Poradna duly
Jana Čurdová
Korculko, Zabucho, tak vás tady obě vítám…přidala jsem vás do seznámku, zítra ho hodím.
Zabucho jednou to vyjít musí…nám to letos taky jednou nevyšlo, takže tohle je moje druhé těhu.
Budu na vás zítra moc myslet. V kolik jdete?
Jo a dala jsem do fotogalerie Mikulkův obrázek…takový červíček to je.
Dnes jsem Vas uplne zanedbavala,mela jsem moc prace konec mesice,tak inventura a moc papiru a pocitani hruza.. ![]()
Vitam nove prichozi..Je to tady moc fajn strasne si pomahame a povidame si o vsech problemech a je to mili..Za chvilicku bezim z prace,tak se tu mejte krasne a zitra Ahojky..
![]()
Ivule a Popelko moc děkuji za milé přivítání ![]()
zítra jdu v 9hodin na UTZ. byla jsem i minulý týden a to už byl krásný plod. váček 1,07cm a náznak miminka uvnitř..
jsem doma na neschopence po tom všem mě Mudr nechce pustit do práce.
cesta za naším miminkem je dlouhá 5let a věřím, že se konečně dočkáme sladkého uzlíčka. mám přeléčenou imunitu a vysokou srážlivost krve, tak si píchám injekce na ředění krve.
Marti já ještě něco mála pracuju.
Tak se opatruj a zítra ahoj.
Zabucho to už je teda docela dlouho…otěhotněla jsi přirozeně? Mám dojem, že dneska je spíš vzácnost, když to jde normálně bez problémů
Popelko - stal se zázrak a přirozeně. obě předchozí těhu byly přirozený,a le protože už to byla dlouhá doba, tak jsme zkusili i 3× IUI, ale nezadařilo se.. už jsme se chystali na 1.IVF a najednou // ![]()
zabucho tak o to víc na tebe budu zítra myslet.
Pro dnešek se pomalu loučím. Jdu ještě na poštu. odpoledne jdu tančit a tak se mi nechce…spala bych.
Mějte se tu hezky a pa zítra.
Ahoj holky
,
pridavam se k privitani novych klokanku!!!
Zabucho, zkusila sis jiste sve, ale jednou si te miminko najde
.. drzim moc palce at je vse v poradku a tam kde mam byt..
Korculko, tobe samozrejme taky hodne stesti
..
Popelko, dnes se ti po temile zpravicce urcite bude narame tancit, tak preji mnoho prijemnych vrteni bocku
..
Mam dnes docela ‚ubehany‘ den. Pred chvikou se vratila babicka a vzala Johanku na prochazku, ja ted cekam na kamaradku (bydlely jsme spolu 2 roky v jednom londynskem pronajmu a vlastne ona me seznamila s mym partnerem
.. uz se na ni moc tesim, dalsi rozptyleni a dalsi pribehy
- zenske
)..
Tak papa, berusky, mejte se moc krasne a opatrujte se!!! ![]()
Nejprve bych ráda přivítala obě nové holčiny - žabucho i korčulko - jsem moc ráda, že rozšíříte naše řady.
Zároveň Vám oběma budu zítra moc a moc držet palečky, aby KO dopadla dobře a měly jste stejnou radost jakou má určitě dneska Popelka ![]()
Konečně teď k večeru se mi žaludek trošku zklidnil, takže zkusím do něj dostat nějakou tu večeři. A uvidíme co zítra
Vzhledem k tomu, že potřebuji dělat závěrku a příští týden naklušou auditoři doufám, že to nějak zvládnem.
Holky, chci se Vás zeptat, jak jste na tom teď s pletí. Mám obličej plný pupínků, ačkoliv na to nijak zvlášť netrpím
Máte některá podobnou zkušenost?
Kaculko, díky za přivítání. žaludek mě taky zlobí, ale spíš dopoledne a někdy v noci..
co se týká pleti tak tu mám teda nic moc - taky samý pupínky.. ale já mám i normálně problematickou ![]()
Ahoj holky ![]()
tak to jsme na tom podobne - myslim s tim zaludkem
.. Kaculko, tak ti preji dobrou chut k veceri - at co nejdele zustava v brisku
..
A tobe Zabusko - klidnou noc - ta me nastesti nikdy nepronasledovala
..
Pupinky nemam, ale plet mam mastnejsi a o to vic se mi masti vlasy - hruuuza, mam je urousane po pulce dni - no a myj si vlasy dvakrat denne, ze
.. ach ta uzasna miminka a co vytrpi maminka!!! ![]()
Taky si jdu dat neco k snedku, ale vidim to ‚nevalne‘..
papa
Krásné dobré ráno.
Kaculko…s pletí mám teď taky problémy. Normálně se mi pupínky skoro nedělají a teď mám každou chvíli něco.
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6.2007 / KO 15.11.
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 2.6.2007 / KO 2.11.
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6.2007 / KO 8.11.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6.2007 / KO ???
Hermi / 1978 / ??? / TP 16.6.2007 / KO 15.11.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6.2007 / KO 14.11.
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6.2007 / KO 15.11
Marcela / Kladno / TP asi 20.6.2007 /KO 10.11.
Zabucha / Praha / TP 20.6.2007 / KO DNES
Lenii / 1976 / Praha / TP 28.6.2007 / KO 9.11.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 28.6. 2007 / KO 9.11.
Ifca / 1977 / Opava / TP ??? / KO 6.11.
Euryanta / 1978 / Louny / TP ??? / KO ???
Roxa / 1978 / Praha / TP ??? /KO ???
Kaculka / 1978 / Praha / TP ??? /KO 14.11.
Korculka / 1977/ Brno/ TP ???/ KO DNES
Petra ???
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
Dobré ránko,
tak s pletí jsem na tom podobně, jen sem mi extra vysušuje. Jsem sice ekzematička, ale tohle je pro mě úplná novinka, dokonce nepomáhá ani u mě osvědčená modrá indulona. Jinak vlasy se mi taky hrozně mastí. Normálně si myju hlavu často 3× týdně, ale teď to vidím na každý den.
Dnes jsem na snídani vynechala kavu (instatní s mlékem) a dala si ovocný čaj a závin a žaludek zatím poslouchá, no ne! Moje první snídaně po cca 22 dnech, hurá!!!
Jinak zatím pěkný den Ivule