ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2405
28.11.06 09:04

Ahoj holky,
tak kontrola se dnes nekoná. Teď jsem volala dr v kolik mám dorazit a má chřipku, ach jo. Takže odloženo o týden, na 5. 12.
Rozarko, nechci být škodolibá, ale mám radost, že nekynu sama. V noci jsem měla stejný pocit jako ty, připadalo mi, že mi uletí prsa. Ráno jsem stoupla na váhu a bum, 3kg. V prvním těhu jsem přibrala 17kg. Já budu mít ale největší problém s prsama. Zůstala mi po kojení velikost F, což je katastrofa. Tak by mě docela zajímalo, kde pak seženu podprsenku na kojení, dělají se jen do velikosti H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
28.11.06 09:10

Renko,to není škodolibost :lol: …ale mám radost,že v tom nejsem sama.Jen s těmi prsy na tom asi budu „líp“.Když jsem letos tak zhubla,tak jsem téměř žádný neměla,teda jak říká má sestřenice,takový jen to srulovat do podprdy :lol: .Ale před tím jsem měla košíčky B a při kojení jsem si ze začátku kupovala D,takže to shánění podprsenky ti nezávidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
28.11.06 09:16

Dobré ránko,
držím dnešním kontrolovaným palečky ať vše dopadne dobře.
Jinak já chodím na WC ráno kolem 1 hodiny. Pak vydržím až do 6 hodin, kdy vstávám do práce. Ale pořád se nemůžu zbavit únavy, chodím spát kolem 21 hodiny a ráno jsem nevyspaná jako bych byla po těžkém flámu. Každý den se mi teď zdají sny, přičemž před tím to nebylo každý den. Jen se mi zdají samé blbosti. Přečetla jsem si doma třeba názvy filmů z videokazet, jak jsem se rozhodovala co si pustím a v noci se mi zdálo, že natáčím Mlčení jehňátek 5. A to jsem si jen přečetla nápis na kazetě a film jsem už dlouho neviděla, teď koukám na komedie a pohádky. Tak jsem po takovém spaní celá rozlámaná. Jinak jsme ale relativně v pohodě, dnes jdu s kolegyněmi na oběd, protože jedna slaví narozeniny. Tak jsem zvědavá na jejich nové narážky, ani nechtěli vidět snímek z UTZ, tak teď třeba budou mít náladu. Uvidíme. Pak Vám napíšu jak to dopadlo. Zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
28.11.06 09:17

Jinak mě se o miminku zatím nezdálo,mám plnou hlavu svatby či nesvatby,kde a kdy to uskutečnit,co si vzít na sebe…kruci budu mít už bříško jak balonek.Tak sny o mimišcích se mi zatím vyhýbají.Ale z dřívějších těhu si na ně ještě dobře pamatuju,byly dost reálné a živé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
28.11.06 09:20

Ahojky..Hezke ranko..
Drzim pesticky Vykyne a Rence na dnesni kontrolu a taky jim tise zavidim.My jdeme az za tyden,ale muzu Vam rict,ze to tak strasne leti..
Dnes rano jsem se divala na sebe do zrcadla a prijde mi,ze jsem snad trochu zhubla.Jinak stale bez obtizi.Obcas zaboli prsa,ale to prevazne vecer a kdyz se rano probudim.
Zacinam mit uz zase nervy hlavne at je to vsechno v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
28.11.06 09:23

Rozarko tak koukam ze my mame uplne stejny metrik.Teda ja ho mam o den spatne.Dnes mi to vychazi na 9t a 6.
Jak to vypada s tvym briskem roste??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
28.11.06 09:27

No Martinečko,já snad rostu celá,jsem opravdu jak nafouklý balonek a jinak s tím mým metříkem…já po revizi menses vůbec nedostala,takže by se teoreticky při výpočtu porodu mělo vycházet z data revize,což bylo 11.9.,a to už bych tedy měla být víc jak 10tt. nebo dokonce 11tt.,ale domluvily jsme s dr.,že budeme vycházet z UZ,což minulý týden vycházelotakhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
28.11.06 09:36

Tak to jo.Doktorka mi taky rikala,ze jsem uz asi podle mensesu o tyden vic,ale dohodli jsme se podle velikosti plodu,ze budeme vychazet z tohodle tydnu.Rozarko a mas nejaky nevolnosti??
Ja bych nejradeji chodila na kontroly kazdy tyden,aby mela dusicka klid,ze je vsechno v poradku.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
28.11.06 09:39

:lol: ,Martinečko,já mám akorát nevolnosti,když se najím moc.Takže se snažím tak akorát,jen přede mnou schovávejte sladké-to je moje záhuba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
28.11.06 09:44

To ja ani tak moc ne,ale spis chipsy nebo orisky..A flak masa po tom se muzu vzdycky uplne rozplynout.a to jsem driv maso moc extra nemusela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
28.11.06 09:48

Martinečko,tak tohle zase nemusím já,chipsy a ni oříšky nee,ale to sladké :evil: .Ale na maso jsem měla šílenou chuť u prvního kluka,říkala jsem vždy ,že to bude kluk,protože holka by mě tlačenku jíst nedonutila.Já totiž tohle jedla opravdu jen v prvním těhu.Jinak vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
28.11.06 09:48

V praci se snazim kazdy den do sebe dostat nejaky ovoce,ja delam v restauraci takze tady je vseho dost.Tak si kazdy rano nakrajim jablka,pomerance atd a u pc je bastim..A pak mam aspon jistotu,ze jsem do sebe dostala nejaky vitaminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
28.11.06 09:52

Taky mi rikaj,ze to bude urco kluk kdyz bastim maso..Na tlacenku jsem jeste chut nedostala.Nikdy jsem ji jeste neochutnala a nevim snad takovy chute mit nebudu..
Rozarko a v kolikatym mesici uz je poznat jestli to bude kluk nebo holcicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
28.11.06 09:59

Martinečko,věř,já do té doby a od té doby taky nevěděla,co je tlačenka :lol: .
A do kdy?Říkají myslím od 16.týdne,druhý těhu to aspoň v 16.týdnu vidět bylo,ale dr. mi to nechtěla ještě říct,ale pak ve 20tt.na ECHU UZ mi to řekli,že je to opět druhý klučina…a já tak chtěla holčičku.Ale co,hlavně,že jsou zdravý.
Jo ale teď jsem si vzpoměla,že první - Daniel,byl ještě 17.12. holčička dle UZ, a to se narodil 1.3.,takže cca v 7 měsíci vypadal jako holka a až 3 týdny před porodem mi řekli,že je to kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
28.11.06 10:06

Martinečko,takže jestli počítám dobře,tak by nám mohli říct někdy v lednu na tom ECHU,co se nám to v bříšku kuklí,zda kluk či holčička.A vy to chcete vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí