můžu. Takovej kuřecí stejk s broskvičkou a sýrem…mňam.
Asi si to nechame rict..Pepca se moc tesi a chce to moc vedet.Ja rikam,ze je mi to jedno jestli to bude holka nebo kluk hlavne at je to zdravy..To je nejdulezitejsi…
Hodně se teď snažím papat jogurty, piju mlíko a začala jsem si kupovat takový ty mléčný nápoje…dneska mám ananasovej. Každej den jablíčko nebo banánek…nějak to kombinuju. A včera rumový perníčky…to byla dobrota.
![]()
Jinak myslím, že kolem cca 17 tt už by měly být cítit pohyby, od 20tt by mělo být pohlaví. Nám je vcelku jedno co to bude, ale říct si to necháme. Abysme celý těhu neříkali Mikulkovi Eliško a opačně.
Ahoj Popelko..mnam mnam ty mi delas chute..Dnes si dam k obydku bramborovy knedlik,spenatek a masicko…uz aby byl..
První pohyby jsou takový neurčitý,ale poznáte to holky,nebojte.A v tom 20 tt. už by to jít vidět mělo,i když kolegyně z práce měla nějak položenou placentu,že na mimiška vůbec vidět nebylo,až do porodu.
Jinak jsem se tu snažila dát metříky i starších mých "batolat "
,ale oba se mi tu nevlezou,podpis může mít jen 255 znaků a 3 metříky mají více.Hm,nějak se nemyslelo na mámy těhu s více dětma
.
Ahoj Martinko, já mám dneska zapečený mašličky s ml. masem a ještě jsem tam přidala šunku a sýr…už se těším.
Nechame se prekvapit..my jsme o vikendu probirali jmena,ktera se nam libi a docela jsme se sesli.Kdyz to bude holcicka tak bych rada Adrianu a chlapecek u me vitezi Filip.Tak uvidime..
Rozarko zkus to na Snugglepie.com…tam jsou ty metříky nějaký menší.
Popelko,to sice jsou,ale namé 3 metříky je to stále dost znaků,zkoušelajsem několik variant,ale všechny 3 dítka se mi tam nevlezou.
Jinak s těmi jmény…s bývalým manželem jsme se až do konce každého těhu nemohli domluvit,nakonec vidíte je to Daniel a Tadeáš…ale jak to bude teď ?To sama netuším,s přítelem jsme pro mimi ,o které jsme přišli měli jména,tak teď o tom raději ani nemluvíme,jména…snad až bude jasné,jestli to bude Fazolka či Fazolek
.
Rozarko tak to si holt budeš muset vystačit jen s jedním.
![]()
My jsme o jménech mluvili už dávno…tchán by totiž asi nepřežil, kdyby chlapeček nebyl Jan…už asi osmej v řadě. Jenže tomu se já zoufale bráním, takže bude mít asi 2 jména, nebo bude Jan pokřtěnej. A bude.
No u holčičky se překvapivě nemůže shodnout…bude to asi Eliška, to je jediné, co jsme vyplodili a s čím souhlasíme oba.
Ahoj,
my budeme chtít určitě vědět jestli to bude kluk nebo holka, ale pohráváme si s myšlenkou, že to nikomu jinemu neřekneme
(nebo aspoň ne hned, říkal manžel
)
A jména už máme vymyšlené celkem dlouho, kluk bude Tobiáš a holčička asi Julie - to je zatím jediné holčičí jméno, na kterém jsem se oba shodli, ale já mám ještě v plánu bojovat za Anitu ![]()
Novire…to jsou krásné a neobvyklá jména. My musíme hodně přemýšlet k příjmení…přeci jen Julie Novotná…hm hm hm
![]()
No, Tobiáš je k našemu příjmení taky trochu rizikový
máme tam totiž taky „š“ tak doufám, že nebude prcek šišlat
protože pak asi by byl Tobiáš Pitruška hooodně nesrozumitelný ![]()