ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11042
30.10.06 12:33

Kaculko neboj, to se brzy upraví…doufám.

Tak jsem vám tam taky natlačila nějaký fotečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
30.10.06 12:45

Ahoj Popelko, nemuzu se dockat - jeste datum kontroly upresnim.. melo by to byt pondeli - avsak mohlo dojit k presunu, nebot muj prijezd taktez nebyl 100% - kazdopadne se vsak vice dovim v pristim tydnu - dam urcite vedet :wink: ..

Jinak jste - holky - popojely :! - opravdu dlouhe poctenicko :! :wink: ..

June, moc me mrzi, co se vam prihodilo - drzim palce pri dalsim pokusu.. urcite se o rozptyleni postara i tvoje princezna - a to pomaha ..

Jinak jsem se docetla, ze uz nektere nemuzete dopnout kalhoty - no - ja jsem na tom podobne :D - spis se ale citim nafouknute - brisko mam docela tvrde a vzhledem k tomu, ze od predesleho tehotenstvi me deli pouze jeden rok - brisko asi rychle poroste 8O :D (pokud vse bude v poradku).. a to patrim mezi ‚tycky‘ - ze vsech svetovych stran :D . Taky s Johankou se rozhodne nenudim - jsem neustale v pohybu, nebot ona nezna slova jako - ‚zpomalit, po:,–(it se atd..‘ :D - takze prestoze se citim unavene - musim ji byt v patach 8) ..

A zacina mi byt trosku nevolno - prave jsem ze sebe ‚vystrnadila‘ obed a to diky tomu, ze jsem ucitila ‚vuni‘ Johancineho mlika - brrrrrrrrrrr.. a to nemluvim o prebalovani 8O :D ..

Jeste jsem chtela dodat, ze u prvniho tehotenstvi jsem mela v pocatku obrovske bolesti bricha - je to tim ‚vytvarenim si prostoru‘ a taky jsem spinila - vse bylo v poradku.. Takze se holky nebojte, moc na vas myslim a drzim palce..

Ted musim bezet za tou svou pronceznou - madarska babicka ma vse ulozeno v jejim dosahu, takze uz ‚ji‘ ozdbne kameny a muslicky a vsechny knihy jsou na podlaze a co udelala s CD - no radeji nemluvit.. tak si - holky - uzivejte klidu a miru :D , nez vam ti mali ‚likvidatori‘, na ktere se tolik tesime, zmeni svet vzhuru nohama..

papa

ifca - snad jsem se z prihlasila 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
30.10.06 13:15

Ifco tak až budeš vědět, tak se ozvi.

Užívejte si u maďarské babičky a ať ti nevolnosti brzy přejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
30.10.06 14:30

Teda tak jsem se na špenátek těšila, pochutnala jsem si na něm a teď mi je pěkně šoufl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
30.10.06 14:42

Ahoj Ifčo zase se někdy ozvi z dalekých krajů. Do kontroly Ti to uteče.
Popelko, je důležité, že jsi do sebe ten špenát dostala, mňam samé vitamínky, a teď jde o to ho udržet tam kde má. A u toho já většinou zklamu.
To je hrůza, příjde mi, že to dneska v práci vůbec neutíká. Teď jsem sice na chvíli vyvinula nějakou činnost, ale jinak nemám co dělat, a čekám kdy už budou chodit lidi platit nájmy. No snad se do 16 hodin dočkám.
Zatím páčko Ivule + (Kubík nebo Vendula)???????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.10.06 14:55

Holky, to se mame, ze 8O

• neni nad to se s chuti najist a pekne ‚ulozit‘ :D ..

Pred chvilkou jsem si dala maly ‚snack‘ - a je taktez v nedohlednu - ale urcite ne v zaludku - ja nevim, proc tim ‚opet‘ musim prochazet 8O , pro jednou to snad stacilo :?: :lol: :lol: :lol: ..

Takze - Popelko - spenatek si drz zuby nehty pekne v brisku..
Ivulko - at jis cokoliv - taktez a at ti pracovni doba rychle utika!!! :wink:

Kdyz si ctu, jak jeste chodite do zamestnani, tak si vybavuji me cesty do prace a z prace, kdyz jsem byla tehotna s Johankou - tak jak jsem nesnasela spoustu igelitovych tasek, ktere nam cpali pri jakemkoliv nakupu (a ja byla tvrde ekologicky zalozena 8) ) - tak jsem je se zajmem prijimala, nebot jejich spotreba v autobusech ci metru - byla obrovska 8O .. nakonec jsem jezdila autem - ale i tam jsem byla vazana na igelit a v sestem mesici jsem si rekla a dost - konec a prijala jsem pouze privatni studenty - u nas doma :D - s obcasnym odbihanim se ‚to‘ dalo ustat :lol: :lol: :lol: ..

tak ja zase letim :wink:
preji krasny - nepoblinkany zbytek dne :lol:

• Citovat
  • Upravit
208
30.10.06 14:57

To jsem psala jaaa - opet neprihlasenaaa :lol: ..

ifca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
30.10.06 15:03

Ifco my to pochopily :wink:

Zdá se, že se bříško umoudřilo. Jdu umýt nádobí a mizím domů. Chtěla bych se stavit ve městě a pořídit si nějaký tričko s dlouhým rukávem, tak doufám, že něco rozumnýho seženu

Tak se tady opatrujte a já se ještě ráno ozvu, než půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
30.10.06 15:08

Popelko,
moc drzim palce!!! :)

ifca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
30.10.06 15:17

Ahojky,
jak píšete, že vám po obídku bylo šoufl, mě se tam z toho kuře na paprice udělal pěkný kámen… a tlačil mě celé plavání :? Teď tam mám asi zase hlad.. tak mi taky není nejlíp, Lucinka se vzteká.. nádhera :twisted:
Taky mám nějaké nafouklé břicho.. nafouklé jsem ho tedy měla hodně když mi vynechala menstruace, pak se to zase dostalo do normálu a teď už také hůře dopínám kalhoty 8) Z minulého těhotenství mám jedny hnědé těhotenské manžestráky a pak jsem to přes léto odchodila v půjčených kalhotech.. ale to přes zimu asi nepůjde, tak si pořídím nějaké slušivé lacláčky :D Tedy když to dobře dopadne!
Lucinka má hládek… chce kašičku, prej :P Tak jdeme na to… držte se a obědy taky v bříškách.. ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
30.10.06 15:52

Popelko, budu na tebe zítra myslet. Uvidíš, že bude všechno v pořádku. Hned jak budeš moct, tak pisni co a jak, ať můžeme pustit pěsti, jak budeme držet palečky. Zatím ahoj, za 5 minut už budu mít v práci padla, tak se jdu balit. Zatím ahoj a přeji pěkné a teplééééé odpoledne. U nás děsná zima.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
30.10.06 16:15

ahoj holky,
hlásim se taky k diskusi. Já přišla a vy zrovna taky šupajdíte domů. Píšete o těch nevolnostech. No představte si, že já zatím nic. Teda až na bolest břicha- jak už jsem několikrát psala. Ale dneska ani to ne. Když jsem ve škole, vůbec nic mi není, jak na to nemyslím. Kyselý a maso taky můžu daleko víc než dřív. Ale je krásný, jak člověk jí všechno s rozmyslem…automaticky papáme pro miminko. To se mi moc líbí. Dřív jsem sešrotovala všechno…

Nafouklý bříško teda mám taky. už tak čtrnáct dnů cítím, jak mě tlačí kalhoty. A teď nosím vyloženě to největší co mám. Byli jsme s manžou v sobotu v Praze a koukala jsem po těhotenských kaťatech. Kdyby nebylo brzo (kvůli pověrčivosti) a mohla bych to říct v práci…už bych do nich šla. Kalhoty jsou pro mě v tuhle chvíli fakt nepohodlný.

Popelko, myslím na Tebe při zejtřejší kontrole. Taky myslim na June…

Když jste mluvili o tom „tulení“…já jsem se styděla, ale mám taky takový dotázek. Ne přímo k tulení…ale mývám teď dost často erotický sny (pravděpodobně to souvisí s jinym stavem). A už dvakrát se mi stalo (za posledních 14dní), že jsem měla ve spánku samovolný orgasmus. Občas se mi to stávalo i před těhotenstvím. Jenže teď ho mám, a následují několik desítek vteřin prudkých bolestí v podbřišku - jak se stahuje děloha. Pak je to bříško z toho delší dobu bolavý. Holky, myslíte, že je to normální? Snažila jsem se o tom něco zjistit na netu, ale nikde nic moc. Říkám si, že břicho mě bolí normálně tak dost, tak asi jak je to všechno přecitlivělí, tak ty stahy tomu nesvědčí. Jsou mimořádně silný a bolavý. Máte nějakou zkušenost?

Holky, na jaký kontroly to chodíte? Mně totiž řekl dr, že jdu až ve třináctym týdnu, a vy chodíte už teď. Není to divný? Proto nemůžu dodat do seznamu KO :(
 heluš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
30.10.06 16:17

pardon - „přecitlivělý“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
30.10.06 18:36

Jsem zpět ...

Ahoj holky,
když jsem vás teď pročítala, musím vám moc poděkovat, že jste na mě tak myslely - Popelko, Ivule - 25, Hermi ...... atd na všechny si teď nevzpomenu.
Mám to za sebou, už jsem i doma - přijali mě v 8h, v 9h jsem šla na sál a v 9:20 jsem se probudila z narkozy, sotva se zavřely dveře toho zákrok. sálu. Jen co mi dokapala kapajda jsem se převlékla z košile do civilu a přijel za mnou manžel s dcerou. Čekali na mě, až půjdu domů, že si mě hned odvezou. Setřičky i doktoři byli moc hodní, příjemní a ohleduplní.

V 15h jsem už mohla jít domů (měla jsem dobré glykemie) a porodnice praskala ve švech, takže ten můj spěch domů jen uvítali. Za 10dnů jdu na kontrolu. Krvácím jen lehce a břicho mě bolí stejně jako předtím, takže je to pohoda. Psychicky jsem na tom taky o hodně líp, než jsem čekala.

Akorát je těžké dodržet ležící režim, který mě naordinovali. Bydlíme u rodičů a nikomu jsme o tom neřekli, takže nesmí nic poznat.

Holky, já byla překvapená, kolik chudáků ženských dnes prodělalo, to co já. Šlo to jako na běžícím páse, normálně jsme na postelích čekaly v řadě před tím sálem a šup dovnitř, šup spící ven … jedna za druhou.

Dr. mi doporučila 3měsíce pauzu a pak prý můžu těhotnět jak chci … jiný dr. porodník mi zas říkal, že 3 měs. jsou miminum, že on by doporučoval 6měsíců - myslím, že vyberu zlatou střední - 4 měsíce a šup na to!

Snad nedostanu nějaký zánět, nebo teploty nebo něco a bude to vpohodě jako dnes.

Buďte zdravé a veselé :P :P :P !!!
June

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
30.10.06 19:34

Ahoj June…moc jsem na tebe dneska myslela. Jsem ráda, že to „dopadlo dobře“ a že už to máš za sebou. Je moc dobře, že máš doma jedno sluníčko, které ti pomůže to překonat.
Co se týče toho ležícího režimu tak mě hned druhý den posílali do práce, ale vzala jsem si 2 dny dovolenou. Pak víkend a bylo dobře. Ty 2 dny jsem byla opravdu taková chcíplá a spíš hodně smutná.
Ale všechno přebolí - chce to jen čas.
S tím snaženíčkem uvidíš…jak se budeš cítit - někdo říká hned, někdo 3 měsíce, někdo 1/2 roku. My čekali 2 mrchy do snažení a pak se za 3 měsíce povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí