ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
261
7.11.06 08:59

Ahojky dobre ranko jak se mame Popelko?Nejak mi to vsechno strasne utika…a uz se blizi druha kontrola,tak zacinaj pracovat nerviky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
7.11.06 09:17

Ahoj Martinecko, ahoj popelko, jak se dneska máte, tady je furt tak mlhavo, přišlo na mě spací období, akorát ráno se budim brzo, musi běžet na wc tak okolo 4 hodiny, pak zas nemůžu usnout, to je fakt k vzteku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
7.11.06 09:25

ahoj holky.
včera jsme si to u kadeřnice užila. mám novou barvičku a kratší sestřih - tak doufám, že se to miminku bude líbit :-)) já i manža jsme spokojený.
jinak s tím WC chodím od začátku těhu 2-3×.. v noci. ale já beru Utrogestan a ten to dost podporuje..
od rána si měřím ten cukr tak jsme zvědavá jak to dopadne. ve čtvrtek až půjdu na UTZ (pane Bože dej ať tam je krásný mimísek se srdíčkem!) tak potom musím k Mudr ji ukázat ty výsledky cukru. snad se to zlepší.
mějte se hezky a opatrujte pupíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
7.11.06 09:35

Ahoj zabucho, Roxo, Martinecko.

Zabucho bude foto? K dr. držím palce…bude to dobrý, uvidíš.

Roxo, tady je jenom zataženo, ale spala bych pořád. Zívám tu o 106. A když bych odpoledne doma i mohla spát, tak neusnu…to by se z toho jeden fakt střelil.

Marti taky…všechno bude dobré. Ale pravda je, že to fakt letí jak splašený…já dneska načínám 9tt a to je teda mazec. Pořád řeším, že ot asi nevydržím do vánoc říct. jakmile budu vědět, že je vše OK, tak to asi vyzvoním. Jsem děsná. Když já mám tu nejzlatější babičku na světě a moc bych jí chtěla udělat radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
7.11.06 10:01

ahoj,
asi mě klepne - Tomík má neštovice. Včera byl jeden den ve školce a předtím měl angínu. Tak zase 14 dní doma. Zatím má asi 20 pupínků a žádné teploty, tak uvidím jak se to bude vyvíjet.
Ale zas lepší, že to chytil teď a ne až bude mimi na světě, to by bylo horší, já už je naštěstí měla jako dítě.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
7.11.06 10:09

Ahoj holčiny, hlásím se do diskuze a přeji pěkný den. U nás v Ostravě je pod mrakem a vypadá to buď na déšť nebo na sníh. Tak musím počkat co z toho bude. Jinak se přidávám ke všem unaveným. Chodím spát kolem 21 hodiny a vstávám po 6 hodině - opravdu se musím přemlouvat, abych vstala. V práci pak zívám a těším se na konec ať můžu jít domů. Doma uvařím a jdu odpočívat k televizi, pokud nejsou žádné domácí práce. A většinou usnu a vzbudím se u zpráv. Takže jsem v tomto období velice aktivní, ale to jsme asi všechny. Na WC chodím v noci zhruba kolem půlnoci a do rána to většinou vydržím.
Popelko, taky jsem řešila, že to asi nevydržím až do Vánoc. Tchánovcům to určitě neřeknu, ale mojí rodině to asi prásknem po 12-tém tt. Brácha bude mít narozky, tak je to dobrá příležitost. Teda aspoň doufám, oni se už stejně třepou, kdy už konečně budeme mít rodinu a budou tetama a strejdama. Pravda mimina se u nás dlouho neobjevilo, neteř má 17 a synovec 11 let. Tak mají k rozmazlovacím miminkům daleko. To bude radosti.
Tak zatím ahoj Ivule

Janino, držím palce ať se Tomášek, těch neštovic brzo ztřepe, je fakt lepší, že je chytil teď. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
7.11.06 10:16

Popelko foto bude, ale dej mi čas. musím to vyzkoušet jestli to sama zvládnu :D
jsu se projít a nakoupit něco k obídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
7.11.06 10:28

Ahojky všem,

Zabucho, těším se na fotečku nového účesu. :-)

Jinak ospalá jsem takřka stále. V práci zívám a hlavně po obědě mám vždycky úplnou krizi. No a o večerech ani nemluvím. Dorazím domů z práce kolem sedmé, chvíli pokecám s manželem a hurá do hajan. A v šest ráno aby mě z postele tahali heverem :-(

Naštěstí noční chození na WC neznám, takže spím v kuse.

Už se těším, až bude za námi ten 12tt a budeme s tou krásnou novinou do světa. Občas mě pěkně svrbí jazyk a ráda bych se s přáteli i rodinou o tu radost podělila.

Přeji pohodové dopoledne a dobrou chuť k obědu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
7.11.06 11:10

Ahojky,
tak se taky hlásím k unaveným. Je to docela záhul mít doma 19-ti měsíční dítko a být těhu. Ája je hrozně živá, nevydrží chvíli na místě. Musím říct, že večer už fakt lezu po čtyřech. Nejhorší je, že manža chodí pozdě z práce, takže mi vůbec nepomůže. Nějak si nedovedu představit, jak to budu všechno zvládat s pupkem. Během dne asi stokrát zvedám Áju, na přebalovák, do židličky, do vany, z vany a tak. V minulém těhu jsem měla od šestého měsíce klidový režim, no to teď fakt nehrozí.
Tak jsem si trochu postěžovala a hned je mi líp. :) . Dnes jsem byla na odběrech, teď musím vydržet do 20. 11. do kontroly.
Taky přeji Tomíkovi, ať ho neštovice dlouho netrápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
7.11.06 12:22

Ahoj holčiny,

tak vidím že nás bude v červnu hafa. Jdu k vám nakouknout. Jsem teď v 11 tt, doma mám 1,5 letou holčičku Alenku. Termín porodu mám 6.6.2007 a jsem z Brna. Víc píšu do deníčku, ale bohužel nemám každý den čas protože doma pracuju. Tak jsem si řekla že nakouknu i sem. Jinak toto je moje 4 těhotenství, 2 byly zamlklé. Tak to snad tentokrát vyjde. Mějte se zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
7.11.06 12:47

Ahojky zdravim Vas..dnes je nejak hodne prace tak nejak nestiham psat.
Tak mam dva dny pred druhou kontrolou a jsem snad jeste vic nervoznejsi nez predtim.Nemam vubec zadny problemy ani mi neni spatne jen obcas rano..A ted jsem si precetla o nejakym zamlklym tehotenstvi a mam strach,aby me to nepotkalo,kdyz nemam vubec zadny projevy tehotensky,jen me bolej ty prsa silene,ale to uz jsem psala..
Holky me uz z toho asi uplne hrabe..Ve ctvrtek jdu hned rano k dr. tak verim,ze mi rekne dobry zpravy.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
7.11.06 14:13

Ahoj matinečko, mě už hrabalo při té první KO, taky jsem měla pocit, že se necítím moc těhu, prostě se to tak na týden zklidnilo, teď si to zase docela užívám, únava, citlivost na pachy, nechutenství , bolesti prs a píchání v podbříšku. Předtím jsem se furt sledovala, taky jsem znervozněla z těch případů zamlklého těhotenství, holt internet někdy pomůže a někdy přiškodí. Ale nezmatkuj určitě budete v pořádku a ve čtvrtek nám budeš sama dodávat energie a optimismu do našich kontrol.

Ahoj Renko, obdivuju tě, jak zvládáš se starat o malý dítě a ještě to těhu, já jsem ráda, že se postarám o sebe a v pořádku se dopravím domů do postýlky, můj pracovní výkon je momentálně na nule.

Vítám Brum z Brna, přeju pěkný těhu a přijd se na nás zase někdy mrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
7.11.06 14:53

Martinečko, neboj se. Taky jsem byla vyplašená asi jako Roxa a ostatní. Je fakt, že internet je super věc, ale dozvíš se i dost negativních informací, a ty tě pak zbytečně stresují. Ale jsme na tom všechny stejně. Já jsem taky před kažkou KO nervózní a mám strach z jejího výsledku. Dneska se taky stresuju, protože jdu zítra na KO a na krev a jsem zase na mrtvici, aby výsledky byly O.K.. Však se zítra ozvu, hned jak to bude možné. Neboj, s těhu je spojená radost i starost. Ale výsledek bude stát určitě za to! Tak ahoj končím v práci a zítra dopo se ozvu.
Krásný den Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
7.11.06 14:56

Dneska jsem toho moc nenapsala, tak se omlouvám, ale snad to bude dál lepší.

Dneska už se pomalu rozloučím, tak se tady opatrujte a pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
7.11.06 15:21

Martinecko, Roxo i Ivule,

musím se k Vám připojit. Se strachem z kontrol jsem na tom úplně stejně. Hned jak jsem zjistila, že jsem těhotná, pobrouzdala jsem na internetu a byla zděšená, co různých komplikací (např. viz. zamlklé těhotenství) může nastat. Snažím se na to nemyslet, ale červíček strachu a pochybností tam stále je. Sama nevím, kdy budu klidná. Možná až budu toho malého človíčka držet v náručí. A to jenom na chvilku. Jo starost o jeho zdraví nás čeká do konce života. Ale té radosti co taky bude :-)

Ivule, moc na Tebe budu zítra myslet a držet palce, aby všechny výsledky dobře dopadly.

A Tobě Martinečko ve čtvrtek samozdřejmě taky. Myslím si, že nedostatek tzv. těhulkovských symptomů určitě neznamená nic špatného.
Naopak spousta holek včetně mě by byla ráda, kdyby už přestaly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí