ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
769
20.11.06 07:25

Držím palečky všem kdo maj KO!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
20.11.06 07:37

Jo hermi, a kde bylíte v Teplicích? My bydleli na Luně bylo to tam moc fajn, někdy se mi stýská…hlavně po lidech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
20.11.06 07:42

Ahoj Korculko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
20.11.06 07:59

Dobré ráno všem,
tak já jsem si odpočinula akorát v sobotu. Manža vstal ráno s Andrejkou, tak jsem se aspoň po dlouhé době vyspala. Včera jsme byli u manžových rodičů. Původně jsme chtěli říct o mém těhu. No ještě jsme to vydrželi, stejně mají teď plnou hlavu Áji.
Jinak kontrolu mám až v 16.15, pěkně blbá hodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
20.11.06 08:08

Ahoj Renko, to si teda celý den počkáme. No nedá se nic dělat.

My jsme uvažovali, že bysme to řekli na mikuláše, ale pak jsem konstatovala, že to už je jen týden do kontroly a pak týden do vánoc a že to už snad vydržíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.11.06 08:33

Ahoj, nezlobte se, že Vám sem lezu, ale chci Vám nabídnout nějaké těhotenské oblečení.
Mrkněte, prosím na:
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

Díky a držím palce… :wink: Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
20.11.06 08:43

Ahojky zdravim Vas.Preji hezke ranko.Jak se mate maminy?Prodlouzeny vikend by se mi libil porad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
20.11.06 08:45

Ahoj Marti…no teď jsi to trefila…uvažuju, že si vezmu v pátek a v pondělí volno. V sobotu máme ten náš slavný ples, tak ať se na to přichystám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
20.11.06 08:49

Ahoj holky, dobré ránko při pondělku. Já se musím přiznat, že jsem celý víkend prospala, i te´d si nejsem jistá jestli spím či bdím…

Jinak jsem dostala nějaké ATB na toho streptokoka, ve čtvrtek jsem po jejich aplikaci začala trochu krvácet, možná jsem se rýpla aplikátorem, tak jsem šla z práce dřív domu a celý víkend radši proležela, je to fakt docela nepřijemný protože mě po nich všechno pálí…už je brát nebudu, počkám, co mi na to ve čtvrtek řekne doktorka, stejně mi k tomu neřekla ani slovo, jen mi poslala do čekárny recept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
20.11.06 09:14

Ahoj Roxo, to je opravdu lepší je asi nebrat. Pokud tě to pálí, tak ti asi moc nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
20.11.06 09:15

Ja mela dovcu ve ctrvrtek,takze jsem relaxovala uz od stredy..Taky se tesim na ples az vyrazime.My mame z prace ples nejak az v unoru ale to nevim nevim jaky budu mit brisko…Jestli sezenu satky.A co vase briska??Ja se sleduju a prijde mi zatim porad stejny..Porad nemam vubec zady nevolnosti jak jsem psala..
Tak budu mit asi bezpriznakove tehotenstvi ci co.
Drzim palecky na dnesni kontrolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
20.11.06 09:20

Martinko my ten ples bohužel pořádáme, takže to bude docela mazec. No snad se s tím nějak popasujeme - zkušenosti už máme. Je klika, že je to teď, to se do šatů ještě vejdu. Pak jdeme ještě na jeden v lednu a to nevím nevím. Tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
20.11.06 09:28

Ahojte holky :)
já jsem si o víkendu teda moc neodpočinula, byli jsme u tchána a tchyně a ta cesta byla teda docela náročná - máme to k nim asi 250 km a navíc nám po cestě 5× zvracel pes - tím zlomil dosavadní rekord :)
Jinak bříško mi docela roste, do svých kalhot už se pořádně nevejdu, musím nosit rozepnutý knoflík - v práci si ho teda zapínám, ještě nic neví :wink: , ale není to nic moc teda… brzo se asi budu muset podívat po větších kalhotech, což mi příjde docela brzo, vzhledem k tomu že je to můj první prcek 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
20.11.06 09:28

Na plese jsem nebyla ani nepamatuju, my jsme minuly tyden byli s manželem na rockovem koncertě a ten byl z toho tak nervozni, že je tam nakouřino, že jsme asi po hodině odešli. Na plese to asi není s tím kouřem o nic lepší co???Já si myslím, že takhle jednorázově to snad tolik nevadí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
20.11.06 09:31

No tak to ja znam je to docela hodne starosti a zarizovani..Ale urcite se pobavis.A co tvoje brisko uz je to trochu videt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí