ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
30.11.06 13:12

Ahoj Martinečko,
snad tě to aspoň trochu uklidní… někde (asi na rodině?) jsem četla, že mírné krvácení po mazlikování může být způsobené tím, že je všechno uvnitř (dělkožní čípek a tak) v těhotenství víc prokrvené, takže pak stačí malé podráždění a začneš krvácet. Nemusí to ještě vůbec nic znamenat. Ale doktorce bych to asi pro jistotu řekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
30.11.06 13:17

Martinečko,
taky se přikláním k odpovědi od Novire, taky jsem to někde četla. Je to prý normální, ale pokud by krvácení trvalo nějakou dlouho (několik dnů), tak bych raději utíkala k doktorce, jen tak pro jistotu. Nám se to s manželem zatím nestalo, ale člověk nikdy neví, taky bych byla celá nesvá, jestli je vše O.K., ale pokud Ti doktorka tvrdí, že jste oba v pořádku, tak bych ji věřila. Držím palce ať Vám tyhle problémy brzo skončí a užíváš si těhu bez obav.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
30.11.06 13:21

Ja si to taky myslim.Opravdu je to jen tak 5 minut po mazlinkovani.Vylozene po sexu.Jinak me zadny krvaceni netrapi..Jdu na kontrolu v pondeli,ale dnes ji jeste zavolam do ordinace a radeji ji to reknu..Snad to bude dobry..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
30.11.06 14:16

Martinečko, tak to vypadá, že se během Vašeho mazlíkování něco jen trošku podráždí a pak se to zase uklidní. Já myslela, že krvácíš déle, ale 5 minut je opravdu jen nějaké podráždění. Neboj.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
30.11.06 16:04

Tak už jsem doma…celý den jsem makala jak fretka, abych mohla zítra zůstat doma a spinkat a spinkat jako včelí medvídek.

Martinečko…to se mi při minulém těhu taky stávalo a je to opravdu jen překrvením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
30.11.06 16:07

Ahoj holky,
tak už se pomalu v práci balím.. mějte se zatím hezky a pořádně doma odpočívejte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
30.11.06 18:45

Ahojte holky,
Marti, já když jsem krvácela, tak jsem krvácela úplně jasnou červenou krví a jako když silně menstruuješ. Taky jsem měla bolesti v podbřišku. Přestalo mi to po 4 dnech a po prášcích v nemocnici. Pak mě z němocnice pustili a za 4 dny v klidu to přišlo znovu a znovu bolesti a silné čerstvé krvácení, tak jsem byla zpátky.

Pokud krvácíš a krev není úplně čistě červená, ale trochu tlumená, stejně to řekni doktorce. Podívat se ti na placentu může a když tak ti dá nějaké prášky proti krvácení. Ale když jsem byla v nemocnici tak tam krvácely i holky, které ležely s něčím jiným a braly třeba utrogestan. Ten ještě víc podporuje prokrvení, je to asi nějaký prášek na udržení těhotenství, byly to převážně holky po umělém oplodnění.

Mě při propouštění z nemocnice na nějakou dobu zakázal doktor sex, což je pochopitelné, ale zakázal mi i si dopomáhat k orgasmu. Takhle polopaticky mi to vysvětlil. Takže z toho je zřejmé, že i při orgasmu je možné nějaké to menší krvácení, ale u mě by asi vzhledem k tomu zákroku a odlučování teď bylo rizikovější. Tak si na to dávej pozor, kdyby to měla být hodně červená krev a delší dobu, tak upaluj do nemocnice.
Za ten měsíc tam jsem bohužel byla i svědkem zanedbání některých krvácení :cry: .

Novire, mě za poslední 3 dny tak vyrostlo břicho, že mi mamka dnes již jako brzký dárek k narozkám nadělila těhotenské rifle. Jakmile jsem je oblékla, byla to paráda. Nechápu jak je to možné, ale opravdu mám už hodně velké břicho, taky je to na mě víc vidět, ještě před nedávnem jsem neměla žádné :-).

Hezký zbytek dne, maminy.
Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
1.12.06 09:30

ahoj, zdravím vás všechny zase po delší době, nějak jsem nestíhala. Evi, snad už bude všechno v pořádku a ty si budeš těhotenství užívat. U nás nic nového, špatně už mi není, břicho roste, ale kalhoty ještě dopnu, i když pro jistotu už mám připravené těhotenské co jsem nosila minule. Tomášek konečně zase chodí do školky, neštovice už jsou minulostí a teď už má zase rýmu, ale jenom trochu. Ve středu byli se školkou na výletě na Karlštejně v Muzeu betlémů, jela jsem s nima, přece jen, je ve školce nejmladší, ale zvládal to v pohodě. Bylo to tam moc hezké, akorát mi přišlo, že se tam sešli všechny školky z okolí.
Teď o víkendu se chystáme buď na výlet parním vlakem - mikulášské jízdy a nebo v neděli bude jezdit mikulášská tramvaj a měl by tam být i Michal Nesvadba z Kouzelné školky, tak asi půjdeme spíš tam. Čerta ani Mikuláše letos ještě zvát nebudem, asi by se ještě bál, a budou je mít ve školce, tak to bude asi stačit.
Jinak do kontroly ještě daleko, akorát si chci zajít někdy k praktickému lékaři, aby mi změřil tlak - posledně jsem měla 135/86 a to se jim moc nelíbilo, ale já to mám po mamce, tak snad nebudou problémy.
Tak se mějte a hezky pracujte, kdo jste v práci, já jdu chvíli překládat, peču u toho bábovku, tak snad nic nepřipálím.
ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
1.12.06 10:16

Ahojky zdravim Vas.
Vcera jsem ze strachu nakonec navstivila doktora.
Moje doktorka byla na nejaky konferenci,takze tam byl nejaky sympatak doktor na zastup.Vysetril me.Vse je nastesti v poradku.Ja jsem po jednom zakroku na cipek,takze mi rekl,ze ho mam hodne prekrveny.A tudiz po sexu muzu krvacet..takze mi na nejaky cas zakazal sexovat.
Hlavne ze je mimi v poradku.Udelal mi taky ultrazvuk a dal mi dokonce fotecku.tak mam pro Pepcu darecek…
V pondeli tudiz pujdu uz jen na odbery a nebude me delat ultrazvuk atd.
Tak jsem klidna..A relk me,ze je moc dobre ze jsem prisla. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.12.06 11:43

Ahoj holky,
tak se také po delší době hlásím :D
Martinečko, vy máte jako jméno vybráno Adriana.. to je hezké… tak se jmenuju já 8) My máme pro kluka vybráno David a pro holčičku Pavlínka. Ale může se to ještě změnit.
Máte ještě nevolnosti?
U mě je to už lepší, ale pachy mi nějak nedělají dobře.. dneska jsem šla vynést nočník po dceři a nějak jsem to neustála :-(
Jinak kalhoty těhotenské už nosím, mám jen takové, co se u bříška zavazují na tkaničky a dají se upravit na libovolnou velikost právě těma tkaničkama. Bříško mi roste až moc! nato že miminko je ještě maličké! No ale minulé těhu jsem měla obrovské břicho, tak už to asi začíná :P
Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
1.12.06 11:54

Ahoj Adrianko…
Moc pekne jmeno..
Ja abych rekla pravdu,tak jsem jeste nezazila zadny nevolnosti.
Jen me boleli prsa a nic vic.
Takze doufam,ze to bude bez problemu pokracovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
1.12.06 13:16

Ahoj holky, zdravím všechny. Já jsem včera měla krátkou dovolenou, potřebovala jsme oraz. Samozřejmě jsem jí prospala. Dneska jsem normálně sebou málem šlehla ráno v bufetu, udělalo se mi mdlo, mlha před očima. Jak jsem si sedla a rozdejchala, tak to přešlo. Asi tlak nebo co. Snad se to nebude stávat častěji…Jinak super, že už bude víkend, asi budu pokračovat v lenošení, v tomhle počasí se mnou normálně nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
1.12.06 13:48

Dnes se nas tu moc neseslo,ale to neva.Tak Vam preji pekny vikend.
A v pondeli se na Vas tesim.Tak Ahojky :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
1.12.06 14:29

No jo, asi všichni dohání resty za celý týden :) Já mám teď odpoledne ještě školení (takže to bude spíš takový rychlokurz :wink: ) tak se mějte zatím hezky, hodně odpočívejte a spinkejte a málo stresujte :wink:
V sobotu jdeme kupovat těhu kalhoty, tak jsem zvědavá, jak to dopadne :roll:
O víkendu určitě nakouknu. Ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
1.12.06 18:33

Ahoj
já jen v rychlosti…dneska jsem měla dovolenou a spinkala jsem jako včelí medvídek. Bylo to prima…pak jsem celý den uklízela obývák…jak se tady staví, tak je tu neskutečnej čurbes - všechno zaprášený. Tak už mám snad na vánoce naklízíno. Teď jsme byli ve městě na procházce - chtěla jsem si koupit jen zelený základ na věnec a nakonec jsme koupili celý hotový, protože byl prostě krásný.
O víkendu se na pc asi moc nedostanu, tak se opatrujte a ahoj v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí