ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11042
1.11.06 08:03

Ahoj Ivule…tak to je prima, že se ti podařila snídaně. Já dneska vůbec neměla hlad, takjsem to do sebe doslova natlačila. Ale zatím dobrý.
Včera mi bylo odpoledne moc zle…strašně se mi nafouklo bříško a nešlo to ven. Do toho mě pobolíval žaludek…no horor. Ale už je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
1.11.06 08:04

Jo a ty vlasy…mastí se mi normálně. Takže si je myju skoro každý den. Hodně se potím když tančím (jako první na hlavě) no a pokud 3× týdně tančím, tak je to jasný. Navíc jich mám málo a jemný, takže je to hned vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
1.11.06 08:17

Ahojky,

tak s pupínkama jste mě potěšily. Jsem ráda, že v tom nejsem sama :-))

Dneska jsem jízdu metrem zvládla bez větších problémů a až otevře v práci kantýna, budu utíkat pro rohlíček. Přinesla jsem si lučinu a rajčátko, tak doufám, že to v pohodě do žaludku vejde a taky tam zůstane :-)

Holčiny, které čeká dneska kontrola. MYSLÍM NA VÁS a těším se na pozitivní zprávičky.

Hezký den přeji i nám všem, co mají kontrolu jindy :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
1.11.06 08:21

Kaculko ahoj…to je dobře, že žaludek nezlobí.

Dneska mají kontrolu Zabucha a Korculka, tak na ně taky myslím a doufám, že budou stejně šťastné, jako já včera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
1.11.06 08:33

Ahojky zdarvim Vas a preju hezke rano!!!

Doufam,ze to holkam dopadne vyborne a budou stastny..
Vcera jsem byla tak unavena,ze jsem si lehla vecer a byla jsem tuha..Taky jste takovy vic ospaly?? :P :P Ja bych prospala den…

1. 8) Ale bohuzel se musi do prace..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
1.11.06 08:39

Marti ani mi nemluv…za chvíli spolknu monitor. Jsem ospalá v těch nejnevhodnějších situacích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
1.11.06 09:41

Ahojky holky,
Moc děkuju za krásné přivítání… :D . KO dopadla dobře, srdíčko krásně tluče, ale Dr. neviděl žluté tělísko, tak mi raději napsal Utrogestan na podporu. No snad to bude všechno v pohodě.řekl mi že si nemám moc lámat hlavu, že se to občas stává. Jinak jsem objednáná na 6.12 na ultrazvuk v 12 tt, tak tam by už mělo být mimi krásně vidět :D .

JInak co se týče pleti, ta je v pohodě.....zatím :D , ale vlasy si musím mýt káždý den. A žaludek mi taky začíná zlobit, je mi pořád blbě… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
1.11.06 09:44

Ahoj Korculko…tak to je perfektní zpráva.

Jen mě mate to žlutý tělísko…nějak jsem o tom neslyšela. Jak to má vypadat? Kde má být?

Jo a kdy máš TP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
1.11.06 09:48

No já taky nevim, je to něco na výživu či co........prý úlohu po 12tt přebírá placenta…tak nevim…
Ale musím pevně věřit, že vše bude ok, jo TP mám 20.6.2007 :D švagrová ho tam taky neměla, to tělísko, a má krásnou holčičku.....tak snad to je v poho… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
1.11.06 09:49

Chi chi to nás teda bude. Podle poslední ms a rodiny.cz mám TP 18.6. a jsem 7+2, podle uz jsem 7+0 a TP mám 20.6. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
1.11.06 09:50

Aha no vidíš a mě dr nic neříkal…tak kdo ví. Třeba tam bylo schovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
1.11.06 09:51

No já to mám nějaký zmatený......podle miminko.com jsem v 7+0, podle ultrazvuku dnes u doktora a co mám taky v těhu průkazce jsem v 7+6, ale u obojího mám TP 20.6. Trochu to nechápu, ale to se časem poddá… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
1.11.06 09:53

Jůůů a ty už máš průkazku? To se máš.
No je to divný s těma termínama, já tomu moc nerozumím. Uvidíš na příští kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
1.11.06 09:57

No těhu průkaz mám…je to super pocit…on dr. říkal, že je to dost nepřasný ale časem že to bude jasný naprosto přesně, tak jsem zvedavá…
Jo a dostala jsem taky nějaky prenatal box pro nastávající maminky…mám tam mimo jiné plínku a dudlík. :D :D asi kdyby náhodou, tak abych měla zásobu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
1.11.06 10:05

Fakt? no to u nás steda vůbec nedávají.
Mně vůbec dr. včera dost šokoval, když začal mluvit sám od sebe o vitamínech. Předtím o nich nepadlo ani slovo. No ale aby mi je napsal, to ne. Naštěstí to nestojí svět.
To jsou vůbec ty rozdíly…některý dr. píše vitamíny hned, některý o nich jen řekne a jiný nic. To samé, když mají těhulku po potratu…někdo napíše hormony, jiný ne. A pak si vyber dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí