ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2464
14.11.06 14:54

Ahojky,

vítám mezi námi Novire, nervózní a vyplašená jsem taky, takže to k tomu u nás prvomaminek asi patří :-)

Tak hlásím, že mám dnešní KO zdárně za sebou. Proběhlo vážení, měření tlaku, kontrola UZ, kde jsem viděla srdíčko, hlavičku i ručičky s nožičkama a také vystavení těhu průkazky. Takže už to mám oficiální. :-)
JE TO MOC FAJN POCIT :-)

Další kontrolu mám až za měsíc, takže prosím zapsat do tabulky KO 12.12.06 a předpokládaný TP 12.6.06. Ještě mě čeká do té doby (do toho dvanáctého) návštěva zubaře, endokrinologa (kvůli kontrole cysty na štítné žláze), EKG a interní vyšetření u praktické doktorky a návštěva diabetologie (mamča má cukrovku). Mám pocit, že každý týden budu vysedávat někde u doktorů.

Zatím jsem to nechtěla říkat v práci, ale nevím, jak mi teď projdou ty časté lékařské kontroly. Možná budu muset s pravdou ven.

Holčičky, utíkám pracovat, protože dneska prac. výkonnost není nic moc.
Držím palce všem, kdo jdou zítra na kontrolu. Popelko, Hermi, Janino, držte se a dejte vědět, jak jste dopadly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
14.11.06 15:01
Ivule-25 píše:
To víš Popelko, mamka pochází z Troubek nad Bečvou u Přerova a do Ostravy se přivdala a porodila 4 děti.

Jéje, pročítám předchozí stránky a co nevidím :D
Můj taťka je taky z Troubek a taky se s mamkou stěhovali poblíž Ostravy :) no jo, já byla na cestě a platy v dolech nadprůměrné :)
Možná jsme nějaké příbuzné přes koleno :D :D

http://tickers.TickerFactory.com/…b5e/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
14.11.06 15:39

Kačulko! Velká gratulace! Ta vyšetření určitě zvládnete… i když to určitě není moc příjemné.. ale co bychom pro ty mrňousky nevydržely, že? :lol:
Vítám Novire :P
Já se připravuju na zítra! velká kontrola!!! včetně hematologie. Tak mi držte pěsti - štěstí…
zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
15.11.06 06:52

Dobré ránko všem,

s tím zubařem bych taky měla něco udělat :D …budu si muset najít nového, od té doby co jsem se přestěhovala tak žádného nemám.....no budu si muset pospíšit.

Doufám že všechny dnešní KO dopadnou nej nej.
To já žádný vyšetření nemám, ani mě doktor nikam neposlal, ale asi je to v pořádku. No možná mě to teprve čeká… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.11.06 07:25

Krásné dobré ráno,

teda včera ten den byl docela náročnej.

Vítám tady nově příchozí Novire a jsem moc ráda, že se rozrůstáme.

Kaculko tobě gratuluju ke včerejší kontrole a hlavně k průkazce.

Dnes má kontrolu Janina 1974, Hermi a taky já. Bojim bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.11.06 07:25

Červňátka 2007

Janina1974 / Praha / TP 1.6.2007 / KO DNES!!!

Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 2.6.2007 / KO ???
Brum (Katka)/ 1978 / Brno / TP 6.6.2007 / KO 29.11.
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6.2007 / KO 24.11.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6.2007 / KO 30.11
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6.2007 /KO 12.12.
Hermi / 1978 / ??? / TP 16.6.2007 / KO DNES!!!

Novire / 1979 / Brno / TP 17.6 2007 / KO 24.11.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6.2007 / KO ???
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6.2007 / KO DNES!!!

Marcela / Kladno / TP asi 20.6.2007 /KO ???
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6.2007/ KO 6.12.
Lenii / 1976 / Praha / TP 28.6.2007 / KO ???
Martinecka / 1983 / Praha / TP 28.6.2007 / KO 4.12.
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7.2007 / KO ???
Ifca / 1977 / Opava / TP ??? / KO ???
Euryanta / 1978 / Louny / TP ??? / KO ???
Roxa / 1978 / Praha / TP ??? / KO 23.11.
RenkaH/ 1973 / Praha / TP ??? / KO 20.11.
Petra ???

Maminky

Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Brum - Alenka *23.1.2005
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02

Čestní hosté

June Žabucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
15.11.06 07:34

POPELKO, no jo, vždyť je dnes vlastně 15.! V kolik jdeš? Držím palečky a přines nám fotečku!!! :D

Já možná půjdu na KO už 29., zítra se zkusím přeobjednat a musím si vyměnit směnu. A to vše jen kvůli předporodnímu kurzu. Ale já se na něj tak těším!!! Vždycky se tam hodinku, dvě povídá, pije se čajík a potom se hodinku relaxuje s bříškem na balonech, a pak na zemi. Je to úžasná relaxace a hlavně si pořádně uvědomím, že jsem těhulka a nosím v bříšku poklad. Teď mám tolik starostí, že na to občas zapomenu. Jak nejsou cítit pohyby… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.11.06 08:02

Lenulko jsem objednaná až na 12.15 (zcela debilní čas).

To už jdeš na předporodní kurz? 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
15.11.06 08:24

POPELKO, no ono se mu jen říká předporodní, ale prakticky se v něm mluví o celém těhu, jaké můžou být problémy, co nám říkají doktoři… No a v některých hodinách se taky probírá porod, a ke konci příprava na miminko, nějaké rady… Je to bývalá porodní asistentka, ale už spoustu let dělá různé kurzy (i třeba masáže miminek) a taky chodí po porodu domů, takže je fajn, že budu mít na vše jen jednu paní. Hodně propaguje přírodní medicínu, různé čaje a taky Welledu.
Je to dobré na vypadnutí, víš, proto tam chci už chodit. Připadám si tam jak v jiném světě - ve světě, kde jsem jen já a moje miminko a další maminky, které jsou na tom stejně. Všechny si tam povídáme, no a na závěr relaxujeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.11.06 08:40

Jé Lenulko to by se mi taky líbilo, ale tady u nás se budu muset teprve porozhlédnout a poptat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
15.11.06 09:05

Ahoj

ahoj holky

tak jak je poránu, těhulky?

Kačulko?: s tím zubařem, najdi si ho skoro hned, protože dává razítko na těhu průkazky, a jako těhotná máš nárok na dvě kontroly… Takže přeju šťastnou ruku s výběrem… Já zrovna včera byla se dvěma prkama u zubaře - už tak malí a mají plombované zuby… Kluk už dokonce 5×. Ale na druhou stranu - k zubaři chodí velice rád!!! Přímo vyžaduje jít k zubaři… Takže doufám, že mu to vydrží i do dospělosti. Já když nemusím, tak tam nejdu… Nedávno mi trhali 8, takže jsem tam tento rok byla docela často…

Předporodní kursy: holky, já vám docela závidím, že půjdete na předporodní kurs… Pro mě je asi už zbytečný, ani jednou jsem nebyla a myslím, že už nic nového se tam asi nedovím (taky po čtvrté co bych tam dělala, že?). Když jsem byla poprvé těhu, tak mě nic takového nenapadlo, dokonce jsem se ani nedostala na prohlídku porodnice…

Porodnice: už máte dopředu vybráno? Kde? A půjdete na prohlídku? Přectavte si, že já na prohlídku porodnice byla až na potřetí, podruhé jsem to nestihla a porod trval 1hodiny, takže jsem ani „neviděla“ celou porodnici, tak napotřetí jsem teprve prolezla všechno..... No, a teď nevím, protože prohlídku zpoplatnili, takže mi to přijde „vyhozené“ peníze…

A jinak držím palečky na KO, ať je vše v pořádku…

Věra + 7+3tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
15.11.06 10:14

Ahojky..Drzim moc palecky vsem kdo dnes maji kontrolu.. :P
Chci se zeptat to jak dostanu tu prukazku,tak budu muset mit potvrzeni od zubare?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.11.06 10:59

Tak já jdu.....bojím se. Moc.

Pak se ozvu, ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
15.11.06 11:50

MARTINECKO, jo jo, dává sepotvrzení do průkazky, je tam na to kolonka. Dokonce i na plicní a k obvoďákovi…

VVIK, když jsem byla na tom kutzu, tak tam byla maminka, která ho absolvovala už podruhé - úplně ten samý. :D Takže podle mě klidně můžeš chodit. Záleží ale taky na tom, jak je to postavené. Jak jsem říkala, u nás je to hodně o komunikaci mezi všema, spíš jde o takové řízené povídání si, relaxaci, ale někdo může narazit na kurz, který připomíná přednášky… :? V rámco toho kurzu máme i prohlídku porodnice. Asi se půjdu podívat, ale stejně v tom mám jasno - nadstandart. Chtěla bych ho na porod i na šestinedělí, ale záleží na penězích, to šestinedělí bych přežila na normálním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
15.11.06 12:54

Ahojte,
tak dneska mám za sebou první kámošení se záchodem, už jsem se radovala, že mě to mine a ono houby :( Akorát nechápu, že to začalo až teď…
Navíc jsem byla v práci, kde se to ještě neví, takže to bylo docela zajímavé 8O
Ale už je to lepší a navíc si říkam že by aspoň mělo bát všechno v pořádku, když je mi pořád špatně :wink:
Držím pěsti všem, co mají dneska kontroly, určitě to bude v pohodě :)

http://tickers.TickerFactory.com/…8d8/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital