Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Ivule…tak to je prima, že se ti podařila snídaně. Já dneska vůbec neměla hlad, takjsem to do sebe doslova natlačila. Ale zatím dobrý.
Včera mi bylo odpoledne moc zle…strašně se mi nafouklo bříško a nešlo to ven. Do toho mě pobolíval žaludek…no horor. Ale už je dobře.
Jo a ty vlasy…mastí se mi normálně. Takže si je myju skoro každý den. Hodně se potím když tančím (jako první na hlavě) no a pokud 3× týdně tančím, tak je to jasný. Navíc jich mám málo a jemný, takže je to hned vidět.
Ahojky,
tak s pupínkama jste mě potěšily. Jsem ráda, že v tom nejsem sama ![]()
Dneska jsem jízdu metrem zvládla bez větších problémů a až otevře v práci kantýna, budu utíkat pro rohlíček. Přinesla jsem si lučinu a rajčátko, tak doufám, že to v pohodě do žaludku vejde a taky tam zůstane ![]()
Holčiny, které čeká dneska kontrola. MYSLÍM NA VÁS a těším se na pozitivní zprávičky.
Hezký den přeji i nám všem, co mají kontrolu jindy ![]()
Kaculko ahoj…to je dobře, že žaludek nezlobí.
Dneska mají kontrolu Zabucha a Korculka, tak na ně taky myslím a doufám, že budou stejně šťastné, jako já včera
Ahojky zdarvim Vas a preju hezke rano!!!
Doufam,ze to holkam dopadne vyborne a budou stastny..
Vcera jsem byla tak unavena,ze jsem si lehla vecer a byla jsem tuha..Taky jste takovy vic ospaly??
Ja bych prospala den…
Marti ani mi nemluv…za chvíli spolknu monitor. Jsem ospalá v těch nejnevhodnějších situacích.
Ahojky holky,
Moc děkuju za krásné přivítání…
. KO dopadla dobře, srdíčko krásně tluče, ale Dr. neviděl žluté tělísko, tak mi raději napsal Utrogestan na podporu. No snad to bude všechno v pohodě.řekl mi že si nemám moc lámat hlavu, že se to občas stává. Jinak jsem objednáná na 6.12 na ultrazvuk v 12 tt, tak tam by už mělo být mimi krásně vidět
.
JInak co se týče pleti, ta je v pohodě.....zatím
, ale vlasy si musím mýt káždý den. A žaludek mi taky začíná zlobit, je mi pořád blbě… ![]()
Ahoj Korculko…tak to je perfektní zpráva.
Jen mě mate to žlutý tělísko…nějak jsem o tom neslyšela. Jak to má vypadat? Kde má být?
Jo a kdy máš TP?
No já taky nevim, je to něco na výživu či co........prý úlohu po 12tt přebírá placenta…tak nevim…
Ale musím pevně věřit, že vše bude ok, jo TP mám 20.6.2007
švagrová ho tam taky neměla, to tělísko, a má krásnou holčičku.....tak snad to je v poho… ![]()
Chi chi to nás teda bude. Podle poslední ms a rodiny.cz mám TP 18.6. a jsem 7+2, podle uz jsem 7+0 a TP mám 20.6.
![]()
Aha no vidíš a mě dr nic neříkal…tak kdo ví. Třeba tam bylo schovaný.
No já to mám nějaký zmatený......podle miminko.com jsem v 7+0, podle ultrazvuku dnes u doktora a co mám taky v těhu průkazce jsem v 7+6, ale u obojího mám TP 20.6. Trochu to nechápu, ale to se časem poddá… ![]()
Jůůů a ty už máš průkazku? To se máš.
No je to divný s těma termínama, já tomu moc nerozumím. Uvidíš na příští kontrole.
No těhu průkaz mám…je to super pocit…on dr. říkal, že je to dost nepřasný ale časem že to bude jasný naprosto přesně, tak jsem zvedavá…
Jo a dostala jsem taky nějaky prenatal box pro nastávající maminky…mám tam mimo jiné plínku a dudlík.
asi kdyby náhodou, tak abych měla zásobu… ![]()
Fakt? no to u nás steda vůbec nedávají.
Mně vůbec dr. včera dost šokoval, když začal mluvit sám od sebe o vitamínech. Předtím o nich nepadlo ani slovo. No ale aby mi je napsal, to ne. Naštěstí to nestojí svět.
To jsou vůbec ty rozdíly…některý dr. píše vitamíny hned, některý o nich jen řekne a jiný nic. To samé, když mají těhulku po potratu…někdo napíše hormony, jiný ne. A pak si vyber dr.