ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
261
29.11.06 08:40

Ahoj preji krasne ranko..
Ja jsem se dnes poprve pred cestou do prace stihla nasnidat.Vetsinou si delam jen caj a v praci si dam pak vydatnou snidani..
Snazim se jist jogurty a tmavy pecivo.
Vcera jsem dostala chut vecer na zeleninovej salat,tak jsem si ho jeste v devet vecer delala.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
29.11.06 08:44

Jeee, Rozarko, nevím, jestli mi to neuteklo, ale na kdy tu svatbu plánujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
29.11.06 08:45

Ahoj Renko…to jsi jak moje babička…ta kupuje mikuláše na 3×. :lol: :lol:

Včera večer jsem teda taky splácala co šlo…dala jsem si 2 mrkve, kus zelí a zašpuntovala jsem to rumovejma perníčkama. Mňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
29.11.06 08:48

Renko,
no vzhledem k fazolce v bříšku nejlépe hned dnes :-) :lol: ,ale to nestihneme,do konce roku jsou termíny plné,na nový rok ještě nemají-až v půlce prosince.Takže pokud holky víte radu v čem se vdávat s velkým břichem -v zimě a sněhu,prosím poraďte.Jsem z toho na nervy. :-)
Přemýšlela jsem o nějakých těhu bílých kalhotech a halence,nic zvláštního,budeme tam jen my dva,svědci a naše větší děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
29.11.06 08:52

Ahojky,
dodatečně všem gratuluju ke kontrolám :)
Já už se strašně těším na příští týden na KO, zároveň mám sice trochu obavy, ale snažím se to nebrat vážně.
Jiank my teď máme v práci totální blázinec a doma to samé.
S manželem se stěhujeme do nového podnájmu, ale je to docela šílený… :( Jenže my to vzít museli, protože z toho původního musíme odejít do pátku. Je to šílený pres…jen doufám že se to nepodepíše na mimískovi. :(

V sobotu jedu s manželem do úterka do Řecka, tak alespoň na něco se těším. On tam zůstane 14 dní, tak budu sama doma :twisted: :D .

JInak taky pomalu kynu a je mi z toho na nic, no ale co zvládnout se dá všechno :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
29.11.06 09:27

Ahoj holky, vy jste se nějak rozepsaly, byla jsem dva dny mimo a nestíhám…v práci byl děsný blázinec.

Jinak vám tu děsnou chuť k jídlu až závidím, já se sice snažím, ale moc toho do sebe nedostanu, aspoň ty jogurty, ovoce a celozrný rohlíky jsou pro mě docela stravitelné…
Se jmény je u nás taky potíž, zatím debata odsunuta, ale mě se líbí Marek, Ondřej, Alžběta, Ema, Anna…nevim co na to ještě manžel????Mimochodem Popelko, jsme jmenovkyně, tudíž taky žádná exotika ve jménech se moc nehodí, mě se to zas tak ani nelíbí ale na druhou stranu ty staročeský jména jsou na můj vkus až moc častý v poslední době.

Přihodím ještě tip na věnec, já jsem vždycky dělala staročeský do červena s ořechy, pomerančem/citronem/jablkem atd nebo vatiantu kovovou modrostříbnou. Letos jsem se rozhodla pro radikální změnu a udělala jsem ji oranžovo (takové kovovější cihlové svíčky) se zlatou (jmelí, na zlato nastříkané ořechy, jde přidat i sušený pomeranč - vypadá to moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
29.11.06 09:41

Ahojte,holky.
Zdravím všechny, které jsem znala z konce října, Popelka, Ivule, Janina, Ifča, Martinečka, ale i nově přihlášené. Taky je mi moc líto těch, kterým to nevyšlo, je to moc smutné. Byla jsem od konce října do tohoto týdne v nemocnici, začalo to krvácením, následně krvácení s odlučováním, pak genetické testy, pozitivní Down, pák CVS, který downa vyloučil…
Opravdu hodně náročný měsíc, počínaje oznámením rodině i zaměstnavateli, že jsem v nemocnici, těhotná a navíc s problémem, pak nekonečně vracející se krvácení, konče stresem po triple testu a odběrem chloriových klků. Včera mě pustili z nemocnice, už včera večer jsem zase začala krvácet, tak hned odpoledne jdu znovu ke gynekologovi. S tím odlučováním jsem stále v riziku potratu, po té biopsii se to riziko jen zvýší. Ale už to tak trochu poznám, tak vím, že to není akutní jet hned do nemocnice, uvidím odpoledne.
Kdybych se zase nějakou dobu neozvala, tak si zase užívám nemocničního lůžka. Všem vám přeji pohodové těhotenství. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
29.11.06 09:56

Ježkovo voko…Evuško.....to je mi moc líto, že máš takový starosti.Doufám, že budeš brzy v pořádku a vše se ustálí a budeš si už jen užívat těhu. Tu benetiku ti dělali docela brzo, ne? Ale hlavně, že se ten Down vyloučil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
29.11.06 10:05

Dík, Popelko.No oni ten triple test mohou dělat od 11.týdne, tak mi ho v nemocnici minulý týden, 11+4 v úterý dělali (nemám opravený metřík). Ultrazvuk - prosáknutí záhlaví bylo 1:2600, výsledek super, odcházela jsem od tama úplně nadšená, zase jsem viděla malý, který je mimochodem hrozně neposedný, brali mi krev a volal mi tam doktor odpoledne a krev dopadla hodně špatně, jen 1:15, takže průměrně 1:75. Hned jsem druhý den šla na konzultaci na další postup, nabídli mi amniocentézu, až v 16.týdnu nebo ihned to CVS. Sice mi díky tomu krvácení a odlučování doporučovali raději počkat na tu plodovku, ale znám se, nevydržela bych to, hned za pár minut jsem se dohodla na ten odběr, do pátku jsem čekala na výsledky. Opravdu jsem byla ráda, že vyloučili Downa, celkové výsledky budou až za 4 týdny, teď už za 3, tak doufám, že to bude OK. Kdyby mi zase včera nezačalo to krvácení, už bych se celkem uklidnila, takhle raději nebudu riskovat a vnutím se na ultrazvuk. Jedinou výhodu ta měsíční hospitalizace měla, viděla jsem malýho jednou týdne na ultrazvuku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
29.11.06 10:12

No hlavně že to s tím Downem dobře dopadlo… snad už to bude jenom lepší a lepší a teď už tě čeká je pohodové těhulkování. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
29.11.06 10:26

Ahoj Evusko..Je mi to moc lito,jak musis byt vynervovana.Hlavne,aby to bylo vsechno v poradku.Moc na tebe myslim a drzim palecky…A to Ti zacalo krvaceni z niceho nic nebo jsi predtim mela nejake bolesti nebo potize??
Urcite to dobre dopadne..Davej na sebe pozor a opatruj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
29.11.06 10:32

Dobré ráno nebo spíš dopoledne :)
koukám, že s tínm spaním to máme všchny stejné, já taky spala špatně a ještě sousedi ze šestého měli opět nějaký mejdan. My bydlíme ve čtvrtém a stejně je to slyšet.. :( Jinak já tady snídám psíš něco takového nevýrazného,sladké moc nejím, on si dá manža za nás.. :lol: .Občas mám pocit,že je těhotný on,ty jeho chutě jsou hrozný.
Rozárko fotky jsou moc pěkný,sluší ti to. Taky bych je tam dala,jen nevím jak, já jsem na tohle fakt levá.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
29.11.06 10:33

Diky, Novire,
Marti, ten CVS je celkem nepříjemný při a i po něm samotném jsou bolesti,takže bolesti jsem měla, ale spíše takové píchání než křeče. Opravdu to již nedokážu rozumně posoudit, už mě píchá a bolí v podbříšku pořád. Ale může to být i růst dělohy, neměla jsem žádné velké křeče, poslední ultrazvuk v nemocnici ok, odlučování jen malinké. Spíš mám strach, že to bude z placenty, jak mi z ní brali ty vzorky. Nechci jet zase hned do nemocnice, když má můj doktor odpoledne ordinaci, doufám, že se k němu probojuji přes jeho urputnou sestru. Jinak zase nemocnice. :( . Říkám si, že ten malý už vydržel tolik, že mě jen trochu straší. Když to bude ok, večer nebo zítra vám napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
29.11.06 12:16

Přeji pěkné odpoledne-no asi odpoledne,poledne už prošlo:-).Napapkané?
Evuško,mrzí mě,čím vším si musela projít,myslím,že se takovéhle osudy dotknou každé z nás…myslím,že budu mluvit za všechny,držíme palečky,ať vše dobře nejen dnes dopadne a užíváš si pouze rostoucího mimi a bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
29.11.06 13:03

Ahoj Evuško, moc držím palce, aby bylo vše v pořádku. Snad už všechno zlé máš za sebou a teď už si budeš v klidu užívat těhulkovství.
Jinak já už jsem po obídku. Fakt jsem nenapravitelná s tím sladkým, měla jsem borůvkový knedlíky. Před obědem jsem ale byla dvě hoďky venku s Andrejkou, takže to byly dvě hodiny poklusu kolem dítka. Tak aspoň trochu pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí