Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Roxo - to je teda docela síla s tou prací. Co děláš?
Vidíš jsi asi jediná z nás, které není špatně a neblinká…ber to pozitivně.
Ahoj Roxo,
tak to je teda hustý s tou prací…a ty už jsi nahlásila že jsi těhotná?…To tě totiž nemužou vyhodit, nebo se to pak musí nějak řešit finančně. Zkus se na to někde zeptat.....
JInak já taky zatím nezvracím, jen mi je blbě a občas mám pocit že to přijde, ale zatím to rozdýchávám, jenže je to čím dál horší… ![]()
A to mám jet zítra přednášet do Ostravy…tak to už asi neudržím…
, protože když mám nervy tak mi je ještě hůř.....
Ale ne…to ne,
já přednáším nějaký bludy z výzkumu…dostala jsem za úkol to zpracovat a přednést na konferenci, jenže tomu prd rozumim, protože jsem na tom projektu nedělala, tak jsem z toho nervozní…
.
Jinak dělám ve výzkumáku v Brně…
JO tááák no to jsou radovánky přednášet o něčem, čemu nerozumíš. A co zkoumáte?
našimi zákazníky je několik výzkumáků a občas si říkám, co tam asi tak můžou zkoumat.
Roxa: jenže podle stávajícího zákoníku pokud se část organizace ruší tak tě nezachrání ani těhotenství, no asi dostanu nějaké odstupné a pomažu na pracák…nák to musíme přežít!!!
Jinak Korculko, já jsem měla teď přednášet v zahraničí, ale odřekla jsem to, protože mi to za ty nervy nestojí a já teď chci být co nejvíc v klidu. I když v současné situaci to je asi jedno, možná si toho klidu užiju až mě to bude mrzet
My zkoumáme stavební hmoty…
, jenže můj post zde je ekolog podniku, ale odsí..ám všechno to ostatní na co jiní nemaj čas, proto nevím co se v tom projektu děje.....Ale už jsem řekla že je to moje poslední přednáška, protože tahle byla dohodnutá ještě před tím než jsem věděla o mimískovi.
JInak Roxo, teda to ti ale vůbec nezávidím tu situaci.....ale určitě to bude v pohodě…my taky nemáme zrovna růžovou situaci, a všichni nám říkaj, že jsme blázni, že jsme si do toho pořídili mimčo. Ale kdybych měla čekat až na tom budeme výborně tak bych mohla čekat ještě třeba pět let, a to já nechci.....však to nějak zvládnem..... ![]()
Tak u nás v Ostravě pořád slabě sněží a je celkem velká zima, na to že je terpve začátek listopadu. Vrány a havrani už okupujou antény na panelácích, tak to už je zima opravdu tady. Jen doufám, že nebude zima až do příštího června jako u nás byla letos. Topit se přestalo až v druhé půlce června, tak jsem zvědavá.
My jezdíme na lyže k nám do Beskyd na Visalaje, tchánovci tam mají chatu hned naproti sjezdovce, tak to aspoň nemáme daleko. I když loni jsme taky nebyli na lyžích, rekonstruovali jsme byt a nějak nám nevyšel čas. Tak budem letos sáňkovat, to je taky zábava, ale samozřejmě s rozumem.
Roxo to s tou prací mě mrzí. Manžel taky neví, jestli jeho zaměstnavatel bude po novém roce fungovat, nebo bude vyhlášen konkurz. Tak nás čeká plno nejistoty, ale věřím, že to dopadne dobře tobě i nám i ostatním.
Zatím páčko Ivule
Popelko, pro doplnění seznámku, další kontrolu mám 16.11, snad tam bude vidět srdíčko, ROXA
Tak oznamuju všem, že zítra se nezůčasním zdejší diskuze, beru si opět páteční volno. Tím chladnem mám pocit, že na mě něco začíná lézt, tak to raději vyležím v posteli. Je toho na mě poslední dobou trošku moc. Ale my to s mimískem zvládnem v pohodě.
Jinak u nás v rodině ví o mimískovi další člen. Brácha co byl v nemocnici, dnes ho propustí, tak mu to řekla jeho nová přítelkyně (bude se rozvádět), která to samozřejmě neměla nikomu říkat, ale tento případ prozrazení toleruju. Tak jsem dostala od staršího bezdětného bratra kázání co mám a nemám dělat, jak se mám opatrovat apod. Jo jo, zase ve mě vidí tu malou ségru (rozdíl mezi námi 8 let).
Už jste to někomu dalšímu prozradili? Nebo jste odolali pokušení? Já jsem rozhodnutá to vlastní rodině prozradit asi teď v listopadu na bráchových narozkách, už se vymlouvám na nepití alkoholu na oslavách moc často, tak to stejně praskne. A manželově rodině to řeknem podle situace, viz dřívější články. Tak zatím páčko Ivule
P.S.Začalo u nás ještě hustěji sněžit.
Ivule tak si užij zítřejší volno, hezky se vylež a dávej na sebe pozor.
Myslím, že bráška to nikomu nepoví.
U nás to nikdo neví, tajíme to, ale včera už jsem byla v pokušení to říct babičce. Ale odolala jsem. Spíš je problém se neproříct.
Ahoj těhulky,
ráda bych se k vám přidala. Včera jsem byla u dr a mám potvrzené těhu. Jsem 7tt+4, mimísek má 12mm a hlavně srdíčko!
Jinak jak je vidět z mého metříku, je to mé druhé těhu. Doma máme rok a půl starou holčičku a jsme z Prahy.
Ahoj Renko, tak to moc gratuluju. Už si tě klepu do metříku. Řekni mi ještě rok narození a termín kontroly a porodu.