ČERVEN 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
261
30.10.06 11:26

Mam trochu strach o vikendu jsme se s milackem trochu mazlili a pak jsem zjistila,ze trochu spinim…tak nevim co to je..snad jsme nejak neublizili miminku.. :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
30.10.06 11:32

Marti to by mělo být v pohodě…máš hodně prokrvený čípek a při orgasmu nepo po styků můžeš maličko špinit, ale nic by to nemělo znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
30.10.06 11:35

Tak snad mas pravdu…stalo se mi to uz podruhe..jinak normalne uplne v pohode nespinim nic jen po sexu..Tak jsem se trochu zalekla,ale snad to bude v poradku.Jindy predtim se mi to nestalo…A copak Ty Miso uz mas nejake chute?Ja dnes silenou chut na pomerance… 8) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
30.10.06 11:40

Marti předtím se mi to stávalo taky pokaždý a teď se skoro netulíme, takže klid. Ale fakt neboj, nic to není.

Zrovna dneska chutě moc nemám…je mi nějak těžko od žaludku, ale těším se za 1/2 h na špenátek k obědu. a za půjdční autíčka jsme dostali takový ty čokoládový mořský plody…to miluju. Tak si odpoledne dám.

Co máš dneska ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
30.10.06 11:41

No jo vidíš, pomeranč…to už jsem neměla hodně dlouho. Mohla bych zase udělat kachnu (kuře) na pomerančích. No možná to je tím, že jsem si dala hodně kyselý jablíčko, tak jsem svojí potřebu kyselosti dneska uspokojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
30.10.06 11:42

Ahoj holky,
tak vás zdravím… diskuze je v plném proudu a to je dobře.
Mě bylo o víkendu pěkně šoufl… zatím ale nezvracím :lol: žádné zvláštní chutě zatím nemám a jsem ráda, že aspoň občas něco sním… Když jsem hodně najedená jsem OK, ale jak mám hlad a to je často… tak mi není dobře. Hodně mi tráví.. hihi…
June je mi mooc líto! Určitě to dneska proběhne hladce a brzy bude v pořádku i s dalším mimískem! Moje kontrola je až za dlouho a už teď se bojím! Snad ale bude vše OK :! :?:
Jinak si mě můžete taky zařadit do seznamu maminek. Moje holčička se jmenuje Lucinka a jsou jí 2 roky.
Zimní oblečení začnu řešit až po mojí kontrole, tajně ale doufám, že se vejdu do mojí současné bundy.. nebo kabátu po mamce. No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
30.10.06 11:46

Jdu se teď najíst mám tam od včera kuře na paprice. A pak razíme s Lucinkou na plaváníčko. Asi to bude náš poslední kurz.. uvidím podle nevolností a taky si myslím, že ta slaná chlorovaná voda určitě nedělá miminku moc dobře. A taky až budu mít bříško, tak to bude jiné.. uvidíme. zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
30.10.06 11:49

Hermi připsala jsem ti to tam. Zítra seznámek vyexpeduju. Dohodla jsem se s Lenulkou, že si ho vezmu na starosti, takže kdyby něco, tak na mě.

Myslíš, že to plavání mrňouskovi škodí? Já bych řekla, že by mu to mělo spíš prospívat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
30.10.06 11:50

Hurá konečně oběd. Už hlady šilhám a je mi šouflík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
30.10.06 12:01

Ted jsem prave doobjedvala veprovyho spacka s bramborovyma spalickama a se zelim..byl mnam mnam,ale ted jsem pekne prezrana.. :roll: :idea: tak se ani nehnu..Tak to si me trosku uklidnila,ze se Ti to stalo taky Miso..Tak snad to bude uz dobry.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
30.10.06 12:10

**Už máme fotogalerii!

Fotogalerie :arrow: Diskuze :arrow: Červen 2007**

Já jsem měla dneska na oběd rýžový nákyp a ani jsem ho nedojedla. Udělalo se mi nějak šoufl, tak jsem ho radši nechala a šla… :roll: :D

MARTI, mně se to taky stává a je to přesně tím, jak říká Popelka, takže klid… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
30.10.06 12:17

Všem co ještě neobědvali přeji dobrou chuť. Já v práci neobědvám, ale posilňuju se stravou z domova, teď převážně ovocem. Stejně si oběd můžu dovolit díky nevolnostem až v odpoledních hodinách a to obědváme doma s manželem. I když dnes jsem zhřešila a v pauze jsem si koupila v cukrárně špičku. Mňam…
Fakt zajímavý, té se zatím ven nechce…
Zatím páčko Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
30.10.06 12:24

Lenulko super…díky.

Právě jsem se taky docela nadlábla špenátku. No a špičku bych si teda taky dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
30.10.06 12:24

Tak já jsem měla k obědu pizzu, zvláštní je, že mám chutě na samá nezdravá jídla.
Dovolila jsem si vložit dvě fotky do fotogalerie, vypadám tam sice dost hrozně, ale zatím jsem lepší nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
30.10.06 12:27

Tak už jsem taky po obídku.

Teda jestli se dvěma kopečkům rýže s omáčkou tak dá říkat. Mohla bych teď být živa na chlebu, rohlíkách a mandarinkách. To jediné mě nezpůsobuje houpání žaludku. Naopak maso, zeleninu a ani jogurty nemůžu ani vidět. Přitom předtím jsem to měla přesně naopak. Ať žijou těhotenské chutě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí