ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2111
28.11.06 11:11

Já si chci nechat s manželem říct, co to vlastně čekáme. Už i kvůly dětskému pokoji a oblečkům, ale ty stejně raději budu kupovat v neutrálních barvách, protože člověk míní a příroda mění. A na jménech jsme se shodli jen na holčičce - Vendulka a chlapeček - já chci Jakuba po manželovi (tohle jméno se mi líbilo i předtím). Manžel by chtěl, aby se chlapeček jmenoval buď po pradědovi Bruno, nebo dědovi Břetík nebo po svém bráchovi Lukáš. Pro mě přichází v úvahu maximálně ten Bruno,ale budu bojovat za Jakuba. Tak uvidíme co z toho nakonec bude. Jinak rodině asi pohlaví neřekneme, bude to naše tajemství. Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
28.11.06 11:12

Novire,my máme Tadeáše a říkáme mu Tedíku,Tedy,teď ve školce mu začli říkat Tadek,na což neslyší a protestuje,že je Tadeáš :-).My jsme Vrabcovi,takže Tadeáš a Daniel Vrabcovi,ale tahle fazolka bude mít příjmení jiné-aspoň doufám,protože pokud se nevdám,tak bývalý manžel by asi nepřežil,že má dalšího Vrabečka a žádný podíl na něm,a nejen on,ale ani my s přítelem se soudit s bývalým nechceme.Jen ten nejstarší řeší,že proč by se nemohl přejmenovat i on:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
28.11.06 11:14

To my vybirame taky trochu podle prijmeni.Zeman…coz se samo o sobe dost tvrdy prijmeni,ale myslim,ze Adriana Zemanova nebo Filip Zeman to jde…Uvidime.Pepcovi se libi taky Eliska..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
28.11.06 11:15

Novire a Tadeáš teď začal špatně říkat veškeré sykavky,ale říct Tadeáš mu jde dobře:)
Jinak koukám,že dopoledne my s vámi a pletením adventního věnce pěkně uteklo,musím tu ten bibnec z větviček uklidit a šupajdím pro Tedíka do školky,nakoupit a taaak.Možá ještě odpoledne nakouknu,přítel je až do večera v práci,tak snad bude PC ještě volný :-).
Hezké odpoledne Vám všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
28.11.06 11:18

Mě se taky líbí jména jako Tadeáš, Tobiáš, Daniel, Kristián, Sebastián a Dominik, ale ani jedno mi doma neprojde. Prý jsou to teď moderní jména, ale prý není nad krásná stará česká jména. Hlavně Tadeáš se mi moc líbí, ale manžel žádného nezná a neví, jak by se malému říkalo zdrobněle (Tedyho nechce, protože tak se jmenuje medvídek Mr. Beana). No k příjmení nevím jestli to sedí, Tadeáš Nohel, ale není to taková hrůza, celkem by to šlo. No uvidíme. Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
28.11.06 11:18

Rozarko ahoj a hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
28.11.06 11:19

Mmch Bruna Fidelia má Gaislerová. A Břetík je teda hodně neobvyklý.

Tadeáš se mi nijak výrazně nelíbí a hlavně to teď dávají všichni…můj šéf ho teď taky má a říkají mu Táda, což je děs. 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
28.11.06 12:05

Tak se hlasim po dvojitem obede.K tomu spenatu jsem si jeste dala dva kynuty knedliky se svestkama..A ted se nemuzu ani hnout.Jinak preji dobrou chut k obedu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
28.11.06 12:47

Ahojky,

hlásím se Vám jeden marod z postele. Myslela jsem si, co neudělám doma práce, ale včerejšek jsem skoro celý prospala a dneska to není o moc lepší.

Už máme také jména vybraná a šmudlíček bude buď Tomášek nebo Markétka.

Martinečko, přeju dobré zažívání. Ještě jsem se nedokopala k tomu, co si dám já, ale nejspíš to vypadá na ohřátí jahodových knedlíků.

Rozarko, jaký věnec jsi udělala? Do přírodna s červenými svíčkami a sušeným ovocem nebo spíš domodra se stříbrnými svíčkami? V sobotu jsem vázala jeden pro mamku, ten byl dožluta a na svůj se chystám v pátek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
28.11.06 13:03

Ahoj holky,tak já hlásím,že jsem zvládla školku,obchod,odnést 2 těžké tašky/a to jsem se zařekla,že je tahat nebudu / a slupnout k čajíku oplatek ,což asi dnes je oběd.pak nemám mít pořád hlad.
Kačulko,každý rok jsem dělala červený se skořicí,pomeranči,červenými jablíčky a slaměnkami,ale letos jsem začla „nový“ život,v novém bytě s novým přítelem,novým modrým kobercem a tak jsem udělala tentokrát věnec s modrými svíčkami,modrými a stříbrnými mašličkami,stříbrnou slámou,modrými kuličkami,ale propašovala jsem tam i usušený oranž.pomeranč a skořici,uvidíme,co na to večer rodinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
28.11.06 14:27

Ahoj holky,
tak jsem se vrátila z kontroly a všechno je v pohodě.Napsal mi průkazku,mimi se má k světu, měří 2,5cm a i ta hloupá cysta už je menší. Na kontrolu jdu 20.12 a pak mi rozepíše ty odběry.Jsem v pohodě, alespoň na chvíli :lol: :lol: .Akorát mám zase nízký tlak,to je klasika. Koukala jsem, že jste diskutovaly, kolik kdo přibral v předešlých těhotenstvích. Já při svých 170cm vážím tak 60kilo a přibrala jsem vždycky do deseti kilo.Asi mám štěstí, znám jednu, co přibrala 30 kilo. tak snad nás tohle nečeká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
28.11.06 14:32

Vyky,
blahopřeji ke kontrole.Ať mimíšek jen roste a ne naše váha…haha,u mě to asi neplatí,zblajzla jsem teď 2 banány a opět mám pocit,že jsem o kilo težší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
28.11.06 14:50

No já mám taky pocit, že jím víc a už mi začalo růst bříško.Jména jsme vybírali docela dlouho dopředu,no bylo to něco.Vůbec jsem nevěděla jméno pro kluka, dva už mám, tak bych radši holčičku.Takže kluk má být Jan po dědečkovi a holčička Eliška. Já chtěla Kristínu, ale manžel ne, tak asi prohraju.. :D
Jen jsem chěla říct Martinečce aby nejedla moc chipsů, četla jsem,ted´už nevím kde,že těhotná by je neměla.Při tom smažení se tam vytváří škodlivé látky pro mimi.
Rozaro,děkuji za přání :lol: at´ti mimi taky hezky roste.
 Lenuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
28.11.06 14:54

Vyk gratuluju ke kontrole a zdravému miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
28.11.06 14:54

Trošku smutnější zpráva…psala Brum, už je doma. Nakonec bylo mimi bez srdeční akce, takže skončila jen na revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí