Poradna duly
Jana Čurdová
Blahopreju Vyky.A dkeji za radu.Ja se jich nejak neprejidam.Obcas si zobnu,ale chute jsou desny..Ja jdu na kontrolu v pondeli,asi to nevydrzim.
Já vím,chutě jsou hrozný. Sama bych někdy snědla všechno,co vídím, ale jen do chvíle, než byk tomu mělo dojít.. Já mám tu smůlu (nebo štěstí, já nevím), že mě můj manžel hlídá,co se chystám sníst ![]()
V pátek jsme byli nakoupit a měli tam ochutnávku,nějaké bonbóny proti nachlazení,já si jeden vzala,spíš pro děti než pro sebe ato jste měly slyšet.. Nevím, jak tohle přežiju..
Jééé,Vyky,já bych taky potřebovala někoho,kdo by mě hlídal…i když nechala bych se,nebyla bych na něj naštvaná?No nevím,nevím
.
Jinak jsem dala do fotogalerie červen 07 nějaké fotky,ať víte s kým máte tu čest.A skoukla samozřejmě ty vaše
.
Tak se s váma všema dneska loučím, v práci mi to teda moc neuteklo, už se fakt teším domů.
S chutěma já teda vůbec nezápasím
kdyby mi pořád nerostlo bříško a nebyla jsem furt děsně utahaná, tak teď ani nevím že jsem těhotná ![]()
Vyky gratuluju k úspěšné kontrole ![]()
Dobré ránko,
u nás je sice trošku mrazivo jen 3 stupně nad nulou. Jinak firemní oběd dopadl dobře, jen mi po obědě šég objednal ještě jako nastávající mamince pařížské palačinky a měla jsem po jejich snězení co dělat, abych doběhla na WC včas. Holt jsme se trošku přejedli a muselo to ven. Naštěstí se mi to povedlo zamaskovat před ostatníma. Mimísek na UTZ se jim líbil, ještě aby ne! Jsem ráda, že se šéf smířil s tím, že půjdu na mateřskou už někdy v dubnu, a zjistila jsem, že on ani neprudil kvůly mé nemocenské, to je kolegyně dělala dusno. Tak se mi aspoň potvrdilo, to co jsem si o ní už dlouho myslela. Jinak jsme O.K. Právě snídáme koblížky, ty poslední dobou můžu. Zatím páčko Ivule
Krásné ráno poupátkám a jejich maminkám,
my s fazolkou se právě rozhodli rozumně posnídat-banán s activií,vážně je mi samotné ze sebe šoufl,jak poslední dobou jím-nejím.Tak snad se mi v tom podaří udělat rozumný kompromis,jinak se neunesu.
A jak jste se princezny vyspaly?
Krásné dobré ráno.
Ivulko tak to je moc prima, že to šéf takhle bere a ještě ti podstrojuje. Na kolegyni se vykašli, ať si dá třeba nohu za krk, stejně s tím nic neudělá.
Rozarko to je docela dobrá snídaně…já jsem zblazla dalamánek s paštikou, zapečenou sekanou a grepovou aktivii nebo co to bylo. No normálně se k snídani takhle nepřežírám, ale dneska byla nějak chuť nebo co.
A spinkalo se mi krásně…i když stále smutně bez manžílka…ale dneska už se vrací, tak se těším.
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6.2007 / KO 14.12.
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 2.6.2007 / KO ???
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6.2007 / KO 20.12.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6.2007 / KO 30.11
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6.2007 /KO 12.12.
Hermi / 1978 / ??? / TP 16.6.2007 / KO 6.12.
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6 2007 / KO ???
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / KO 11.12.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6.2007 / KO ???
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6.2007 / KO 13.12.
Marcela / Kladno / TP asi 20.6.2007 /KO ???
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6.2007/ KO 6.12.
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 23.6. / KO 7.12.
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / KO 5.12.
Lenii / 1976 / Praha / TP 28.6.2007 / KO ???
Martinecka / 1983 / Praha / TP 28.6.2007 / KO 4.12.
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / KO 20.12.
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7.2007 / KO 5.12.
Ifca / 1977 / Opava / TP ??? / KO ???
Roxa / 1978 / Praha / TP ??? / KO 14.12.
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Čestní hosté
June Žabucha
Brum
Dobré ráno všem ![]()
teda Popelko zbaštit takhle po ránu to co ty, tak už ze záchoda dneska asi nevylezu ![]()
Já většinou snídám něco sladkého, buchtu (pokud teda napeču
), rýžové chlebíčky s marméládou nebo tak…
Ivule to máš super, že to šéf bere takhle bv pohodě, já se čím dál víc děsím toho, jak to řeknu mojí šéfce… asi to nebude nic moc příjemného ![]()
No nic, ať si trhne ![]()
Všem pracujícím přeju ať jim to v práci rychle uteče
zatím ahoj
Novi ahoj…no já bych zase nemohla snídat sladký věci. Většinou snídám tmavý pečivo a sýr, salát nebo samotný.
Ahoj holčiny,
s tím spaním jste nakousli záludné téma. Poslední dobou se nemůžu dobře vyspat, snad jen o víkendu. Zrovna dneska se mi zase špatně spalo, zase se mi zdál nějaký blbý sen, pořád jsem se budila a pak nemohla zabrat a když jsem konečně zabrala, tak mě manžel budil, abych vstávala. Ach jo. A už to asi nebude lepší. Teď nás asi všechny čeká několik měsíců špatného spaní, nejdřív kvůly bříškům a pak kvůly mimískům. Ale vydrželi ostatní, tak my to taky pro ty naše špunty vydržíme.
Novire, právě mě udivilo, že to šéf dobře nesl. Podle kolegyně byl nepříčetný už kvůly té nemocenské a pak zjistím, že to bylo jinak. Ale je fakt, že šéf se děsí kdo místo mě příjde, protože už teď podle něj ve firmě pracuji jen já. A o podstrojování mi nemluvte, jelikož jsem nejmladší z firmy a šéf má rád sladké, tak po obědě objednává pro nás oba sladké dezerty a palačinky. On to nechce jíst sám a já to mám víceméně povelem. Ostatní kolegyně jsou podle něj staré na mlsání, tak to musím vždycky oddřít sama. Ale někdy je to příjemná dřina.
Zatím páčko Ivule
Dobré ránko,
tak já jsem dnes posnídala celozrný rohlík se sýrem a jednu buchtu. Taky mám pocit, že bych měla začít jíst trochu rozumně. Jsem závislák na sladkým, takže bych klidně celý den jedla jen čokoládu. Večer jsem se neudržela a snědla jsem skoro všechny čokloládový mikuláše, co mám ve skříni. Fakt se asi neunesu, musím se začít krotit.
Ivulko…taky strašně špatně spím. Nomálně spím hůř a mám lehký spaní, ale teď je to mazec. Ráno se budím, jak kdybych přeházela vagon uhlí, špatný sny, jsem unavená. Dobře se vyspím taky jen o víkendu, kdy spím tak 9-10 h.
To s tím sladkým je teda dobrý…šéfík nechce mít sám špatný svědomí
Koukám,že s tím spaním to máme všechny stejné…já sice na rozdíl od Vás nemusím vstávat do práce,ale ranní probuzení tipu hups Tedík do postele,nejlépe mámě na hlavu,se slovy už je ráno?Vstáváme?!,je taky na houby,pak bujuji s tím,že ani vstát se svými zády nemohu a opravdu mám pocit,jakobych skládala v noci uhlí.A přes víkend to také není lepší,klukům je jedno jestli je víkend nebo ne a našemu psovi také.A to noční chození na WC…už pak kolikrát nemohu zabrat.
Holky , nemluvte o sladkém,já zbaštila ten jogurt s banánem,ale není to buchta ani šáteček a já se asi z těch chutí na sladké zblázním.
Tak jsem teď podnikla několik telefonů ohledně svatby.Nechceme se brát tady,uvažovali jsme o Roztokách u Prahy-mám tam kousek sestřenici ,tak bychom to spáchali jako 4 denní víkend,svatební cestu a výlet pro kluky zároveň.Myslela jsem,že bude problém trvalé bydliště,ale prý už ne,je jedno ,kde bydlíme,ale musíme tam dojet osobně s doklady…což nevím,jak stihneme.